Regisztráció Blogot indítok
Adatok
PöDe

29 bejegyzést írt és 37 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Padányi Blog BUÉK! 2011.01.02 17:14:00
Tisztelettel mondom, boldog új évet kívánok minden Padányisnak, aki olvassa a blogot. Annak is, aki nem, de nekik kevésbé, bár tudom, hogy ők többen vannak...
Padányi Blog betűvetés 2010.12.09 20:06:00
Igen, ebédelemzés is régen volt, most sem az lesz, de meg kell osztanom a nagyközönséggel, milyen gyöngyszemek születnek a Padányi menzáján...Köszönjük Misinek, és Cuncusnak az élményt!..
Ha valaki elvonási tüneteket produkált az előbb említett termékek hiányában, A Padányi sulibulijában maradéktalanul kielégíthette igényeit... Az új DÖK akcióba lendült, rögtön szervezett egy sulibulit. A DJ este 7-től igényes zenét szolgáltatott. A stroboszkóp monoton…..
Az utóbbi hetekben vad kampányolás volt az iskola folyosóin. Belléncs Era üresen hagyta a DiákÖnKormányzat elnöki pocízióját,ezért a diákság újat választott. A hatalmas csatából, Ujvári Balázs került ki győztesen, gratulálunk neki! A tovább gombra kattitntva rövid…..
Október 21-22.-én matrózblúzban (látványosan) szenvedett az iskola minden leánygyermeke, és öltönyben feszített az összes férfiember... De miért is?   Október 21.-én azaz a csütörtöki napon iskolánk látogatást tett a Petőfi Színházban, ahol a Noszty fiú esete Tót…..
Az iskola házirendje, valamint a tanárok rendszeres szidása arra int, hogy ne firkálgassuk, ragasztgassuk a padokat, azaz ne rongáljuk az iskola bútorzatát. Vajon miért nem papírra rajzolgatjuk a mondandónkat?  "A graffiti (az amerikai angolba olasz közvetítéssel érkezett…..
PöDe 2010.10.03 01:34:34
Én elhiszem, hogy most férfi olvasóink (pffff...) felkapták a fejüket, de el kell keserítenem őket: Tényleg babákról van szó! "Sárközi élet" címen több tíz népi ruhába öltöztetett baba költözött be a 11.H termébe, Pál Bözsi néninek köszönhetően. A térdemig…..
Az a megtiszteltetés érte iskolánkat, hogy a Petőfi Színház színpadára vihetjük e dráma egyik jelenetét. Csababá' annak köszönheti sportos alkatát, hogy rohangál az iskolában (és mint tudjuk a Padányi gyakorlatilag csak lépcsőből áll), embereket toboroz, plakátokat ragaszt,…..
MA ARRA JUTOTTAM, HOGY BEFEJEZEM A BLOGOLÁST.ENNYI VOLT A NEVERSAYNEVER!KÖSZI ANNAK, AKI OLVASTA!SZÉP ÉVET MINDENKINEK! :) REGI :)  ..
PöDe 2010.09.20 20:35:57
Sziasztok! Kicsit késve bár, de a "technikai okokat" elhárítva végre beszámolhatok a nyári történésekről. (az apróbetűs részben megjegyezném, hogy füzet helyett inkább itt, a blogban prezentálnám a nyelvtan házimat, miszerint írjak a vakációról.) Íme. Június…..
Padányi Blog Fesztiválmustra 2010 2010.06.10 17:11:00
Sziasztok! Íme a beígért Fesztiválajánló, szerintem mindenki megtalálja majd a neki (vagy éppen a pénztárcájának) tetsző partihelyet. Pár zenekar (pl: Irie Maffia, Tankcsapda, Road, Depresszió, 30Y, CopyCon...) szinte az összes fesztiválon játszanak, ezért a továbbiakban nem…..
Padányi Blog Fújjunk a tanévre! 2010.08.27 12:30:00
Ma 4 órakor a Kossuth utcán össznépi buborékeregetés lészen. Ha nincs buborékfújótok, legalább nézni gyertek el, mert ha tényleg sokan összegyűlünk és bubizunk biztos látványos lesz. :)-----Negyed 5-kor a buborékfújómat szorongatva sajnálattal vettem tudomásul, hogy mindaz a…..
