Regisztráció Blogot indítok
Adatok
t3Ch

11 bejegyzést írt és 161 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nelsan Ellis a True Blood egyik legemlékezetesebb karakterét, Lafayett-et alakítja, a homoszexualitását nyíltan felvállaló szakácsot. A karakter nem egyszer erős sminkben és női ruhákban, nyakában fukszokkal flangál a képernyőn, és sikerül neki még a vámpírokkal, vérfarkasokkal, boszorkányokkal és…..
t3Ch 2011.09.12 13:12:59
Az FBI csalással, pénzmosással és illegális szerencsejáték szervezéssel vádol három pókertermet, és lefoglalta domain neveiket, ahol most az FBI figyelmeztetése fogadja a felhasználókat. 11 ember, Isai Scheinberg, Raymond Bitar, Scott Tom, Brent Beckley, Nelson Burtnick, Paul Tate,…..
Nah! Ennek is eljött az ideje. A Fulltilt szoftverének mobilos béta verziója kiadásra került. Bár igaz, még csak rush póker játszható rajta, de legalább működik az érintőképernyős telefonokon.Tegnap játszogattam is vele egy jó 400-500 handet. A szoftver jól kezelhető, az…..
Ma megtörtént az a nagy Facebook Mobile esemény amitől mindenki azt várta, hogy ott bizony bejelentik a Facebook által gyártott mobiltelefont, de ez nem így történt, mert ilyen bizony nem lesz. Legalábbis most ez az aktuális helyzet. A Facebook mobilalkalmazásainak frissítései mellett…..
Pókerdáma Full Tilt Poker 2010.07.16 02:33:00
Egyre jobban szeretem ezt a termet, itt valóban profi minden, nem véletlenül, hiszen az FTP-t profi játékosok készítették. Nagyon sok profi játszik itt: Phil Ivey, Chris Ferguson, Phil Gordon, Gus Hansen és még egy csomó nagy név, akik iskolát is működtetnek itt, lehet tanulni…..
Ülök az erkélyen és filmet néznék a laptopomon, de nincs kedvem felállni a nyugágyból és azt sem szeretném, hogy kábelekben essen hasra mindenki, aki a szobában közlekedik. Ráadásul a film az egyik külső merevlemezemen van. Nem nehéz megoldani ezt manapság, de nem olcsó…..
t3Ch 2010.06.04 12:18:40
@múvemáccsó: 1 NAS és egy otthoni hálózat.

Amúgy ha összehasonlít valaki, melyik a jobb az almát az almával tegye meg.

