Regisztráció Blogot indítok
Adatok
tessekmondani

0 bejegyzést írt és 47 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Egy hete írtam, hogy eladtam a Pandát, és nem sikerült helyette másik, kedvemre való téli autót találnom a pénzért. Igazából arra is rájöttem, hogy városban nem szeretnék kocsival járni, egyáltalán. De munkába azért kell menni, a BKV említésére viszont rosszul leszek. Lehet,…..
tessekmondani 2010.11.08 22:17:16
@Csikós Zsolt:

ezt írtam én: "'saztán? 2010.11.07. 15:01:26"

ezt meg te válaszoltad: "Csikós Zsolt 2010.11.07. 16:12:58"

erre egyesek felkapták a fejüket, te meg tegnap délután óta ezzel cseszed el az időd egy részét. ha normálisan válaszolsz, nem moderálsz ki ezért ("'saztán? 2010.11.07. 15:01:26"), most nyugi van. apropó, meddig tart a bünti 'saztán?-nak?
tessekmondani 2010.11.09 08:11:45
@Csikós Zsolt: értem én, de a kérdésem másra irányult. igazságtalannak érzem, hogy én ki vagyok tiltva az első "on" kommentem miatt, miközben az offolókkal pedig leálltál vitatkozni.
A sebesség oltára Isten veled HD! 2010.07.14 10:28:00
A minap lent, az udvaron lógtunk Árpáddal és szokásos - valóságtól teljesen elrugaszkodott – beszélgetésünk közben valahogy szóba kerültek lelkész ill. pap barátaink és kiderült, hogy majd’ mindegyikük motorozik. András jó barátom, a szlovákiai Somorjai…..
tessekmondani 2010.07.14 21:41:35
@ommm: mellőzd a nyugtatást, mert nem vagyok ideges.

te írtad ezt: "vagy az már elképzelhetetlen, hogy valaki ebben az országban azzal keresse a pénzét?"

akkor csak szólok, hogy én magyarországról olvasom ezt a blogot, ezért nézd el nekem, hogy a defalut "ebben az országban" nekem magyarországot jelenti. ezért kérdeztem, mert azt hittem itt (magyarországon) dolgozik. vili?

@apamacko: vááágom én!!! nem ítélkeztem, csak eszembe jutott egy sztori, és leírtam. ennyi.
Tíz éve, 2000. július 2-án halt William Joseph "Joey" Dunlop, az utak királya. Sokan máig az egyik legnagyszerűbb motorversenyzőnek tartják – sportsikereit, kitartását és kedves, karitatív személyiségét nehéz feledni. Szíve a közúti versenyekhez húzta. Az Isle of…..
Aki most arra számít, hogy levezetem, mennyire megéri motorral járni, azt hadd ábrándítsam ki már az elején. Ez tévedés, legalábbis az esetben, ha a motor megvételekor nem adja el azonnal a kocsiját. Hosszas számolgatás következik, úgyhogy aki nem akarja, hogy kifolyjon a szeme a…..
tessekmondani 2010.06.27 14:03:06
@papptibi: örülök, hogy jó a motorod. nem hiszem, hogy rossz boltot csináltál a hejdejókkal. én is olyanokon gurulok (bár én profi lehetek, ahogy írod, mert 125-el "tépem" budapesten). igaz, én apró mintásat vettem, már-már súrolja az enduro gumit (k58 - ezt a linket most találtam, itt írnak róla, igaz robogós témában: www.heidenau.h /pix/feketearany.htm), de minden körülmények között jobb, mint amiket előtte használtam (volt dunlop is). nem csak esőben, hóban, poros-koszos aszfalton, hanem teljesen jó útburkolaton is biztonságosan használható, ott egyszerűen nem tudom megcsúsztatni, pedig a pilisben vannak kanyarok. mindez természetesen fékezésnél is érezhető, ami nagyon nem mindegy. persze van hátránya is, hogy kopik. de olcsó, ezért nem tétel. ha nagyon kioktattak már gumikérdésben, elnézsét, de kommenteket nem olvasok. üdv
Tudom, darázsfészekbe nyúlok ezzel a témával, de a nyári szezon egyik aktualitása megérdemel ennyit. Itt a jó idő, végre süt a nap, a depresszió elűzésének egyik legjobb módja a motorozás.Nem kell csodálkozni, elismerem, hogy így van. Régebben én is motoroztam, tudom miről…..
Hetvennégy éves korában szombaton meghalt Dennis Hopper amerikai filmszínész. Halálát prosztatarák okozta. Legtöbbünk az 1969-ben forgatott, kultuszfilmmé vált Szelíd motorosokban ismerte meg, amelynek nemcsak egyik főszereplője volt, hanem a rendezője és forgatókönyvírója is.…..
tessekmondani 2010.05.30 18:36:10
Elütöttek. Nincs mit szépíteni: ott áll a betétlapon, hogy nem én vagyok a hibás. Ennek ellenére sokkal nehezebben emésztem meg az esetet, mintha én csesztem volna el valamit. Úgy, hogy mások is kinyírhatnak, sokkal veszélyesebbnek tűnik az élet. Ami kinn volt, az nem időjárás,…..
Bolyongott, kémkedett, börtönben ült, motorozott majd meghalt –Thomas Edward Lawrence élete misztikus és tragikus volt. Sir Thomas Robert Tighe Chapmannek, Westmeath hetedik bárójának törvénytelen gyermekeként 1888. augusztus 15-én született. Rossz kapcsolatban élő apja nem…..
Ázsia hadseregei furcsák. Az egyik atomkísérleteket folytat és szomszédjai hajóit torpedózza meg, a másik bevonul a környező országokba és keménykedik. A kínaiak motoros alakulata sem piskóta – milliók örülnénk, ha a besorozott ifjak a tibeti agresszió helyett inkább csak…..
Talán emlékeznek még, hogy 2008 novemberében született egy blogposzt egy párról, akik akkor már közel hét éve motoroztak, hiszen 2002 februárjában indultak a Honda Africa Twinnel Argentínából. Akkor a budapesti, Váci úti Karasna motoros bolt előtt beszéltem az utazókkal,…..
A BMW PR-szakemberei lendületben vannak, hisz harmincadik születésnapját ünnepli a GS sorozat, a terepezésre is alkalmas bokszer. A müncheni központban feltehetőleg betűre fizetik a szövegírókat – más okot nem látok, miért képes valaki 54 ezer karakteres sajtóközleményt…..
tessekmondani 2010.04.28 16:57:14
@Italian beauty: angoloktól motort? vigyázz, mert újabban ez a divat a motorokkal is: forum.index.hu/Article/viewArticle?a=98706882&t=9087205
tessekmondani 2010.04.28 20:13:04
ez is az előzőhöz tartozik, és nem is annyira újkeletű a dolog: motorozz.hu/main.pl?menupage=news&nid=914&session_id=