Sziasztok! "Two days before the after tomorrow" tartott a Padányi egy Megasztárnak keresztelt nagyszabású rendezvényt a tornacsarnok felében. Részletekért katt a tovább gombra! A hirtelen jött ötletet én is csak a "verseny" napján tudtam meg (na, szép... mindig a…..
Üdv Néktek, blogot egyáltalán nem olvasó Padányis diáksereg! Jön a nyár, vele karonfogva a fesztiválszezon, ami egy egészséges lelkületű fiatalnak az éjjel-nappal tartó partit jelenti Az R betű mentes hónapok első fesztiválja a Pannónia Fesztivál, Várpalotán a…..
Bár ez a téma nem biztos, hogy mindenkit érdekel, és szerelmem a dinoszauruszok iránt nem fertőző, azért megosztom veletek ezt "az igazi élményt"...   Szerintem aki ismer engem, (meg az is, aki nem) az tudja, hogy a polcomon 3 éves korom óta tízesével sorakoznak a…..
  Valami nem stimmel. Hát hajrá és mentsük a menthetőt !!!     A szerkesztőktől elnézést kérve, de megmutatom a statisztikát, ami a Padányi Blog látogatóinak számát mutatja. Ami elég kevés, legalábbis úgy érzem, pár emberrel egyetemben. Voltaképpen ez a blog, a…..
Padányi Blog Egy PöDe véleménye 2010.02.26 18:16:00
Lucas és memóca postjára válaszolnék. Az előzményekből ítélve más nem is nagyon fogja olvasni.Gyerekek. Háborgunk, hogy a sulibulikba nem jár senki, 2 után az iskola sivataggá válik. Miért gondoljuk, hogy pont a Padányi blog lenne az, amit a diákok tömegesen…..
Itt van újra a rég áhított ebédkritika. A mai bejegyzésben elárulom, hogy miért a Padányi menzáján adják a legeredményesebb fogyókúrás kosztot.     Sziasztok, éhes Padányis diákok! A tegnapi és a mai ebédet hoztam el nektek. Íme. Kíváncsi vagyok, rájössz-e, mi a…..
- Na ez az ami nekem nem sikerült, ugyanis engem hajnali 2-4 illetve 4-6 óra között kiütött az álom. Néhány észrevételem akadt azért a Vasemberrel kapcsolatban...A Vasember egy 24 órás sportprogram a Padányiban már egy jóideje. Érdekes szokás, hogy a fiúk…..
 A minap volt szerencsém 3D-ben megtekinteni a James Cameron által rendezett AVATAR-t. Tudjátok, csak azért hogy képben legyek. De nem ezzel a felfogással jöttem ki a moziból... James Cameron rendezte a Titanicot, valamint a Terminátort is, mindegyik filmmel hatalmasat…..
Sziasztok!A MyVip.hu nagyszerű, és színvonalas szépségversenye igencsak megihletett.  Vajon ki a legjobb csaj/pasi a suliban?Tehát várjuk a jelentkezőket, vagy küldd be a véleményed szerint leghelyesebb fiú, vagy legszebb lány jelöltedet.A következő adatokat küldd a…..
07:55-kor vánszorognék be a Padányi Iskola kapuin, ám 4 lábán egy ügyetlen valami rohan felém, ugrik kettőt, majd bekéretszkedik az iskolába. Az épületből a portás néni érces női hangján ripakodik rá: "Be ne gyere!". Az alsós gyermekeiket féltő apukák…..
A diákok naivan reménykednek abban, hogy az "iskola első napján" nem fognak tanulni. Pedig ez nem így van. Az alsóban megszokott "Mit kaptál Karácsonyra?" kérdés elavult, és hogy mit csináltál a szünetben, már senkit nem érdekel. Én viszont most (ha kell,…..
Padányi Blog A titok. 2010.01.04 21:10:00
  "Az akadályokat akkor látjuk, ha levesszük a tekintetünket a célról."   Biztos, sokan azt hiszitek, hogy egy izgalmas titkot fogok veletek megosztani, azonban mindenkit el kell keserítenem. Vagy mégsem ?   A múltkor találkoztam egy bácsival a…..