Regisztráció Blogot indítok
Adatok
leon, a proli

0 bejegyzést írt és 301 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Cool List 2011 38. Lovebug Violetta 2011.12.06 12:00:00
Aki kellően COOL társaságban szokott partizgatni, az már nem egyszer rá kellett, hogy csodálkozzon Violettára az évek folyamán. Ő viszont nagyon helyesen nem elégedett meg azzal, hogy egy Jelenség (így, nagy J-vel!), hanem megcsinálta az ország első online vintage boltját, amely…..
leon, a proli 2011.12.06 16:30:22
Nemzeti Sport újságíróját lefejelte Paulo Sousa, a Videoton edzője. Egy barátságos meccsen. A szakújságíró szemöldöke felszakadt, az incidens után rendőrségi feljelentést tett, a sebet pedig három öltéssel kellett összevarrni a Fiumei úti baleseti intézetben. Ennyi.…..
Tudja valaki, hogy van koreaiul az, hogy COOL? Vagy nincs is rá külön szó, mert arrafelé ez annyira természetes, hogy mondani sem kell? Goodeveningbitches (vagy barátoknak csak “Bicsiz”) Xénia teljesítménye alapján csakis erre tudunk gondolni. Két szuperCOOL reklámfilm…..
...táncra, magyar!                     (A fotó a Bulémiás Tengerimalacokért Alapítvány szíves beleegyezésével került publikálásra.) És ha már témánál vagyunk, íme egy rövid összefoglaló a szombati Zeneexpressz fontosabb…..
Cool List Hungary 2009 Gasman Jani 2009.11.30 17:00:00
Az indiepápa bulijaira már pornószínészek is járnak. Ő pedig végre levágatta a haját és így már a fiataloknak is példát mutathat coolságból!..
leon, a proli 2009.12.05 11:41:03
Kétféle ember van: aki ismeri Je Suis Belle Tibit és aki nem ismeri Je Suis Belle Tibit. Aki esetleg az utóbbi csoportba tartozik, nagyon gyorsan nézzen magába és lépjen be az őrült kúl divattervező lehengerlően cool világába!..
Avagy hiába van a pólódra írva, hogy nem te voltál, még simán bevarrhatnak.                  ..
Lmrck képe sok mindent megmagyaráz Jézus legendás állóképességéről, de én úgy érzem, a kereszténység plusz fitness témakörben azért maradt még bőven kiaknáznivaló, míg a pápa az egész blogot úgy ahogy van, ki nem átkozza, Urbi et Norbi. Ja, a megoldás Krisztus Pilates…..
Igazából nincs ebben a reklámban semmi szenzációs, de itthon annyira szokatlan, hogy egy médiafoglalásnál gondolkodnak, hogy legszívesebben plüssmackóként magamhoz szorítanám azt, aki ezt kitalálta. Egyszerű, a buszok oldalán megszokott fotexes és sugár áruházas egyenhirdetések…..
leon, a proli 2009.10.19 16:50:24
A Homár együttérez a pánikrohamos naiv ügyfelekkel, nincs is jobb egy kiadós  vércukorszintsüllyedésnél. Varganta egy tévesen átutalt összeget szeretett volna egyik számlájára átteni a másikról az Erstén belül, de úgy tűnik, az ördögi komplexitás miatt ez hetekig is…..
Az egyetlen magyarázat erre az Erste-vírusszpotra, ha egy velejéig gonosz konkurens csinálta, és utána valahogy még fel is töltött dolgokat az erste.hu/fiatalsag (te édes jó istenem) microsite-ra. Nem megyünk bele, olcsó volna – kakukktojásként van benne két remek…..
leon, a proli 2009.09.29 19:03:54
Az ismert online szerző pont ugyanúgy járt, mint előtte több ezer online olvasó: éveken át naponta kéjesen végiggusztálta a Homár posztjait, és az hitte, hogy vele ez sosem történhet meg. Aztán egy nap benyújtották neki a számlát. Elnézést a borzalmas viccért, de ezúttal szó…..
