Regisztráció Blogot indítok
Adatok
KundK

0 bejegyzést írt és 81 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Sokszor igaz az, hogy a jobb körülmények nem feltétlenül párosulnak szakmailag is jobb teljesítménnyel. Sokszor szokás ezt felróni például a brit egészségügynek, ami az ottani közélet egyik állandó témája. Zsuzsának betegként is volt alkalma mind a brit, mind a magyar…..
Azok a rajongók, akik szerint egy film csak akkor jó, ha az utolsó vesszőig szolgaian követi a megfilmesített könyvet, már akkor sopánkodtak Tom Cruise 1,7 méteres magasságán, amikor bejelentették, hogy elkészül az első film Lee Child Jack Reacher-sorozatából, mert a szerző történetesen 195 centis…..
A rengeteg wizzes és ryanes ultrafapados út után érdekes élmény egy olyan céggel repülni, amelynél fedélzeti szórakoztatás van és működik a levegőben a wifi, ennek a posztnak a nagy része is tízezer méteren született. Mivel kevesen tudják, hogy a Norwegian Budapest és London…..
Határátkelő Egy váratlan esély 2017.04.19 06:30:00
Nagyon érdekes helyzetet teremtett a brit miniszterelnök azzal, hogy bejelentette, június 8-ra előrehozott parlamenti választásokat írna ki. Politikus ilyet nyilván akkor tesz, ha biztos a dolgában (pláne, ha egyébként még bőven lenne ideje megmérettetni magát), ám Theresa May…..
KundK 2017.04.19 16:41:13
@macamuca [IHUN]: Sztem, a kilépés leállítása már jogilag sem lehetséges. És belpolitikailag is nagyon nehezen lenne védhető.
De hard Brexit helyett még mindig le lehetne tárgyalni egy soft verziót. Bennmaradással a közös piacban, pl. norvég/svájci mintára.
Izgatottak vagyunk, hiszen ahogy ígértük, ezen a héten Ázsia felé vettük az irányt! Követtétek a Facebook-on merre jártunk? Ha nem, az sem baj, most lássuk részletesen: Hogyan tölts el 5 napot Bangkokban!..
Ha látott már valaki tipikus sorházas utcát Angliában, biztos megragadta az épületek hangulata. Most azonban lerántom a leplet róluk és benézünk a lakásokba, ugyanis kívűlről nézni vagy bennük lakni két külön dolog. A bájos kinézet sokszor rengeteg kompromisszumot és kényelmetlenséget takar,…..
Vajon mennyire lényeges egy ország értékrendjének elfogadtatása, hogyan alakíthatnánk úgy a sorsunk, hogy megpróbáljuk megelőzni az esetlegesen kialakuló feszültségeket? Ezeket a kérdéseket is feszegeti Péter (akit eddig a Londonban, sej… sorozat szerzőjeként ismerhettetek meg) írása, amit a…..
Sokféle kritika éri a világ legjobb éttermeként számon tartott éttermet, a koppenhágai Nomát, de ezekben két dolog közös: az ott használt termékeket nem érinti, és általában olyan írják, akik még nem jártak ott. Ahogy azt jeleztem korábban, sikerült alaposan végigenni a…..
myrtill@Japan Okinawa - Naha 2015.03.30 16:14:56
Mi nem tudunk csak úgy egyszerűen utazni, az a kivétel, amikor csak úgy kimegyünk a reptérre, bejelentkezünk, feladjuk a csomagot és repülünk (valamint oda érkezünk, ahova akartunk). Reggel kimentünk a Tokyo Haneda reptér belföldi termináljára, ami nekem a világ egyik legszebb…..
Engem ez annyira nem hatott meg, egy faszi meghal, és a kisvárosban mindenkinek vannak titkai. A szereposztás miatt érdekel egy kicsit, de majd nyári dara lesz belőle szerintem. ..
myrtill@Japan Istanbuli buli 2015.03.19 12:12:08
Első rész: eljutni Istanbulba  Két megjegyzés az elejére: -       nem vagyok hajlandó magyarosan írni Istanbul nevét és pont-       a fényképek további értesítésig mobillal vagy egy 8 éves bridge géppel készültek, szóval finoman szólva sem tökéletesek Tök…..
Érdekes autókkal, hatalmas küzdelemmel. Mi sírva röhögtünk éppen. ..
KundK 2015.01.09 21:47:45
Ne hidd:
www.spedeworth.co.uk/formula.php?name=ROB

Amúgy a többi verseny is nagyon jó. Főleg, hogy kb másfél méterre állhatsz a pályától. Sztem, ennél közelebb autóversenyhez máskor nem lehet jutni.
Ezek én felvételeim egy estéről:
www.youtube.com/watch?v=3jBWBL1159I

