Regisztráció Blogot indítok
Adatok
bebe rebozo

0 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A szlovén válogatott a magyarhoz hasonlóan pihenéssel töltötte a szabadnapot. A játékosok a tengerpartra utaztak, eközben az edzők Ljubljanában maradtak, és munkával töltötték a hétfőt is, videóztak, elemeztek, gondolkodtak. A lengyelek letaglózottan értékelik a magyaroktól…..
bebe rebozo 2010.04.20 12:04:49
@ValAki: De szeretnék jövő márciusban ezen aggódni...
Különös meccset játszott az EBEL-alapszakasz utolsó fordulójában a Sapa Fehérvár AV19, de a hosszabbításos 4-3-as zágrábi vereség messze nem a játéknap legmeghökkentőbb eredménye. A Salzburg 7-0-ra kikapott Grazban, a Vienna 6-1-re Jesenicében, a Linz 4-1-re Villachban. Nagyon…..
A mérkőzés jó részében meggyőző játékkal komoly vezetésre tett szert az SAPA Fehérvár AV19 a Red Bull Salzburg ellen. Álomszerű első harmad és jó második harmadbeli kezdés után már négygólos volt az előny, amikor a vendégek kettőt ütve elkezdtek zárkózni. Vas János…..
Ideges mérkőzésen húzta be a győzelmet az EBEL-utolsó Jesenice ellen a Sapa Fehérvár AV19. Kovács Csaba és Palkovics góljaival elhúztunk, de a szlovénok még az első harmadban szépítettek. A másodikban aztán ütöttünk még kettőt Mihály és Vas János révén, majd egy…..
bebe rebozo 2010.02.03 12:00:38
@hokista25 csikszeredabol: a wintersports2010.eurosport-tv.com/#20 oldalon az Eurosport részletes közvetítési programja van, magyar idő szerint. Egyébként tényleg 9 óra az eltérés, ami ott dél, az itt este kilenc. Ezért lesz a döntő kanadai idő szerint 12.15-kor, itthon 21.15-kor.
Egy kör, kilenc mérkőzés maradt az EBEL alapszakaszából. A Sapa Fehérvár AV19 még nem teljesítette ugyan a feladatát, de nagyon közel áll hozzá. A playoffhoz két csapatot kell megelőznünk. A Jesenice már matematikailag sem érhet utol bennünket, a Ljubljana hátránya pedig…..
bebe rebozo 2010.01.21 12:25:28
A cikk rendben van, de néhány dolgot nem értek.
A cím mit akar kifejezni, hogy kapcsolódik a cikkhez? Ki az ostoba, ki a bölcs?
Aztán: azt írod: "nézzük az árnyoldalakat", leírod, hogy az előnyjáték nincs rendben, de rögtön utána már arról írsz, hogy milyen szépen tud játszani a csapat, mintha több árnyoldal tényleg nem is lenne. Később még szóba kerül, hogy kicsi a csarnok, de hát ezt árnyoldalként a csapatnak felróni aligha lehet. Szerintem árnyoldal (hiányosság) még a gyakori idegenbeli pipogya játék, ha egy csapat otthon tényleg bárkit meg tud verni, annak idegenben is önbizalommal telve kéne pályára lépni. Az pedig egyenesen bámulatra méltó és követendő, ahogy a szükségből (kevés a pénz minőségi légiósokra) erényt kovácsolunk (magyar srácok a húzóemberek), ezen nem is lenne szabad változtatni még egy esetleges főszponzor hozta pénzbőség esetén sem. Amennyire tudom, a csapat előre menekül, most is hiányzik a költségvetés jó egynegyede, hülyeség lenne erőn felül kanadai csatárokat venni és játszatni mondjuk a Vas testvérek vagy Nagy Gergő helyén, csak hogy mondjuk két hellyel előrébb legyünk a playoff előtt. Az osztrákokkal (és a Zágrábbal) úgysem tudunk büdzsében versenyezni.
Amúgy egyetértek, szerintem is ez ma Magyarországon a legmagasabb szintű, legélvezetesebb, könnyen hozzáférhető bajnoki sorozat (én a vízilabdát nem tartom különösebben sokra), örüljünk neki, élvezzük minden pillanatát, és ha csak öt évig még így marad, már megérte. Sokkal több a jelenleginél nem hozható ki a dologból, de nem is kell, bárcsak minden magyar csapatsport és csapat így a helyén lenne.
Jó, mi se. A zeneiparban a példányszám növelésének két biztos módja van: vagy fikázzák egymást a zenészek -ez főleg a hip-hop-ra jellemző, nálunk is voltak erre próbálkozások- vagy hírbehoznak két embert (általában különböző neműeket). Jellemző kis hazánkra, hogy…..
bodoky Nem sírok a Suezért 2009.10.25 15:09:00
Narancsvörös hajnal egy fenét. Sehol sem sikertörténet a vízmű-privatizáció, Grenoble és Párizs is megszabadult a mohó és korrupt multitól...
bebe rebozo 2009.10.26 13:38:20
@Yasashi Tanuki: igen, ráadásul az áremeléseket is gyönyörűen indokolták. Azt hittem, rosszul hallok, amikor azt mondták, azért kell emelni, mert a budapestiek nem átallanak környezettudatosan élni: ásványvizet isznak, gyorsan zuhanyoznak, óvatosan mosogatnak, takarékos mosógépeket használnak, minekutána jó 25%-kal kevesebb vizet fogyasztanak, mint 5-10 éve, ami hiába jó az országnak és a világnak, az nem lehet, hogy a profit ne nőjön. Multicégnél az ilyesmi elképzelhetetlen.