talán megérne egy cikket is a téma, de nem akarok munkát adni senkinek. és elnézést az offért.
Viszonylag nehéz időszakot zárhat le a szerkesztőség. Fellélegezhetnek, mert már nem keresek motort, nem szívom tovább a vérüket, vettem egyet. Egy 94-es Hondát, szigorúan közlekedési eszköznek. Ha ezres lenne, 145 lóerős lenne. De ez csak 250-es. Mégis, mindenki átkozottul…..
tessekmondani 2010.04.02 11:37:22
@papptibi: köszönökm a kiemelt figyelmet :)

akkor írd meg később, ha gondolod, kíváncsi vagyok.

igen, pont ezért kérdeztem, mert látom a v blokk ellenére 13k-tól piros. a 250 s4-ek borzalmasak számomra. gangolgat felfelé az ember ezerrel, huzatja ki a sebességeket a pirosig (nem ritkán 16k-tól az), f1-es hangorgia, és a gyorsulás egy vicc, mint egy lassított felvétel. városba ez halál.
tessekmondani 2010.04.06 15:11:24
@neked ugatok: köszi az infókat!
Talmácsi Gergő világbajnokunk, Gábor öccse; maga is versenyző, többszörös magyar bajnok. Utoljára 2005-ben szerezte meg a címet – volt, aki tehetségesebbnek tartotta testvérénél. 2006-ban már rajthoz állt Alpok-Adria futamokon is. 2007-ben, mikor bátyja világbajnokságot…..
tessekmondani 2010.03.31 14:44:10
Colin Furze mániákusan vonzódik a robogókhoz. Az általa épített hosszúsági rekordert már bemutattuk, most itt a lángszórós változat – ha kell, ötméteres tűzcsóvát szór a mögötte jövőkre. A harminc éves angol férfi James Bond rajongó, elmondása szerint egy filmet…..
Múlt héten együtt pityeregtünk olvasóinkkal az MZ ES 125 szándékos elrohasztásán. Ugyan a kis kelet-német veterán-értéke a négy forintot is alig hagyja el, de gépként, emlékként sokkal többet érdemel annál, mint hogy Óbudán rohadjon el egy lámpavashoz zárva. Úgy tűnik, a…..
tessekmondani 2010.03.02 21:32:13
@gerely89: ugyan már, senki nem fog "fikázni", amiért ilyen ötleteket adsz másoknak. ez nem az hely.
tessekmondani 2010.03.04 20:57:17
@johnny77: semmi, csak eszembe jutott a sztori. egyébként nekem is vittek el mz-t valamikor a rendszerváltás környékén lakótelepi parkolóból. nem volt hol tartani, ezért állt ott. gondolom a tulaj is ilyen egyszerű oknál fogva tartotta ott.
tessekmondani 2010.03.07 13:54:19
@Kojak.007: mutasd meg hol írtam, h hozzájárultál (szövegértésből egyes). te "csak" lopásra buzdítottál morcosbocival egyetemben másokat. nem érdemes tagadni, hisz te magad írtad le az előző mz-s bejegyzésben. jó lenne, ha legalább felvállalnád.

baowah-nak sincs igaza. miért lenne jobb helyen akár egy tolvajnál, aki szétbontja és alkatrésznek kiárusítja más tulajdonát? még a végén a tolvaj a jófiú. szép kis értékrendje van egyeseknek...
Kedves Olvasóink! Közeli barátunk, az alkatrész-cikkszámok Esőembere és kiapadhatatlan ellátónk, Prokee írt nekünk egy szomorú levelet. Van benne minden: friss jogsi, Apa autója, baleset, szívfájdalom és egy Swift, amit szeretnek. Tanulság? Még tán az is. Olvassák csak...…..
  Két hete történt, azóta sem tudok felébredni a sokkból. De igazából minden idegszálammal szeretném, ha benne maradhatnék. Goodwood elnyelt, örökre. Vélemények az azonos című írásunkról...
tessekmondani 2009.10.09 13:09:56
@Csikós Zsolt:

ott a negyedik fotón a pláza. ha bevásároltál volna, most nem kéne másokkal az öltözködésedről diskurálni. nahát :)