Regisztráció Blogot indítok
Adatok
huskey

13 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Lassan már nem telik el nap, hogy ne hallanánk arról a hírekben, hogy különböző állami szervek, vagy állami alkalmazottak milyen horribilis összegű végkielégítéseket/juttatásokat kapnak, vagy éppen osztogatnak.Lehet hogy pont ennek hatására indult el például a BKV mondhatni…..
Néhány hónapja engem nagyon meglepett, hogy Barack Obama, az USA elnöke kapta a Nobel béke díjat. Az elnökválasztásokkor követtem a kampányt, utána olvastam a jelölteknek, és nem emlékszem semmi olyan komoly dologra, miszerint kiérdemelte volna ezt a kitüntetést. A rossz nyelvek…..
Az alábbiakban Böjte Csaba testvér üzenetét szeretném közre adni, amelyet 2009 adventjén írt a magyar népnek: "Ülök az egykedvű őszi borongásban, az egyházi év utolsó napján. Csend van bennem,várakozás. Múlik egy év vagy egy egész világ? Nem tudom.Körülöttem…..
Létezik egy olyan lista, amelyre egyetlen ország, sőt, egyetlen város sem szeretne felkerülni, ez pedig a következő: 1999 - Columbine2007 - Blacksburg 2008 - Kauhajoki2009 - Winnenden2009 - PécsIgen, ezek bizony az elmúlt tíz év talán legmegmagyarázhatatlanabb egyetemi…..
2010 a választás éve lesz, és mint már megszokhattuk, hónapokkal a voksolás előtt megkezdődik majd a tényleges, direkt kampány. Azonban ha az ember kicsit nyitottabb szemmel és füllel járja a világot, könnyen felfedezheti, hogy a kampány már megkezdődött. Nem véletlenül van…..
Gazdag Balázs blogja H1N1 2009.12.03 01:12:00
Az utóbbi hetekben szinte másról sem hallani a televízióban és persze minden más médiumon keresztül, mint az újinfluenza elleni vakcináról, illetve, hogy oltassuk be magunkat.Jónéhány ismerősöm el is baktatott az orvoshoz, és beadatta a szükséges vakcinát, amitől (ahogy azt az…..
Előző bejegyzésemben a reprezentativitást kezdtem el feszegetni a hétvégi csornai események alapján. Ennek kapcsán jogosan vetődik fel a kérdés, hogy a szavazáson részt vett valamivel több mint 25%  akaratát tekinthetjük-e a többség akaratának vagy sem.Hazánkban közismert…..
Ma este nagyon érdekes beszélgetést, vitát folytattam egy csornai ismerősömmel. A téma mi más lehetett volna, mint a hétvégi időközi választások. Aki nem tudná a részleteket, annak annyi segítséget adnék, hogy Áder János mandátumáról szavaztak, a hétvégén már a második…..
Hihetetlen népszerűségnek örvendenek a magyar net pöcegödrei. Olyan blogok, amelyek büszkén vállalják legalja létüket. Fáradhatatlan kutató- és gyűjtőmunkát végeznek azért, hogy a közösségi oldalakról összegyűjtsék a bizonyítékokat, amelyek azonnal leleplezik közlőjük…..
Mik is azok a kisebbségek? Minden nap hallunk róluk, azonban nagyon kevés olyan polgár van, aki definiálni is tudná ezt a csoportot.Az európai gondolkodás szerint három féle kisebbséget különböztetünk meg: nemzetiségi, etnikai valamint kulturális kisebbséget. Ez a három válfaj…..
 Napjainkban egyre többet hallunk a médiában Szlovákia és Magyarország egyre feszültebb viszonyáról. De mik is vezettek ide, és mi lehet a helyzet megoldása?A konfliktus kezdetét valamikor a monarchia idején kell keresnünk, az első lépést az ide vezető úton minden bizonnyal…..
Gazdag Balázs blogja Üdvözlet! 2009.11.21 18:13:00
Kedves Olvasó!Gazdag Balázs vagyok, politológus hallgató. Világ életemben nagyon érdekelt a politika és a közélet, és az évek múlásával egyre inkább azt tapasztaltam, hogy habár mindenki részt vesz a közéletben, és majdnem mindenki beszél is róla, ennek ellenére senki nem…..
 Az MTA elnöke szerint a Hallgatói Önkormányzatok vezetői lusták, és rossz tanulók. Ennek hatására a Debreceni Egyetem hallgatói önkormányzatának vezetői már el is küldték tanulmányi eredményeiket igazoló papírokat Pálinkás Józsefnek. Az Aktív Szemeszter legújabb…..
huskey 2009.10.01 19:25:37
@ggx: Nem kértem hogy borulj le!
Persze, mindenhol vannak negatív példák is, de nem szabad általánosítani! És Hök minden országban van, mindenhol működik, csak nálunk ilyen ellenségesek vele a hallgatók... Pedig itt sem rosszabb mint máshol, sőt... gondolkodjatok mielőtt általánosítotok, vagy fikáztok. Vagy ha valami nem tetszik? Tessék parancsolni! mindenkinek van lehetősége csinálni, jobban csinálni!
huskey 2009.10.01 19:40:09
@Transylvanianmixedgrill: Szomorú ha így látod! Nagyon szerencsés hallgató lehetsz, ha Te mindent elértél egyedül, és soha senkinek nem kellett segítenie Neked semmiben! Irigyellek... Gondolom a szoc.tám papírjaidat is magadnak pontoztad, a TVSZ módosításokat is magadnak intézted, a gólyatábort is magadnak szervezted, ugyanúgy ahogy az összes többi bulit, nem beszélve arról, hogy minden egyes szenátusi ülésen részt vettél és képviselted magadat és a saját érdekeidet, az ösztöndíjadat is meghatároztad, és segítettél az iskolavezetésnek meghatározni, hogy kik tanítsanak, és hogy mennyire vagy elégedett tanáraiddal. És hogy emellett még tanulni is jutott időd, plusz rengeteg olyan dolgot csinálni amit nem soroltam fel, az külön dícséretes. Szerintem Téged kéne mindenhova beiratni, hogy tényleg ne legyen szükség a HÖKökre, majd Te mindent elintézel... ja, hogy eddig csak magadnak tetted? nah látod, itt a bibi...
huskey 2009.10.01 20:23:52
@miauu: Igazad van! Egy HÖKös mutasson példát, hozza legalább a legelvártabb minimumot, vagy többet. Ezzel semmi baj. Lopni a HÖKből nem lehet, mert az általad említett könyvvizsgálat működik, egy fillért nem lehet eltenni. Szoctámot pedig nem miattunk kaptok, hanem mert jár, mi csak abban segítünk h minnél többet szét lehessen osztani, mert empatikusabban tudunk a hallgatókhoz állni mint egy hivatalnok.

És lehet bennünket kis másodlagos senkiknek tartani, meg olyan embereknek akiknek erekciójuk van a hatalomtól, de ez nem így van. Én amit elértem, csakis saját erőmből értem el, és nem azért mert HÖKös múltam van, vagy akármi.