Regisztráció Blogot indítok
Adatok
chlitz

0 bejegyzést írt és 16 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ha megnézed majd Ridley és Tony Scott Ion című új SF filmjét, bármit is gondolsz majd róla, akár imádod, akár utálod, az biztos, hogy James Cameronnak lesz köszönhető. Nélküle ugyanis úgy tűnik, vajmi kevés esélye lett volna az Ionnak, hogy forgatókönyvből a nagyvászonra…..
chlitz 2010.06.26 21:44:33
"Ennek a nőnek a szájából minden mondat úgy visszhangzik, mintha az Olümposzról szólna, mert a fenébe is, ez a nő valahogy hatalmas. Egy valódi istennő, mert akkora ereje van, azaz tehetsége. Mért nem adták meg itt nekünk azt a lehetőséget, hogy részesei legyünk általa a…..
"54328 érvénytelen szavazat - Köszönjük!", harsogja a szavazfasszal.blog.hu, akik abban bíznak, mindenki ejakuláló pöcsökkel díszítette ki a szavazólapját. Nem akarjuk elrontani az örömüket, miszerint voltak, akik Eric Cartmenre és Döglégy Zolira szavaztak, inkább…..
  A március 15-i ünnepen a nagyobb balhék (előrejelzésünktől eltérően) szerencsére elmaradtak, de azért a Jobbik - elsősorban leselejtezett komcsi katonatisztekből álló - lumpenfrakciójának egyik szép alakítását sikerült elkapnunk Naményi kollegával. A radikális párt…..
Hatvanhat évnek kellett eltelnie, hogy a holokauszt áldozatainak leszármazottjai hangsúlyozottan egy elenyésző kisebbsége rádöbbenjen, hogy a MÁV bűnös módon segítette a náci német birodalmat a zsidók deportálásában. Ők most Chicagóban kitalálták, hogy 248 1771 milliárd…..
Geekblog Halálkeringő 2010.01.14 08:30:00
A magyar thrillernek jóformán csak gyökerei vannak. Pszichológiai motivációval rendelkező magányos tettes jelenik meg Fazekas Lajos hetvenhetes Defektjében, majd a nyolcvanasok végén Tímár Péter próbálkozott a denevér röptének rövidre szabásával. A rendszerváltás…..
chlitz 2010.01.14 08:48:54
de Sade márki Léböjt 2010.01.08 00:26:00
Picsába, hallom a fürdőszobából. A picsába.Kiballagok. A Miss a mérlegen áll és káromkodik.Mennyi, kérdem rezignáltan, mert nagyjából sejtem, milyen lemezt fog felrakni így az ünnepek után.Három, suttogja.Kis babaháj, semmi egyéb, mondom, persze teljesen hatástalanul, mert…..
chlitz 2010.01.08 11:21:29
chlitz 2010.01.08 16:45:39
Az IDG News Service szerint a Taobao.com a webes értékesítés első két hetében összesen öt darab telefont adott el, 2 nyolc gigabájtos iPhone 3G-t és 3 darab 16 gigabájtos 3GS-t. Ha ez igaz, akkor ez még nagyobb lebőgés, mint a telefon China Unicomnál tapasztalt gyenge kezdése (5000…..
Sziasztok!   Az én esetem a következő:   Egy háromcsillagos szállodában dolgozom, ami egy családi vállalkozás "irányítása" alatt áll. Az elmúlt években a család ifjonca, az egyetlen fiúgyermek (aki most egyébként 24 éves) is szépen lassan a mindennapjaink…..
Azért Fekete Pákót megdobták már néhány sötét poénnal, de az Áll az alkuban minden eddiginél messzebb mentek a magyarul csak alapszinten beszélő, a közép-európai valóságban viccesen csetlő-botló feketék megalázásában. Persze rasszista viccek nélkül egy egészséges…..
Akkor mielőtt belekezdenénk, vegyünk két nagy levegőt! Orron át belélegezzük, csak a has emelkedik, a mellkas nem mozdul. Figyeljünk a kilégzésre és a helyes artikulációra: „Elmegy a picsába a kibaszott RTL Klub, hogy ilyen olcsó kurvákat mutogat hétfő esténként, mégis mi…..
chlitz 2009.10.29 12:49:19
A "drámai fogyasztói monológ" kategóriában komoly díjakra pályázhat Atis, akiről methetetlenül Latinovits Zoltán versmondása jutott eszünkbe, ahogy az elfúló suttogástól az üvöltésig játszik a húrokon, de a düh, az egyre fokozódik. Atis baja az, hogy két…..