Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Farkasos

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Tavaly ilyenkor még ő volt a Cosmo-lány, teljes erőbedobással, főállásban nyomta, hogy sikeres, szingli, karrier, meg Donna Karan-ruhák. És egyébként is egy Cosmo-lány csak azért nyeli le egészen, mert ő akarja, és tudja, hogy az életben mindent ki kell próbálni. Jaj, ne mondj…..
Farkasos 2010.04.20 17:03:13
A pénzügyminisztérium szakértői túl kockázatosnak, gazdaságtalannak és jogszerűtlennek tartják a sávolyi motorversenypálya megépítésének állami támogatását, a kormány mégis odaítélte, az MFB pedig kifizeti a milliárdokat.Az Index birtokába került újabb belső feljegyzés…..
Farkasos 2010.02.25 15:09:46
Csak átfutottam az eddigieket. Pusztán a vélményemet írom most le!

Hánynom kell az egésztől! Itt van ez a csóka, aki hazudik akkor is amikor kérdez. Valhogyan összelopkodta, csalta (meg összepornózta...) a vagyonát, ami persze korántsem lehet annyi minta amennyinek most szeretnék feltűntetni. Így-úgy eljutott bizonyos politikusokhoz, (tök mindegy melyik oldalró) akiket elvitt vadászgatni meg esetleg vitorlázgatni a Balcsira, ment a puncsolás meg a nyalakodás. Aztán persze elkezdtek arról egyeztetni, hogyan lehetne még egy kurva nagyot szakítani a közösből és kitalálták a Moto GP-t itthon. (Szerintem valamikor együtt nézhették a TV-ben az egyik futamot.) Persze a politikuskák elkezdtek lobbyzni az ügyben, nyomultak, keményen kenettek ide-oda, ment sunyulás-vetítés-fenyegetés míg végül eljutott az ügy ide a finishbe. Persze a csávót közben megpróbálják feltűntetni a stromann újságíróikkal befolyásos üzletembernek (első 10-ben persze...haha..) Mára nagyjából a pecsét kell mér csak és löttek a lóvénak. Persze vannak akik (minden tisztelet) odafigyelnek és mernek kérdezni. Csak sajnos már későn. A pénzt át fogják utalni , mindenki visszakapja belőle a magájét. Később talán elindul majd egy építkezés lehet, hogy lesz Balatonring is de már most látom a cikkeket, amik arról szólnak majd, hogy csúnya csúszások vannak mert a csávókám eltűnt mint szürke szamár a ködben a lóvéval együtt és hát ugye az állam meg nem nagyon tudja bevállalni a befejezést. Alvállalkozók százai nem lesznek megint kifizetve és az egész szarnak nem lesz gazdája. Mi meg megint csak nézünk majd mint hal a szatyorban!
Az ÖRT elnökségi tagjai azt hiszem hanyatt estek volna ennek a reklámnak a láttán, és olyan határozottan utasították volna vissza, mint vámpír a fokhagymát. A szomszédos Szlovéniában vagy megengedőbbek a hatóságok, vagy a művészi szabadságra hivatkozva bólintottak rá a…..
Farkasos 2009.11.06 13:22:53
Kapolyi László tavaly azt nyilatkozta, hogy tulajdonrészt szerzett egy szerbiai erőműprojektben, a szerb cégnyilvántartás szerint azonban Kapolyi-cégek nem vesznek részt a loznicai beruházásban. Részt vesz viszont az a panamai kézben lévő vállalkozás, amely közel tízmilliárd…..
Az egyetlen magyarázat erre az Erste-vírusszpotra, ha egy velejéig gonosz konkurens csinálta, és utána valahogy még fel is töltött dolgokat az erste.hu/fiatalsag (te édes jó istenem) microsite-ra. Nem megyünk bele, olcsó volna – kakukktojásként van benne két remek…..