Ezt lehet, hogy én is benéztem volna. Tessék cikizni, de nem gondolkodtam el korábban azon, hogy a "Battle of the Bulge"-ban szereplő "Bulge" esetleg köznév lehet - az a fránya nagybetű jól félreviszi az embert, és olyan településnevesen hangzik a Bulge, ráadásul…..
Félrefordítások Zene szemeinknek 2009.09.20 11:00:00
Nosztalgikus hangulatban voltam és a gépemen turkálgattam a régi file-ok között, amikor erre a kis drágakőre leletem. Eddig csak amolyan urban legend szinten ment itt a régen lefordították a számcímeket magyarra történet, de íme a bizonyíték. Úgy érzem, elégtételt kaptam…..
Amikor megláttam ezt a hirdetést, először azt hittem, hogy csak valami tréfa, de hamar kiderült, hogy nagyon is komolyan gondolták a készítők. Az egész kampány elsősorban a román közbiztonságnak köszönheti a létrejöttét, mivel ott állítólag 2, azaz kettő percenként lopnak…..
Szeretheted bármennyire a másikat (nem kétlem, hogy a kapcsolatunk első két évében odavolt értem ő is), a rossz szex tönkretehet mindent. Ha a szex nem működik, más sem fog. A kép innen Kedves Szakítós-Szerkesztőség és -Olvasók! Lecsóba bele: történet főhősi…..
A Szívlapát is bekapcsolódik a Paris Hilton népszerűsítésébe, de csak azért, hogy közzétegye a Modorosblogra illő sajtóközleményt (amit feltehetően valamelyik pr-es negyedikes kislánya írt), valamint a multimilliomos botrányhősnő és a tiszletetére összetrombitált magyar…..
leon, a proli 2009.09.07 21:09:31
Van néhány olyan kép az egyetemes művészettörténetben, ami már annyi felhasználást, átdolgozást ért meg, hogy ha ilyesmit teszünk a hirdetésünkbe, címlapunkra, prospektusunkba, logónkba vagy akárminkbe, akár eredetiben, akár viccesítve, azt is aláírhatnánk: "Bocs, nem…..
Egy éve indult az Urbanista, ami nem csak az öntömjénezésre ad kitűnő apropót, de arra is, hogy egy kis reciklálással ússzam meg a napi posztot. Ami a statisztikákat illeti, ez volt az első poszt a blog történetében, ez meg a legutolsó. A kettő közt közel nyolcszáz bejegyzés…..
leon, a proli 2009.08.30 15:09:42
Cégcsoportunk pár pionírja hónapok óta teszteli a leendő környék kifőzdéit. Blogot is csináltak a kalandokból, íme...
70 éve (1939) kötötték meg a szovjet-német megnemtámadási egyezményt. A világközvélemény számára meglepetésszerűen a Szovjetunió megnemtámadási szerződést kötött az antikommunista Németországgal. A Hitler-Sztálin-paktumnak is nevezett szövetséget a két állam…..
leon, a proli 2009.08.23 19:32:12
leon, a proli 2009.08.23 20:02:06
Én már be vagyok sózva, hiszen csak párat kell aludni, és itt a Sziget fesztivál! Sokáig nem voltam nagy fesztiválrajongó, de a tavalyi olyan emlékezetesre sikerült, hogy idén dolgozni is fogok kint, ugyanis egy projekt keretein belül 2 napon lesz egy rövid aktivizációs programunk a…..
Subba Ebédre zsidóvicc 2009.08.03 11:55:00
Azt hiszem a legrosszabb rabbis vicc sem ér fel ezzel: többtucat választott tisztségviselőt, köztük öt rabbit tartóztattak le New Jerseyben különböző gazdasági bűncselekményekért. De mik is voltak ezek? Többek között izraeli donorok által felajánlott emberi szerveket és hamis…..
leon, a proli 2009.08.03 14:26:42
Vastagbőr Szalainé kapcsolatai 2009.07.24 11:01:00
Tovább árnyalja a tegnapi képet, és dr.Szalainé dr.Szilágyi Eleonórát még szimpatikusabbá teszi, ha megnézzük, mit tesz havi 1,2 millióért. Kapcsolatokat ápol: Ez elég durva, munkaidőben iwiwezni, de máris van két verzióm, mit lehet erről mondani: - Eleonórának rugalmas…..