Regisztráció Blogot indítok
Adatok
festéktüsszentő hapcibenőke

0 bejegyzést írt és 27 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Egyszerűen félelmetes az, amit a CBS nálunk Agymenők címmel sugárzott sitcomja, a The Big Bang Theory művel a nézettségi versenyben. A 2007/08-as idény egyik "jó, nézzük meg, oszt majd kiderül" felkiáltással műsorba küldött sorozata tavaly novemberben ért fel a csúcsra úgy,…..
Vastag keretes szemüveg, boka fölött libbenő gatyaszár és kötött sapka vs. csokornyakkendő és kisestélyi - nagyjából erről szólt A Dal döntője, amiben eldőlt, hogy Bye Alex képviseli a magyar színeket a malmői Eurovíziós Dalfesztiválon. A döntéssel lehet vitatkozni, de az…..
festéktüsszentő hapcibenőke 2013.03.03 18:48:07
@redriot77: benne volt ebben a borzalomban Bozsik Patrik? (mert csak hallgattam, nem láttam). kinek vokálozott???

anno a Kifutót (azt hiszem, az volt a címe) is neki kellett volna megnyernie, de ez már történelem :)
2010.február 18-án írtunk arról, hogy 2009. december 25-ig sem sikerült megoldani az arzénos ivóvíz problémáját Magyarországon, és több százezer ember ilyen vizet iszik, ezzel főz. Akkor még MSZP-kormány volt, azóta jött a Fidesz. A probléma azonban szinte változatlan…..
Na, ezzel is megvolnánk, megvan az Eurovíziós Dalfesztivál magyar indulója, a Compact Disco, aminek egyik tagja a műsor közben azzal biztatta a nézőket szavazásra, hogy majd ők felteszik Magyarországot a térképre, ha eljutnak Bakuba. Nem ez volt az egyetlen otromba megjegyzés a…..
Az Eurovíziós Dalfesztivál a világ egyik legviccesebb, de rohadt komolynak szánt zenés seregszemléje, aminek az egykori keleti blokkban az egészségesnél jóval nagyobb figyelmet szentelnek, de érdekes módon az északi országokban (svéd, norvég, finn) is azt hiszik, hogy ennél…..
A magyar tévésorozat az olyan, amiben Csűrös Karola és Usztics Mátyás céglogókkal gazdagon díszített kezeslábasban beszélget arról, hogy milyen régen is volt a háromhatvanas kenyér. Aztán a lassú dialógus egy pontján mindketten a kamerába néznek, Usztics azt mondja, hogy kéne…..
Több rádiós forrásunk is megerősítette, hogy valóban a "Felhők jönnek Magyarországra" sor miatt tiltotta ki Koltay Gergely intendáns az MR2 lejátszási listáiról a Pál Utcai Fiúk új, Balatonszepezd című számát. Koltay a Népszavának nyilatkozva tagadta ezt, és a…..
Nagyon érdekes kezdeményezés jött létre az ismert közösségi oldalon. Egy csoport, mely a kormányt az MSZP-től óvja. Világösszeesküvésről beszélnek. És a szokásos: minden az MSZP hibája… (Magyar) komonisták urálják a világmédiát, még az olyan konzervatívnak…..
Kifordított ország Temetőbiznisz 2010.11.02 10:05:00
Halottak napján után egészen aktuális a hír...Tudjuk, ma egy temetés súlyos százezrekbe kerül. Az ember nem mérlegel, szeretteinket el kell temetni, a végtisztességet meg kell adni, még ha mélyen bele kell nyúlni a pénztárcánkba.De vajon jogosan kérnek el horror összegeket a…..
pakolunk Forradalmi káosz 2010.09.01 16:46:00
Ma több dolog is történt, ami az elmúlt időszakot tekintve szinte már-már sokkoló élménydömpingnek számít.Először is megtudtam, hogy egy körlevél szerint már nem lehet több új embert felvenni, illetve csak akkor, ha valakinek a helyére megy. Ha kirúgatnak valakit, akkor jöhet…..
