Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Angeleye

0 bejegyzést írt és 35 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Zoli azt figyelte meg, hogy panellakása egyik lekapcsolt radiátorán a költségmegosztó meleg időben hőleadást mér, amit aztán természetesen kiszámláznak neki: Én székesfehérvároi vagyok, egy panelházban bérelek egy lakást már sokadik éve. Ez egy "panelprogramban"…..
Angeleye 2010.08.02 22:29:27
@netrunner71:
Én úgy tanultam, bár régen, hogy a felsőbb szinteken a kürtőhatás miatt van melegebb.
A fűtési rendszerek pedig nem kizárólag felső elosztásuak lehetnek. De lehet, hogy rosszul emlékszem.
Appleblog Alig gyorsult az iMac 2010.08.02 13:11:00
Az új iMacek megkapták a kötelezőt, de nem többet: végleg búcsút mondtak a sorozatot igazán népszerűvé tevő Core 2 Duóknak, helyükre Core i3-asok kerültek, és kukázták az integrált Geforce 9400-at is, mostantól mindegyik gépben dedikált, tehát nagyteljesítményű grafikus…..
Angeleye 2010.08.02 22:06:53
@Customi:
Elviselem, barátom. Meg azt a kétszáz mihályt is ami a kettő különbözete. De, ha ebből rászánok valamennyit, a pc-t is le tudom halkítani, csak felesleges, ha bekapcsolt állapotban folymatosan szól a zene, vagy megy a video. A sleep funkció meg működik, ilyenkor csendes a lakás akár egy hullaház :)
Modorosblog A 923-as járat 2010.07.29 07:00:00
A mai írást az ingyenes Unit Magazin (majdnem) legújabb "Utazás"-számában olvashatjátok - a lustábbaknak itt van jpeg-formátumban is, rajongóknak pedig az eredeti, szerkesztetlen verzióban.   A 923-as éjszakai busz fogalom Budapesten - a főváros délkeleti és…..
Angeleye 2010.07.29 15:53:05
@Traktorka:
A kis piros büfé még magvan, de az már a Bukarest utca. Sárgabusz végállomás már sajnos kint van az Etelén, pedig milyen jó volt, hogy a Tengernagy sörözőből lehetett látni, mikor indul a diósdi járat :)
Bár nem áll szándékomban közepesen unalmas énbloggá alakítani az Urbanistát, sajnos nem mehetek el szó nélkül a tény mellett, hogy tegnap csak a gyerekszobában mintegy 30 szúnyogot csaptunk le lámpaoltás előtt. Mindezt Budapesten, egy négyemeletes ház tetőterében, igaz…..
Guten Morgen Afrika! A német csoda 2010.07.05 21:25:00
Németország –Argentína 4:0 , hihetetlen még most is leírni két nappal a gauchók kiütése után. Tényleg csoda lenne, vagy a jól felépített német futballgyártól várható volt ez az eredmény?   Az utóbbi napok médiaőrületében hirtelen mindenki német…..
Angeleye 2010.07.06 01:54:56
@Teuton01:
Úgy legyen!
  A demokrácia és a diktatúra között az a különbség, hogy előbbiben felírhatod a falakra: „Szabadság”, utóbbiban fel KELL írnod. Gondolom, egyetlen épelméjű embernek sem kell magyarázni, hogy mi az a „leheletnyi” differencia aközött, hogy…..
Angeleye 2010.07.04 01:18:46
CBJ
Argentína Igen, vége. 2010.07.03 21:18:00
Kedves, drága egyetlen barátaim!Senki, ismétlem senki nem akar nálamnál jobban elkezdeni köcsögbírózni, videobírózni, vakasszisztensezni, bundát kiáltani, hentesekről, bekkelő parasztokról ordítani, ne adj Isten, nác  bunkónémetezni. De nem tehetem édes egyetlen…..
Angeleye 2010.07.04 01:10:34
@bécika:
Klose Lengyelországban született, de nem lengyel. Vannak a határ mellett németek által lakott részek, tudtommal onnan származik.