És kint a parkolóban nyilvános a szerelés is. :)
Az emberi történelem számos híres képet kitermelt már magából. Elég csak a zászlót felállító katonákat megemlíteni - és még különösebben részletezni sem kell, máris mindenki tudja, melyik képre gondolunk. De mi van a kevésbé híres képekkel? Azok kevésbé lennének…..
A Juha Kallio nevével fémjelzett finn rockmotorsport két remek kis videót tett közzé. Nem kis fába vágták a fejszéjüket, ugyanis egy 12 éve be nem indított Forma-1-es autóba leheltek újfent lelket. Méghozzá nem is akármilyenbe! A Danka-szponzoros Arrows A18 volt az, amely 1997-ben…..
Már az Uproxx, a Vanity Fair és a Gizmodo is arról a magyar grafikusról ír, aki külön plakátot készített a Totál szívás összes (!), vagyis mind a 62 epizódjához. Molnár Zsolt "Zsutti" az összes képet kirakta a Posterology Tumblr-re is, ezeket ráadásul a Society 6 oldalon…..
KundK 2014.02.23 15:17:44
@5 csillagos koNYhatr0ll: Egy zuglói családi házból elérni, hogy a világ épitészeti tervezőinek 18%-a a programjukat használja, nem is olyan rossz!
Nem egyszer láttuk már ezeket a videókat, nem is kétszer, de mindig akad, akinek ez még friss. Ráadásul most össze is hasonlítjuk, és nektek, kedves olvasók, lehetőséget adunk arra, hogy megmondjátok, vajon a zwickaui vagy az eisenachi gyár volt menthetetlenül és kőkorszakian…..
‘Magyarfood’ címmel tette közzé tusrajzait és hozzá rövid magyarázó szövegeit egy bristoli illusztrátor néhány emblematikus magyar ételről. A Világevő Facebook-oldalán olyan nagy visszhangja és tetszése lett a dolognak (Nick azt mondta, hogy azóta nem volt ilyen kiugró az…..
Főleg a külföldi gasztrokalandokról írok ezen a blogon, pedig itthon is elég sokat járok étterembe. Étteremkritikát nem is szeretnék itt közölni a jövőben sem, mert ez a blog a pozitív élményekről, a gasztronómia szeretetéről szól, de azért az utóbbi pár hónap legjobb…..
A napokban adták át New York legmagasabb szállodáját, a 230 méter magas Courtyard Hotelt (melyről itt olvashattok bővebben). A több mint két évig tartó építkezést egy klassz timelapse videóban rögzítette valaki. A legszebb része, amikor megkapja az üvegburkolatot és csak mikor…..
Ma végre kiderült, hogy nem vagyok egyedül ezen a bolygón, valahol további Világevők rejtőznek! És még egy mozifilm is készült róluk: Nagyon kíváncsian várom...
A modern gasztronómia fejlődésében van néhány szereplő, aki soha egyetlen felsorolásból sem maradhat ki. Ők azok, akik nélkül más éttermekben, más ételeket ennénk, olyanok, mint a fizikai történetében Newton vagy Galilei, munkájukkal, felfedezéseikkel, fejlesztéseikkel hatalmas befolyást…..
Az utóbbi 5 évben óriási dolgok történtek a hazai gasztronómiában (legalábbis egy bizonyos feltűnő rétegében, sajnos arra még mindig hiába várunk, hogy az országszerte létező sokezer étteremnek akárcsak a töredékét igazán elérje a változás szele...). Közben viszont szép csendben eltűnt az egyik,…..
A következő írásunk Nagy Sanya tollából érkezett, aki nem más, mint a Hódítás blog írója, és személy szerint már én is kóstoltam a főztjét a februári Restaurant Day-en. Köszönet a postért, és a képekért! (speed) Figyelem! Teljesen szubjektív poszt következik egy olyan…..
Ha a Business Insider összegyűjtheti a legszexibb amerikai szakácsokat, akkor ideje mozgósítani a hazai közönséget is, végülis egy éttermi élménybe nem csak az tartozik bele, hogy mi van a tányéron, az se mindegy, hogy ki teszi oda azt az ételt. Néhány hazai esélyes Íme a…..
Újabb dolog, ami miatt retteghetnek az ínyencek kegyeire pályázó vendéglők. Immár nemcsak azt kell latolgatni, ki lehet a vendégek közül a szuflé tartósságát, a mártás sűrűségét vagy bor hőmérsékletét titokban méricskélő és gondosan lejegyző Michelin-kritikus. Nem, az…..