Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Snow82

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
21:20-kor az RTL-en, ki ne hagyjátok! Mi már bekészítettük a sört meg a popit!Emma (Deborah Gibson), a neves tengerbiológus egy expedíció során jégbe fagyott hatalmas cápára és polipra bukkan. Úgy tűnik, évmilliókkal ezelőtt egymás mellett, harc közben fagytak meg. A…..
Subba A hét videója: Killakikit 2010.05.03 14:00:00
Még csak hétfő, és mi máris osztogatjuk a hét videóját? Természetesen minden okunk megvan rá. Türelmetlen debileknek: az első negyven másodpercet át lehet tekerni. (Ebben a rohanó világban egy ilyen jellegű információt mi megköszönnénk!) ..
Subba Hülye videó: Hókotró 2010.01.23 02:07:00
Amennyiben láttad már valahol az alábbi videót nézz ki az ablakon, és csinálj valami hasznosat - már biztosan EZERREL SZOMBAT VAN! Mindenki másnak: egy borzasztó precíz, és értelmetlen hólapátolás egy parkolóból.    ..
A So You Think You Can Dance (Táncolj, ha tudsz) című táncos reality-vetélkedő tegnapi adásában az egyik versenyző annyira megörült a továbbjutásának, hogy szó szerint a padlóra vetette magát örömében, és fetrengett egy sort - csak azt felejtette el, hogy nincs rajta bugyi, így…..