Más. Argentánának edző kellene, nem egy narkós komcsi bohóc.

Über Alles!
Bebe szolgáltatót váltott és ezzel sikerült az őrületbe kergetnie saját magát. A T-Com mindent elcseszett, amit csak lehetett: hűségidőt, tarifát, összeget. Úgyhogy most hiába van túlfizetése, két behajtó cég is követeli tőle a T szerint elmaradt díjakat. Kereken két éve…..
Oiduft találta a történetet, amelyben a gödöllői Kis-Kastély étterem jóságos személyzete a toalettet kínálta fel szoptatásra. Amikor naiv anyuka ennek ellenére inkább a falnak fordulva, pelenkával letakarva merészelt szoptatni, felszólították, hogy hagyja abba:Gödöllő,…..
Angeleye 2010.06.28 20:06:27
@Gergő77:
"Az utód táplálása a világ legszebb és legszentebb dolga kellene hogy legyen."
A gyerek nemzése is az kellene hogy legyen, de azért mégsem étterembe kúrunk.
Angeleye 2010.06.28 20:15:05
@fogyókúra:
"Csak ebben az országban van ilyen sötétség és prűdség."
El lehet menni (By Gy. F.) például a félig néger francia és az iszlamizálodó angol városok sokkal felvilágosultabb helyek. De németország egyes helyein is jobb, ha te alkalmazkodsz a törökökhöz.
A labdarúgó-világbajnokság a világ egyik legnépszerűbb, legfontosabb és legizgalmasabb sporteseménye. Állítólag. Mindenesetre a lebonyolítása nem a legmeggyőzőbb, és éppen az ezáltal okozott káosz felé haladunk. Mielőtt még gyorsan félbehagynák a kedves olvasók a cikkemet,…..
Michael Knight Szándékos kezezés 2010.06.24 11:57:00
Nem is tudom, melyik a szomorúbb: ha nem érti, vagy ha nem akarja érteni az Európai Unió játékszabályait a Fidesz-vezette kormány. Pedig egyszerű ez, mint a foci: kézzel nem szabad a labdához érni...Kezdődött az egész az össznépi csontvázazással, meg a hiánycél emelésére tett…..
Csütörtökön bombaként robbant a 2 milliót elrakó Wieszt Jánost ábrázoló videó. A felvétel másik szereplője, a boríték átadója ezekben a percekben tart sajtótájékoztatót. Ennek szövegét nekünk már korábban elküldte, két exkluzív videóval együtt. "Gálfi István…..
Új rovat indul az Appleblogon: a havi rendszerességgel jelentkező posztokban i-Doki, az ország egyik legismertebb Apple-szerelője ad majd tippeket, tanácsokat arra, hogyan hozzuk ki a maximumot gépünkből, egyúttal néhány izgalmas sztorin keresztül megtudhatjuk azt is, hogy milyen…..
Piroslap Hülye vagy, MSZP? 2010.05.12 06:22:00
A Fidesz nem hozta könnyű helyzetbe az ellenzéki pártokat a parlamenti bizottságok elnöki posztjaival. Nem elég, hogy a szokásjog alapján az ellenzéknek járó külügyi bizottsági elnökséget megtartotta a Fidesz, mindössze kettő  erősebbnek számító bizottság elnökségét…..
Angeleye 2010.05.13 01:00:11
@Zoltanius:
Ugye tudod, hogy neked kit kell szégyellned?
Csak az interneten olvasott a Blaha Sörözőnél 2006. október 23-án történtekről V. László nyugalmazott rendőr alezredes, derült ki a budapesti II.-III. kerületi bíróságon szerdán. Megismételt elsőfokú eljárásban vizsgálja a budapesti II-III. kerületi bíróság, ki lőtt…..
