Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Vitamin-kids

20 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nutrikid Vitamin-kids 2009.11.20 23:09:00
         Köszönjük, hogy részt vehettünk ezen a pályázaton. Jó ötletnek tartjuk a blog írását, ezzel a formával csak most ismerkedtünk részletesebben. Az egészségről írtuk a cikkeink nagy részét, ezáltal jobban figyelünk már arra,…..
Nutrikid Rendhagyó irodalomóra 2009.11.20 22:52:00
Ma Tomanek Gábor színművész tartott rendhagyó irodalomórákat az iskola aulájában, külön az alsó és a felső tagozatosoknak. A művész verset mondott, énekelt, gitározott. Minket is bevont különböző feladatokkal. Jó tanácsokat adott a szép versmondáshoz. Fontos, hogy a vers…..
A védőnői előadások a héten folytatódtak. Ma az 5. és 6. osztályosoknak, valamint az 1. és 2. osztályosoknak tartott rendhagyó órát a körzeti védőnő.Az 5-6. osztályosok óráját egy prezentációval kezdte a védőnő, amely az étrendkiegészítőkről…..
Novemberben egészségnevelési pályázatot hirdettek az egészségnevelési hónap alkalmából. Minden gyerek, aki részt vesz, egy feladatlapot kap, amelyet ki kell töltenie és határidőre le kell adnia. Akinek jól sikerül, kis jutalomban részesülhet az eredményhirdetésen.A…..
Nutrikid Ezek MI vagyunk! 2009.11.19 20:15:00
Így a pályázat végéhez közeledve megmutatjuk magunkat mi, a Vitamin-kids csapat tagjai:A képen csapatunk mind a négy tagja látható:Mészáros Dániel (Dani) a kép jobb szélén, mellette Paróczi Viktória (Viki) szemüvegben, majd sorban Petren Ágnes (Ági) és Pádár Martin (aki…..
Nutrikid Megyünk Szentendrére! 2009.11.19 19:52:00
2009. november 26-án és 27-én az egész iskola Szentendrére kirándul. Ezt a lehetőséget a KUL-TÚRA elnevezésű pályázaton nyertük. Szentendrére autóbuszokkal utazunk. A skanzenben az alföldi tájegységet fogjuk részletesebben megtekinteni. Az adventi ünnepkörrel kapcsolatos…..
Nutrikid Ilyen lett a smiley 2009.11.18 22:52:00
           Ugye aranyos? És finom is.Vitamin-kids..
Kis videónk egy gyümölcs-smiley készítését mutatja be. Ez egy "némafilm", csak a kezeink mozognak. A következő bejegyzésben látható, milyen lett. Nézzétek meg "őt" teljesen készen!Vitamin-kids  ..
Nutrikid Gyümölcstálak 2009.11.18 21:34:00
Az egészségnevelési hónap alkalmából gyümölcstálakat készítettünk a suliban. Nézzétek meg!     Ezeket a lányok készítették     A "hóembert" meg a fiúk...     Egyszerű, de nagyszerű…..
Második interjúnk a zöldég- és gyümölcsfogyasztásról szól. Anyukám, Paróczi Pálné zöldség-gyümölcs és virágüzletet üzemeltet Magyarnándorban. Őt kérdeztem az egészséges életmódról, különösen a zöldségek és gyümölcsök szerepéről az egészséges…..
A védő néni látogatásának első napján, november 13-án készítettük ezt a tudósítást. Az első órán a 3-4. osztályosok, a következőn a 7-8. osztályosok vettek részt az interaktív foglalkozáson.        A védő néni a 3-os és 4-es…..
 Az iskolában minden osztályhoz ellátogat a védőnő, Tóthné M. Valéria, aki előadást, illetve interaktív órát tart a gyerekeknek az egészségnevelési hónap keretében. A témákat életkor és közös megbeszélés alapján állították össze a pedagógusok és a védő…..
Mint írtuk, mi, a csapat tagjai "családilag is kötődünk az egészséghez". Az én anyukám, Mészárosné Kiss Mónika gondozónő, nővér. Őt kérdeztem az egészséges életmódról.- Mit tehetünk, hogy megőrizzük egészségünket?- Rendszeresen táplálkozunk, naponta…..
A krónikás szakkörben már készülünk az egészségnevelési hónapra. A sulifaliújságot a cikkeink mellett szókártyákkal dekoráljuk ki, melyekre olyan hívószavakat írtunk, amelyek az egészséggel kapcsolatosak. Ezek az egyszavas kártyák elgondolkodtatnak, pláne ha sok van…..
Az iskolában novemberben van az egészségnevelési hónap. Ez nem azt jelenti, hogy ez a téma csak novemberben kerül terítékre, hanem azt, hogy ebben a hónapban az egészséges életmód köré épül minden iskolai tevékenységünk. Nemcsak az iskolai órákon, hanem szabadidőben,…..
Örömmel olvastuk, hogy mások is szeretnék, ha jobban megismernék egymást a versenyző iskolák és tanulók.A mi iskolánk:          A sulinkról itt olvashattok bővebben. Itt pedig képeket nézhettek.Szóval itt töltjük napjainkat mi is:Ági,…..
2009. október elseje iskolánkban nemcsak a zene és az idősek világnapja, hanem a már hagyománnyá vált iskolai akadályversenyé is. S mivel az idei diákönkormányzati program témája az állatok ("Nemcsak ember él a Földön" címmel), így lett ez az akadályverseny is:…..
Történt, hogy pár napja a krónikás tanár nénink leporolta a számítógépét, s lám, a monitoron a régebben írt cikkeink jelentek meg. Nosza, szemezgetni kezdtünk belőlük, melyek vágnak most ide a témába. Íme az eredmény: Iskolánk szakkörei és versenyei Iskolánkban idén…..
Nutrikid A mi csapatunk! 2009.10.21 20:45:00
Bemutatom a mi csapatunkat, melynek neve: Vitamin-kids. Ezzel a névvel szeretnénk kifejezni, hogy egészséges gyerekek vagyunk, illetve, hogy egészséges életet próbálunk élni. Iskolánk, a Magyarnándori Általános Iskola és Óvoda, Nógrád megyében, Magyarnándorban található.…..
Nutrikid Regisztráltunk! 2009.10.02 19:53:00
Üdv mindenkinek! Mi is regisztráltunk, hogy részt vegyünk ezen a pályázaton. Indulhat a blogolás! Vitamin-kids..