pakolunk Új seprű (...) seper 2010.05.21 10:42:00
Újabb fejlemények a köztisztviselők háza táján. Átolvastam a kormánytisztviselőkről szóló törvénytervezetet, és hát húha…Már eleve a szó: KORMÁNYTISZTVISELŐ – nagyon komoly, ennek súlya van. Ez nyilván nem lehet akárki, pedig már ktv-nek lenni sem volt az.A 4.…..
retro gastro LEO jégkrém 2010.03.31 06:11:00
A '70-es években két jégkrém márka uralta a piacot: a LEO és a ROLL. Eleinte csak pálcás jégkrémek voltak, majd később bukkant fel a dobozos, majd a családi LEO. A pálcás LEO jégkrém 3 Ft-ba került, és ezzel az árral sajnos teljesen elérhetetlen volt számomra; három…..
Kihalóban lévő szolgáltatást igénybe venni annyira sem méznyalás, mint sima Naiv Ügyfélnek lenni. Gy. analóg kábeltévé előfizető a UPC-nél, és azért lázadozik, mert egyre kevesebb csatornát kap ugyanannyi pénzért. A szolgáltató, nem titkoltan, a digitális csomagok felé…..
festéktüsszentő hapcibenőke 2010.02.05 20:13:17
w Milyen volt szőkesége? 2010.01.31 15:45:00
Vincze Lilla és a Napoleon Boulevard 1990-ben kiléptek az időből, és most vitaminreklámként, a régi fényben tértek vissza a színpadon. Jók voltak és most is jók, csak az ország szaladt ki alóluk. Hozzáadott értékként hallgassuk meg itt a Napoleon Boulevard egy kevésbé…..
A decemberi T-Mobile-os műszaki hiba és az azt követő Vodafone-os Müller Tamás kirúgásos sztori megmutatta, hogy itt a legfőbb ideje, hogy a vállalatok edukálják alkalmazottaikat meg a vezetőséget is a közösségi médiahasználat terén – mikor, ki, mit, hol, milyen néven,…..
Egyszer az azóta megszűnt Nyugati tér Griff öltönyházában jártam úgy mint Réka édesanyja, így aztán két másik boltban költöttük el az alkalmi ruhákra való nem kevés félretett pénzünket. Utólag bánom, hogy végül nem mentem vissza és toltam le a blokkot az arrogáns eladó…..
Év: 1989 Tegye fel a kezét, aki nem óbégatott soha a karjait rázva egyetlen házibuliban sem erre a számra. Húsz éves a dal, húsz éve nincs olyan házibuli, ahol ne kerülne elő éjjel kettőkor közvetlenül a Kör közepén állok, de még a Sej ribizli, piros bicikli előtt. Egy…..
Varánusz Fotelböllér 2009.12.10 11:21:00
Reneszánszát éli a disznóölés. Jön a karácsony, drága a hús, meg egyébként is olyan snájdig dolog a kocákat kergetni az udvaron, élen a dülledt szemű fotelböllérrel, aki a tévében látott már ilyet. Nagyszüleim falusiak, nekem volt módom elsajátítani a disznóölés…..
Á. először rossz tartóvasat kapott az asztalához, aztán kiderült hogy a plusz lapnak meg a színe nem egyezik. Másodszor visszamenni már nem szeretett volna, ezért telefonon reklamált, de ez eddig nem tűnik elég hatékony módszernek. Tisztelt Ügyfélszolgálat, vásároltam egy…..
festéktüsszentő hapcibenőke 2009.12.02 19:14:20
Milán levele megmutatja, milyen az, ha egy áruház jól hangzó pontgyűjtő akciót indít, csak éppen nem szervezi meg rendesen, így a pozitív hatás helyett lesz egy rakás dühös vevője. Érdekes esetről számolhatok be nektek. Családunk belevágott a nyáron a Tesco és a Tefal…..