Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Nishi felügyelő

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A fotópályázat díjzott képeinek lapozásához használhatja a J/K billentyűket. A zsűri véleménye teljes hosszában az Indafotóblogon. Az eredményhirdetés bejelentése az indexen.     A Samsung által felajánlott fődíjat nyerte: Patkós Tamás: Sokak által inspirálva…..
Nishi felügyelő 2011.03.03 09:37:17
@AzHofi: (a zsűri hosszú ű)

Egyébként a képek "szépek", de sajnos mellőzik az ötletet, leszámítva talán a két ugró srácot. A kreatív képlakotásról mások az elképzeléseim.
www.fotodroszt.blogspot.com
Felkavarta az indulatokat Tarlós István főpolgármester bejelentése, miszerint a Szigetnek ezentúl területhasználati díjat kell fizetnie a fővárosnak. 2,5 milliárd forintra taksálta Budapest első körben az összeget, amit másnap maga Tarlós tompított azzal, hogy ebből 1-1,5…..
(Köz)szempont Itt a lé a tét... 2011.01.07 20:33:00
Nemigen hiszem, hogy bárkinek is nagy meglepetést okozott volna azzal a Médiahatóság, hogy az első eljárást pont az RTL Klub ellen indították el. Az okokat, vagy inkább csak a sejteni vélhető indítékokat nagyjából ismerjük is, sokszor rálépett már a jobboldal tyúkszemére a…..
Hosszú, erőltetett menet ért véget tegnap este a Megasztár fináléjával, hét hónapig tartott a szerényen csak legendaként aposztrofált tehetségkutató. Szombatonként, az X-faktor ellen kezdte, majd pánikszerű menekülés után pénteken folytatta, ahol már simán hozta az elvárt…..
Nishi felügyelő 2010.12.18 14:41:08
@Take the chance: Mélyen egyetértek. Talán Te is velem.
www.egyfecske.blog.hu