Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Ms. Tunyacsáp (törölt)

0 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Vanessadoofenshmirtz hétvégén fotózta ezt a reklám és a backdoor kommunikáció határmesgyéjén mozgó szónoki kérdéssort Esztergomban. Az ötlet remek, de azonnal önfarkába harap, ha a becsalogatott vendég azt tapasztalja, hogy a nagyarcú kávézó nem marha jó. Még nem jártunk…..
Nehéz ügy, amikor a Naiv Ügyfél úgy érzi, hogy a pincérek kinézik egy étteremből és megjegyzéseket tesznek rá, majd erről levelet ír a Homárnak. Nem voltunk ott ugye, nagyon konkrét vádak nem hangoznak el, az egész ügy hiperszubjektív és ellenőrizhetetlen. Sziszi például…..
Ms. Tunyacsáp (törölt) 2010.09.03 09:43:10
@Mackósajt66:
Nem általánosítok ;-) de ezek tutira ex-keletnémetek voltak.
Ms. Tunyacsáp (törölt) 2010.09.03 09:45:35
@atpijkamo:
Te meg megtarthatod magadnak a véleményedet, átugorhatod a hozzászólásunkat, ha zavar. Nekem nincs időm 700 hsz végigrágására, de utólag beleolvastam néhányba, igazad van, leírták már. Örülök, hogy sokan egyetértünk. Ha van lehetőség kommentelni, hát sokan leírjuk a véleményünket. Tudod, olyan ez, mint a korlátlan fogyasztás. Csak nem fogsz felhívni telefonon....?
 Szerzők: a leszbikusokSzerkesztette: Kurtz ezredes és Gudea enszi (Gyűlölt ellenségeink-blog)   A modoros leszbikus nem leszbikus. Viszont minden leszbikus egyúttal modoros leszbikus is, tehát egyetlen leszbikus sem leszbikus a szó valós értelmében. Ez a valós értelem a nők…..
  ...bocsi minden olvasótól, de már egy hete nem tudtam blogolni. Sajnos ez nem rajtam állt, és sajna jó hírt sem tudok közölni: bár most már tényleg lesz időm rá, épp megjött, így új bejegyzések megint nem leszenek pár napig.   Ellenben, ha nem leszek fáradt,…..
  „A kutas megmozdul, már látszik a keze, benne a fémesen csillogó pisztolycső: sosem gondoltam volna, hogy ennyire mély sötét tud lenni egy pisztoly közepe, ami egyébként is akkora, b..zd meg ezzel dinnyényi lukat lő a hasamba - villan még be.”…..
Ms. Tunyacsáp (törölt) 2009.10.05 08:47:12
@BENZINKÚT:
Kedves Benzinkutas,
hát ez igazán nagyon szomorú... Ez így a szememben nem munka, inkább valamiféle "koldulás"... Nem sokkal jobb, mint a piros lámpánál való kéretlen ablaktisztítás Bp-en.
Sajnálatos és döbbenetes, hogy egy (több?) cég, amely a gazdasági válság által a legkevésbé sújtott iparágban tevékenykedik, ilyesmire kényszeríti a dolgozóit. Én nem csinálnám.

A borravalóról: lehet, hogy sz@rrágó vagyok, de én az elmúlt években, amióta ilyen irreálisan drága a benzin, és amióta az élet egyéb területein is spórolni kényszerülök, nem adtam borravalót a kutasnak, pont azért, mert mindent én csinálok. Akkor adtam egyszer, amikor én kértem meg, hogy mossa le a szélvédőket. Nálam ez már több mint elv... Kéretlen szolgáltatásért nincs fizetség. És szerintem ezzel a hozzáállással nem vagyok egyedül.