Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Tahin Ágnes

2 bejegyzést írt és 27 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Irány Vertike! Júniusi program 2010.05.27 08:42:00
 A júniusi vertikei munkánk a következő feladatokból fog állni:1. Képregény(ek) – 2 napos program, erről majd később bővebben.2. Interjúk – a helyi vezetőkkel (polgármester, a kisebbségi önkormányzat vezetője), helyben született és immigráns felnőttekkel. Két…..
Tahin Ágnes 2010.06.07 17:41:02
Kis késéssel ugyan, de ezt a két részt sikerült feldolgoznom.A munkahelyek részt 7 képre osztottam:1. ÉPFU 5.-nél dolgozik B.J., sok kedves barátja van.2. Kap egy ZIL billenős teherautót, amiért a többiek irigykednek. A teherautó helyére be lehet vágni egy képet a google-ról.3.…..
Na valami zöldet sikerült összerakjak estig.Katt ide! a többi fejlécképért pedig ide!Ilyen, ha a barna felé közelítünk. Katt ide!Várom a kommenteket...régi vagy ez(ilyesmi)...ui: a fejlécképek fentről lefele követik a menü sorrendjét...tehát alapkép..a…..
Irány Vertike! motor 2010.02.27 16:25:00
társaság 12.5%ának ingerléséért:               tehát mielőtt mindenki kérdezné mi az, vázolom. adott egy autó (autó, nem motor). A karosszéria (ahogy kinéz az autó) a design, ez Zsombi kolléga munkája. A motorháztető alatt (ami működteti a…..
Irány Vertike! Vertikék-zöld 2010.01.28 22:02:00
Kicsit színesebb lett.Katt ide!Szerintem a térkép elég fontos egy olyas valaki számára, aki nem Baranya megyében él, ezért nem rejtettem el...de nyugodtan bele(ém) lehet kötni.A színes képek a fejlécben egy egész sávot kaptak és az adott menüpontban a megfelelő kép színes is…..
Kedves Projekttagok! Úgy határoztunk, hogy június 26-án szombaton megyünk Sellyére. Az első éjszakát még nem tudjuk a strand vendégházában tölteni, ezen a problémán még dolgozunk. Vasárnap este tudunk beköltözni, és péntekig, hazaindulásunk napjáig ott is fogunk lakni. Jó-e?..
Tahin Ágnes 2010.01.24 12:35:19
Irány Vertike! Design 2009.12.07 21:31:15
Hát egy kicsit (nagyon!) más lett, mint amit megbeszéltünk. Ugyanis ahhoz, hogy egy jó animált fejlécet készítsek, jó képek is kellenének...amik nem igazán vannak...Nem tudom, hogy a különböző monitorokon/böngészőkben pontosan hogyan jelenik meg, úgyhogy a kontrasztos hibákat…..
Nagyon várom a további ötleteket, amivel viccesebbé lehetne tenni! Katt a képre az eredeti mérethez! ..
Irány Vertike! Vertikei bajnokok 2009.11.06 19:05:00
A fenti címmel az alábbi szöveget gondoltuk az újságba, vasárnap estig lehet véleményezni, kommentelni:A Németh László  Gimnázium diákjai az ormánsági, hátrányos helyzetű Sósvertike fiataljaival közösen készítenek rendhagyó honlapot a faluról.  A 11.…..
Irány Vertike! 800 leütés... 2009.11.02 20:24:23
... A XIII. kerületi hírnökben. Ennyi helyet kaptunk, meg egy kép mehet. Na mit írjunk? Várom a kommenteket :)! ..
Irány Vertike! Újabb képek 2009.11.04 23:45:00
Itt: picasaweb.google.hu/bodocsan/Sosvertike2009Oktobereben#.Ugyanitt van néhány gyerekrajz is, de a házakról, utcaképről készültek Bence pendrive-ján maradtak, ha jól emlékszem.Köztük Ági remekműve a "csapat" tagjairól és két elgázolt tanár úrról, akik…..
Elnézést, hogy még csak most írok, de sajnos az utóbbi napokban nem adódott rá megfelelő alkalmam, hogy leírjam legfrissebb élményeimet és tapasztalataimat. Lehet, hogy nyálasan fog hangzani, de nem baj.Fantasztikus élményekkel lettem gazdagabb az eltelt 3 napban és azt hiszem sosem…..
Néhány részlet őszi utunkhoz.Sellyén fogunk aludni egy kollégiumban, részleteket a következő napokban tudok mondani. Autóval járunk majd ki Vertikére. Ezt a megoldást ideiglenesnek tekintjük, szeretnénk nyáron Vertikén lakni. A szállás ára holnap vagy holnapután derül ki. Az…..
Irány Vertike! Cimkék 2009.10.02 22:57:00
Mint megfigyelhető, jobb oldalról eltüntek a cimkék, helyette viszont a menü egészűlt ki. A lényeg viszont nem változott, tehát pl a Projekt link a projekt cimkével ellátott bejegyzésekhez vezet.  A fejlécre kattintva a Főoldalra jutunk. A négy "altopik" (október…..
Véleményem szerint természetesen olyan közelről kell megismernünk a lakókat amennyire csak lehet. Úgy gondolom viszont, hogy érdemes lenne egy előre elkészített vázlat szerint tenni mindezt, hiszen sokkal átláthatóbbá válik az egész. Valami ilyesmire gondoltam (mintegy a tanárúr…..
Kedves Résztvevők,felettébb lesújtva látom, hogy nem záporoznak az ötletek. Az alábbiakat gondolatébresztőnek szánom, hiszen alig két hét, és ha minden jól megy, a helyszínen leszünk!Talán a legérdekesebb az, hogy a falu lakói mire emlékeznek saját múltjukból, hogyan…..
Az jutott eszembe,kedves résztvevők, hogy stratégiákat kellene kidolgoznunk arra nézve, hogy a faluban az idősebb generációknak hogyan tudjuk elmondani, mit is csinálunk, és miért kérdezünk tőlük ilyen-olyan dolgokat. Elképzeltem ugyanis egy X+20 éves embert, akinek elmondjuk, hogy…..
Irány Vertike! Téma: Honlap 2009.09.30 19:55:00
Hello mindenki *úgy gondoltam, annak lenne értelme, ha téma szerint csoportosítanánk az ötleteketelég áttekinthetetlen ugyanis, ha mindenki külön bejegyzésbe ír néhány sort, és értelme se nagyon vanéppen ezért, akinem van valami ötlete, szerkessze EZT a bejegyzést (vagy az…..
Irány Vertike! A projekt neve 2009.09.30 21:53:00
Most a legfontosabb szerintem az, hogy gyorsan döntsünk a projekt nevéről.Amik a megbeszélésen elhangzottak:Irány Vertike!Go Vertike!myVertikeiVertikeS.O.S.vertikeÉn Vertikém (??)A legegyszerübb az lenne, ha mindenki a kommentekben beírná azt, amelyiket a legjobbnak tartja. Ha kihagytam…..