Regisztráció Blogot indítok
Adatok
badseed

0 bejegyzést írt és 64 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A cím nem túlzás, a Game2: Winter című orosz túlélőshow minden jelentkezőjével aláíratnak egy nyilatkozatot, miszerint tudomásul veszik, hogy a műsor folyamán  életüket veszthetik, megsebesülhetnek, megerőszakolhatják őket. Eddig hatvanan jelentkeztek, köztük egy amerikai és 59 orosz. A…..
Sajnos, ahogy néztem ide haza a 13: Game of Death című thai horror nem tartozik az ismertebbek közé és a mai napig számomra is semmit mondó volt a cím, viszont jó alapanyag lehet, ha már Daniel Stamm, Az utolsó ördögűzés rendezője remaket készít belőle. A vitákba most talán…..
Míg a mainstream médiának Sam Raimi a Pókember-trilógia és az új Óz rendezője, addig nekünk egy másik trilógia jut eszünkbe a neve hallatán. De szerencsére a Gonosz halott a jóembernél nem egy egyszeri, alkalmi mutatvány volt, pályafutása többször is előrukkolt még…..
Kurva jól teszik az amerikai tévék, hogy a nyarat nem adják már csak úgy át a kábeltévéknek és olyan event jellegű sorozatokat tolnak be az elméleti uborkaszezonban, amikkel talán nem buknak majd, és nem megint a Big Brother és az amerikai Csillag születik uralja a meleg hónapokat.…..
Ez is amolyan "ezt még eddig hogy-hogy nem filmesítették meg?" kaliberű sztori. Állítólag léteznek olyan parafenomének, akik képesek érzékelni az árnyékok között bújkáló lényeket. Akik néha ölnek. A film főhőse is egy ilyen fickó és ebbe kezd lassan belőrülni. Egész…..
Úgy döntöttem, hogy idén nem leszek olyan kimerítő, mint tavaly, tekintve, hogy azóta minden fontosabb filmről rakunk ki előzetest, posztert. Szóval tessék minket folyamatosan követni! :) Az viszont sokkal érdekesebb, hogy a hazai mozikba mik juthatnak be, illetve direkt DVD-re mit…..
Kedden teljesen megvariálta digitális kábelszolgáltatásának csatornakiosztását a UPC - írja az mmonline.hu. A társaság közleménye szerint erre azért volt szükség, hogy a tematikák szerint jobban elkülönüljenek az egyes csatornatípusok. A sorrend a következő: közszolgálati,…..
Egy kisebb haveri társaság elmegy Chilébe bulizni egy jót. Minden jól megy, amíg be nem következik egy váratlan földrengés. A probléma nem a kiszámíthatatlan anyatermészet lesz, hanem az ezt követő nagyon is kiszámítható emberi természet. Vagyis mindenki elállatiasodik és…..
CouchSurfing Do you speak English? 2012.11.14 08:14:00
Gimnáziumban és főiskolán heti két órában 8 évet tanultam angolul. Motiváció nélkül. Ez azt eredményezte, hogy puskáztam a dolgozatoknál és nagyjából az volt a fontos, hogy kettessel le tudjam zárni az évet. Nem érdekelt az angol tanulás. Hozzáteszem, hogy mindkét helyen…..
badseed 2012.11.14 15:19:16
@nikita: köszi :)
gyakorlatilag én is ezt teszem olvasás közben most is.
badseed 2012.11.14 15:21:51
@foldip: köszi, ez így érdekes, így még azt hiszem, nem próbáltam. viszont így eléggé át kell állítani az agyat, nem? merthogy az értéshez megpróbálom szinte akaratlanul is lefordítani. mihez segít ez hozzá amúgy? csak hogy tudjam a célt :)
badseed 2012.11.14 15:34:01
@nikita: értem, köszi, kipróbálom :)
Mivel a kedves kommentelők a poszt egy mondatával bírnak rendkívül lelkesen foglalkozni, kénytelenek vagyunk szájba rágni a magyarázatot: Szántó Dávid valóban a Digisport munkatársa, és mint ilyen, tényleg nem kézenfekvő, hogy kivigyék Londonba. Igen ám, de ha megnézzük a…..
Két amerikai sorozatot zsákolt be az m1, vélhetően az RTL Klubtól (nekik van szerződésük a Disney-családba tartozó ABC Studios-szal), de ezzel csak a néző jár jól, mert a köztévén barátságosabb időpontban kerülhetnek adásba a szériák (értsd: főműsorban), mint az RTL…..
A Fórum Hungary Kft. nem csak velem tett jót, hogy jóformán ingyen megnézhettem premier előtt a Piranha 3DD-t, hanem gondoltak a kedves olvasóinkra is! Ugyanis felajánlottak 5 db páros belépőt a filmre, amit itt fogunk kisorsolni! A kuponokat bármelyik Cinema City moziban…..