Ja és még egy. A TV linken is lehet netezni és árban alámegy a WD-nek és az Asus-nak is és 1080p-t tudja. A másik kettő 1080i.
Végre. Élesedett az Indexen egy új funkció, melynek segítségével az olvasók egyetlen kattintással oszthatják meg a közösségi szájtokon az adott indexes tartalmat. A funkció jelenleg a Google Readert, Twittert, Facebookot, Tumblr-t vagy például a Del.icio.us-t támogatja. Valamint…..
Ha nem számítjuk a kalóz élő közvetítéseket, akkor valószínűleg igaza lehet a Microsoft PR-osának, aki ma a következő pamfletet köldte meg szerkesztőségünk címerére:  Történelmi pillanathoz érkezett a hazai sportközvetítés: ma először lehet interaktív módon,…..
Deeper Thought Elköltöztem.... 2009.09.01 14:46:11
Átmentem WP-re. Itt megtalálsz: http://hunt3ch.wordpress.com/..
Még engem is meg lehet téveszteni, pedig aztán igyekszem megküzdeni a naponta történő mobilbemutatókkal. Ezek az utóbbi időben felgyorsultak, a Samsung pedig majd mindenkin túltesz. Annyi új mobilt mutatnak be a koreaiak, hogy az szinte követhetetlen.   Volt egy Omnia (i900)…..
Asszem nem lövök nagyon mellé, ha azt mondom: megvan az első miniapp sikertörténet. Az "Egymás szemében"-ről van szó, mely minden képzeletet felülmúló népszerűséget ért el az iWiW-en, néhány hét alatt.Sikerült megtudnunk pár statisztikai adatot a…..
Médiageci Carousel 2009.04.25 03:47:00
Gyűlölöm a reklámokat, ahogy szinte mindenki. Hazudnak, manipulálnak, csúsztatnak, bizonyos korban addiktívak (gyermekkoromban, mint szinte minden ismétlésekre fogékony, világot tanuló gyermek, persze imádtam őket, vártam, hogy nagy ritkán jöjjenek, velük együtt nyomtam a betanult…..
t3Ch 2009.05.05 13:57:51
Az angol Vodafone vírusfilmje azt a kort hozza vissza, amikor a mobilszolgáltatók imázsa még nem volt teljesen összetéveszthető és kicserélhető, és a szpotokban nem csupa tökéletesre sminkelt család, kiskutya és vidám magenta fiatal ugrált Jamie Winchester-slágerekre IKEA-bútorok…..
Megérkezett hát a Főváros hivatalos válasza a Hűvösvölgyi út várható felújításával kapcsolatban. Ajánlom szeretettel a II. kerület vezetőinek figyelmébe, valamint a kerületi honlap szerkesztőinek kezeibe. Nem utolsó sorban pedig Varga Előd Bendegúz (volt…..
t3Ch 2009.04.01 17:18:44
már tragédia milyen sz@r az út. A felfestést, már nem is csinálták meg... Zárójelben a járdaszigetet az akadémia előtt először megcsinálták, fél évre, majd legyalulták.
Sofoblog Az internet nem médium 2009.03.19 07:28:00
Ugye gyakran halljuk azt mindenhonnan, hogy van ez az új médium, amit internetnek hívnak. Már többször elmerengtem rajta magamban, gondoltam, most szánok rá egy posztot, hogy kifejtsem: az internet nem médium. Valószínűleg rutinból hívjuk annak. Mert megszoktuk, ha van valami új izé,…..
t3Ch 2009.03.31 15:29:28
A napi teendőinkben is tudunk spórolni úgy, hogy közben nem csinálunk magunknak több munkát, sőt időt és pénzt takarítunk meg, nem is beszélve környezetünk óvásáról. Vegyük csak a vízfelhasználást. Fürdés, mosás, mosogatás, wc öblítés, amikkel minden nap vizet…..
Ha egy sűrű városi területen sok bontás árán hozunk létre új épületeket, felmerül a hangulat megteremtésének dilemmája. Minden budapesti kerület, sőt kerületrész önálló arculattal rendelkezik, melyet felülírni kockázatos vállalkozás. Ez már megtörtént a panelépületek…..
Az elmúlt napokban a Facebook elkezdett frissíteni az új verzióra. A változások ismét markáns hangsúlyeltolódásokat mutatnak. Nézzük is röviden, mik ezek, és hogy örülünk-e nekik. Mindenekelőtt talán a legfeltűnőbb, hogy a Facebook egy nagy lépéssel közeledett a Twitter…..
Mezei Áron együtt dolgozik a NIOK Alapítvánnyal különféle projekteken, és innen jött az ötlet: miért ne lehetne az egyszázalékos felajnánlásokhoz Facebook-minialkalmazást készíteni. Az ötlet és a megvalósítás tehát nem megrendelésre, nem is pénzért, hanem…..
Ma éjjel tolt ki egy rilízt a Google Reader. Ezentúl nem csak megjegyzést lehet fűzni a megosztott hírekhez, de válaszolni is lehet a megjegyzésekre. Pontosabban kaptak egy kommentfelületet a megosztott hírek (feedelemek). Úgyhogy mostantól threadelhetnek az egymással híreket megosztó…..
Ki gondolná, lassan két éve, hogy elindult a Twitter magyar mashupja, a Turulcsirip. Ebből az alkalomból felfeszítettük Benedek titkos ládikáját, melyben a statisztikai adatait rejtegeti. Nos, két év alatt összesen körülbelül egymilliószor csiripeltek a magyarok. Jóllehet, ennek…..
Bigyóblog Drágulnak a pendrive-ok 2009.03.02 10:26:00
Ezentúl a pendrive-oknál is kell fizetni szerzői jogi díjat, az Artisjus pedig minden csomagolásra rátesz egy hologramos matricát. Hogy mikortól lehet csak hologramos pendrive-ot árulni a nagykereskedőknek az attól függ, hogy mikor jelennek meg a Magyar Közlönyben az idei jogdíjak. A…..
Webisztán Szolgálati közlemény 2009.02.19 09:11:00
Nos, hamarosan változik a "full disclosure" a Webisztánon (itt, a jobb hasábban). Március elsejével ugyanis felmondtam az Indexnél. Majdnem három évig voltam az Index és az Inda tanácsadója. Aztán úgy alakult, hogy jobbnak láttam váltani. Az elhatározást követően persze…..