Angeleye 2010.05.13 00:54:09
@Ianas:
Takony
Nem tudom, ki emlékezik még arra, amikor Orbán Viktor korábban kijelentette a Magyar Gárda kapcsán, hogy majd adunk nekik két pofont és hazazavarjuk őket. Most, hogy Vona Gábor gárdista mellényben akar megjelenni a Parlament alakuló ülésén, azonnal ez az ígéret jutott eszembe.…..
Angeleye 2010.05.13 00:50:01
@majomképű:
Jogod van visszamászni a fára :)
A ma esti Európa Liga-döntőt, amiben végre egy magyar futballistát is láthatunk rangos nemzetközi torna döntőjében (jó, korábban volt rá példa, de arra én már nem nagyon emlékszem) a Story4Tv mellett a küzdelemsorozat meccseit év közben is közvetítő másik adó, a DigiSport is…..
Angeleye 2010.05.13 00:42:43
ZS+
  Aki a panelek lakóit is komolyan veszi!!! - szól a cég szlogenje három felkiáltójellel, amelyet hirdetésük minden képére rányomtattak. Többek közt erre is. A nagy kérdés, hogy minek, főleg, hogy a szövegben amúgy is leírják: Az ingatlan műszaki állapota tényleg…..
Angeleye 2010.05.10 21:34:17
@second:
Ne baszogasd ezt a radiátort :D Harminc éves elmúlt és működik. Láttam már néhány éves lapradiátort kilyukadva. És erre rá is lehet ülni!
A lakás pedig Kelenföldön is lehetne, ott is elterjedt ez a típus.
Orbán Viktor szereti a focit, sőt mi több még maga is szokott időnkét pályára lépni. Orbán Viktor ért a focihoz. Is! Sőt tudását nem is rejtette véka alá amikor elkísérte Pécsre a felcsúti klub U19-es csapatát. – A nemzet egyesítő leendő miniszterelnök a…..
...hogy miért bámulják meg az emberek az utcán. Mi sem. ..
Angeleye 2010.05.08 20:54:41
Sosem értettük, hogy ha már mindenképp szükséges (mert szükséges) hétközi fordulókat beiktatni a bajnoki naptárba, akkor miért nem úgy oldják meg, hogy a hétvégén otthon játszók közül a lehető legtöbben újra otthon játszanak a következő körben? Vegyünk egy példát. A…..
Angeleye 2010.05.03 21:22:06
  Magyarország azért lett Izrael célországa, mert „kellemes a klímája, amely önfenntartó tud lenni, amely jó helyen fekszik, stratégiai helyen fekszik, amelynek a népe kellően birka ahhoz, hogy önmaga vesse a nyaktiló alá a fejét. S akkor vannak olyan politikai…..
Angeleye 2010.04.22 13:20:34
@walter77:
Csak a tisztánlátás végett:
Akkor dolgozom, amikor nekem tetszik.
Mindenki ott mond véleményt és olyat, ahol és amilyet akar.
A homokozóban képzeld főnöknek magad!
Nyerj Asus netbookot a Munkahelyi terror blog nyereményjátékával. Csatlakozz  facebook oldalunkhoz  és automatikusan részt veszel a sorsoláson.   A részletekért kattints ide Tavaszi hirdetési akció a Munkahelyi Terror blogon.…..
Óriási lehetőség előtt állnak, annak ellenére, hogy a Jobbik csak "nemzeti radikális".Tény, hogy a Jobbik még mindig túl puhán fogalmaz a finomságokra érzékeny náci választók számára. Ez persze nem olyan óriási probléma. Első lépésként meg kell honosítani a…..
Tegnap este a Filmszemlén voltam, ahol egy „bájos” díjátadás részese lehettem (aki felnyakkendőzött politológust szeretne látni, kattintson ide), de időnként azért a kommentekbe is beleolvasgattam. Mindig meglep, hogy amikor a Jobbik szóba kerül, hirtelen megszaporodnak a…..
Angeleye 2010.02.09 22:34:55
@implacabile:

Ne folytasd, ha csak a hivatalos verziót ismered :)