Az amerikai közönség már a héten láthatja a Paranormal Activity-s Oren Peli legújabb filmjét a Chernobyl Diariest, amelyet mi majd csak június 21-étől nézhetünk a mozikban. A produkciót persze már nem kicsit várjuk, ezt jól példázza az is, hogy egész sok poszt született már a…..
badseed 2012.05.23 15:54:56
Nahát, erre azért nem számítottunk ezen a csodálatos reggelen: a hír24 szerint a VV4 nyertese, az azóta a Tv2 kebelére ölelt torpedógatyás Alekosz nemcsak az Összeesküvőkre ugrott be a másik kertévébe, hanem hosszú távra. A hírportál információi szerint az RTL Klubbal éppen…..
A nyári nézettségi kábeles versenyt évek óta a USA Network nyeri, nem től meglepő módon, hiszen sorozataik sokkal inkább szólnak a 18-49-es vagy 25-49-es generációnak, mint teszem azt a TNT-é, ahol a The Closer stabil milliókat ültet a képernyő elé, de inkább az ötvenes…..
Naiv ügyfélnek túlcsordult a toleranciabufferje, úgyhogy az első bekezdés után minden irányba elküldte a Digi Kft-t, amiért azok képtelenek csekket küldeni, csak a 200 forintos késedelmi díjról sikerül általában. Ahogy Sixx szokta mondani, csúnya szavak, +18, satöbbi. A…..
badseed 2012.04.19 12:01:09
@Csokis: ja, eddig csak a címet olvastam, aztán kibuktam.
de most nekiállok :)
badseed 2012.04.19 12:03:17
@agresszív kismalac mackója: nem lehetne ez is többkulcsos? :)
 „Egyedül az a jó a jelen korban, hogy túlságosan ostoba ahhoz, hogy tüzetesebben tanulmányozza a múltat.“ H. P. Lovecraft   Már megint Lovecraft? Hiszen az öregről már leírtak mindent, és különben sem olvassa már senki a műveit, mondhatják sokan. Ez az ítélet kb.…..
A blog facebook oldalán hívta fel a figyelmemet egyik kedves olvasónk az alábbi nyalánkságra, a legutóbbi franciás poszt kapcsán. Íme. Maléfique (2002) Rendezte: Eric Valette Carrére (Gérald Laroche - MR 73) sikkasztásért börtönbe került, egy cellába három teljesen…..
Elérkeztünk a jubileumi tizedik vendégíráshoz, ami egy sajátos filmről fog szólni. A kritikát pedig egy törzsolvasónknak, vizipapucsnak köszönhetjük. A leírás és az előzetes láttán mintha már láttam volna én is, de túl nagy nyomot nem hagyhatott bennem. Mindenesetre a…..
comment:com Ilyen lesz a Rob 2011.12.07 12:00:00
Annak idején még ¡Rob! címen futott a CBS Rob Schneider saját életének pár mozzanatát feldolgozó sitcomja, amiből azóta Rob lett - nem mintha ettől egy fokkal is jobb lenne az alapötlet, de mindegy. A sorozat arról szól, milyen egy mexikói bevándorló családba beházasodni, a…..
Horror-Mirror Venom előzetes 2011.10.12 22:49:00
Gary Breslin leginkább dokumentumfilmeknél bütykölgette az effekteket, például a Waste Land vagy a Visszaszámlálás alkotásokon dolgozott. De jött egy pillanat, amikor úgy érezte, hogy neki is rendeznie kell, ezért megcsinálta a Venomot.Az alacsony költségvetésű produkcióban egy…..
Jó egy hónappal ezelőtt írtam róla, hogy hamarosan megérkezik a Bloodrayne harmadik felvonása, talán ennek örömére és a franchise, no meg Uwe Boll kitartó rajongói számára közzétettek még egy előzetest az új felvonásból. Nos, úgy indul, mint az előző trailer, de van benne…..
Vanishing on 7th street (2010) Rendezte: Brad AndersonNekem aztán ne mondjátok, hogy a blogon nincs aktualitás! A filmnek a trailerét korábban már bemutattam, akkor nagy reményeket fűztem hozzá. Azóta már meg is jelent, szóval a tisztesség úgy kívánja, hogy írjak is róla.…..
VV Alekosz bírta így titulálni villalakó kollégáját, aki eddig nem nagyon virított semmit a villában, különösen nem VV Gigivel, különbejáratú nőjével, akivel kisajátították a nyugiszobát. Na, ebben a videóban VV Jerzy megvillant valamit a híres lengyel virtusból. ..
Horror-Mirror Gyors programajánló 2011.03.23 14:30:00
Ha nincs még megtervezve a hétvégéd, akkor íme:Horror és Pornó a KINO moziban!Vagyis egy adag vér és egy adag csöcs (többek között)!Több infó és jegyfoglalás itt.A minket érintő rövidfilmek listája:Vincent Templement: Cabine Of The DeadAdrian Cardona, Rafael Dengra & David…..