Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Rlungma

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Egy kellemes hangulatú amatőr videó Marokkóból.10 days from Mikołaj Syguda on Vimeo. ..
Folytatódik fejlesztői interjúsorozatunk, ezúttal Lovas Endrével beszélgetünk, akinek egy ingyenes, parkolást segítő alkalmazása jelent meg az AppStore-ban Parkoló néven.Mióta foglalkozol iOS programozással?iOS programozással két éve kezdtem először foglalkozni. iPhone-om 2G óta…..
Update2: az Onyx egy két személyes vacsorával jutalmazza a jó hír hozóját, amit persze nem tartok meg magamnak, szóval hamarosan egy nyereményjáték következik, ahol a nyeremény egy Michelin-csillagos vacsora lesz két főre! Facebookhoz érdemes csatlakozni addig is! Update1: megvan a…..
Ugyan nem sziklán, hanem egy hatalmas antennán. A mászáshoz nincs köze, de azért jól fest: ..
Hivatalosan is megvásárolható az AppStore-ban az iVideo Camera nevű alkalmazás (0,79 euróért, vagyis 530 forintért, ezért még elszámolok a bankkal, mivel ez nem az első ilyen eset), amivel videofelvételt lehet készíteni első és második generációs iPhone-okkal is. Szar…..
Sosem gondoltam volna. Persze egyik oldalt sem kell félteni, miközben Steve Jobs általában humoros formában szól be a redmondiaknak, Ballmer erőből tüzel, és általában mellélő. Szegény Ballmer mindig ott lyukad ki, hogy a PC olcsó, a Mac meg drága.Legutóbbi nyilatkozatában arról…..