Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Menekse

60 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nem mondom, hogy eztán nem fogom kisebb-nagyobb szünetekre gazdátlanul hagyni a blogot, de hogy minden egyes ötletemhez újat nem indítok, az is biztos.Felköltöztem Pestre, nekiláttam egy sajtótechnikusi képzésnek, és most azon töröm a fejem, hogy részt veszek a NaNoWriMo-n.…..
Miután rengeteg  túlbonyolított és hiányos recepttel találkoztam, leírom, én hogy csináltam tegnap eszméletlenül finom spagettit:Kell hozzá:két fej vöröshagymafél kg darálthúsfél kg paradicsompüréoregano, vegeta, bors, bazsalikomés a titkos összetevő: cukorFonnyasztjuk…..
Születésnapomra éjszakai vidámparkozást kaptam! Kedves - a hős és nemeslelkű lovag - dacolva tériszonyával felült velem - az elvetemülttel - mindenféle pörgetősforgatósröpködőszuhantatós veszedelemre. Szerelmetesen büszke vagyok rá! :)Eközben munka-aszály van.Jó hír…..
Néhány hete folyamatosan munka után rohangálok. Kezd herótom lenni a sehová sem vezető hirdetésektől. Ott volt például a rendes munkalehetőségnek maszkírozott MLM... Tanulság: önéletrajzot pitypang-módra kell terjeszteni. Ahová csak lehet, aztán az egyik munka csak valódi lesz,…..
Valamivel ellensúlyoznom kell azt a sok nyomasztót, ami ma elém került - meg azt a rengeteg szúnyogcsípést, amit nem győzök nem vakargatni... :SEzt a csodaszépet nemrég koncerten hallottam élőben (és közben végig finom csókokat kaptam). :)..
Ó, még sehol sem láttam posztot a máv legújabb aljas, körmönfont húzásáról - ami arra irányul, hogy a vonatok büntetlenül késshessenek majdnemfélórákat, ami ha félóra lenne mégis, akkor szegény utas leutazza bkv-ban a visszakérendő jegy árát ügyfélszolgálattól…..
Drága bloggerek! Még mielőtt egy fekete lyuk végleg beszippantaná a Gutenberg-galaxist, adunk egy esélyt látogatóinknak, hogy véleményezzenek egy nekik kedves, vagy éppen aktuális könyvet. Most te is hozzájárulhatsz ahhoz, hogy ez a nagy múltú, megbecsült és sokrétűen…..
Elővett nemrég a gondolat, hogy rég zsiványkodtam már. Úgyhogy fogtam a krétáimat, bringanyeregbe pattantam, és irány a közeli víztorony!Szeretem a víztornyunkat. Dombon áll, s ennek tetejébe olyan szerkezete van, hogy kevéske fantáziával bárki megláthatja benne a gótikus…..
Kivégeztem az év első epres-krémes-piskótás nagymamaféle sütijét! :)És jelentem, a miákok* is nagyon jól érzik magukat. Esznek tejbedarát, kimásznak a dobozukból, ismerkednek az udvarral. Én eközben elefántos bájjal fújom az orrom, no meg próbálom áthagyományozni valakire…..
A két kis tündérmogyoró megint felébredt, én meg naívan ölbe vettem őket. Mikor sírtak: cumiztattam, mikor mocorogtak: simogattam - és közben írni próbáltam a sumér oktatásról...Erre most tiszta cicapisi az ölem.És ők még mindig buliznak a vackukon.Én pedig idealszom a…..
Láttam két pályázatot is. S ennek megfelelően éppen azon morfondírozom, hogy mihez kezdjek velük. Írni kellene, nem is volna nehéz... ugyanakkor félek, mint mindig. Mi lesz, ha nem ütöm meg azt a szintet, amit az eddigi írásaim? Ha magamhoz képest nem vagyok színvonalas? Önbizalom…..
Ez egy nagyon jó novella lett: Az arcodat keresem - Keresed az arcomFinom volt, érzéki.Örültem, hogy elolvashattam. :)Ez meg egy gyönyörű kép .....
Fogtam a pipámat, és kiültem vele a teraszra. Kedvessel beszélgettem közben, és még ha telefonon is, de jól esett hallani kicsit a hangját - hétfejű határidők hajtanak mostanában mindkettőnket.Legtöbbször vele tömök rá, olykor nélküle - rá gondolva. Hogy eggyütt vettük a…..
Egy egészen új műfajra lettem figyelmes. Megjelentek ugyanis a blog-regények. Biztos voltak már korábban is, de én csak most figyeltem fel a műfajra. S mivel még egy viszonylag ritka dologról van szó, óhatatlanul is eltölt a felfedezők büszkesége. :)Nagyon tetszik a gondolat...…..
Dolgozatírás közben - pihenés gyanánt - Tékozló homárt olvasgattam.És még mindig nem értem, hogy miért nem rúgja seggbe igazán senki a MÁV-Start Zrt.-t - bár valahol gyanítom: akinek befolyása lenne, az nem vonattal jár.Egy alkalommal a BKV-s botrányok kapcsán hallottam, amint…..
monsztahÍme, betért hozzám is a már sokat hallott Monster Energy, előre közlöm, nem csalódtam - egy dolgon kívül. Ugyan mondták már sokan, hogy így amerika, úgy amerika. A dobozon is rajta van, hogy manufactured in eu, azon belül is dublin. Sajnos nem az eredetit amerikait sikerült…..
Azt álmodtam, hogy az egyik tanárom idekeveredik a blogomra, erre másnap kiderült, hogy ő lett az opponensem. Hármast kaptam tőle - a konzulenstől négyest. Bár utóbbi szerint túlontúl esszéista stílusban értekeztem olykor, meg aztán publiciztikus nyegleségekkel is tele van az…..
Na itt adtam meg magam bászínház-kutatás közben... ..
Rákaptam Csíkszentmihályi Mihály könyveire mostanában. Ezek közül is leginkább a Flow tetszett meg."Először is olyan feladatot kell választanunk, amelynek elvégzésére van esélyünk. Másodszor, képesnek kell lennünk rá, hogy arra összpontosítsunk, amit csinálunk.…..
Most éppen olyan, mintha egy forgószél peremén szökdécselnék. Az eddigi pécsi éveimnek semmi értelme, az egyetemet és az oktatási rendszert sem lehet komolyan venni. Diploma (még?) nem lesz, szükségem van az állami féléveimre. És most szépen lassan kezd beszippantani valami…..
A náthától álmatagon éppen a könyvtár felé araszoltam, mikor valaki mosolyogva felém fordult: adhatok egy promóciós terméket? És a kezembe nyomott egy fehér lufit, amire egy hentesbolt reklámja volt nyomtatva. Egészen meghatódtam. Olyan jól esett, hogy aznap először valaki…..
Szakdolgozat leadva, kipihenve. Tegnap érkeztem meg egy új ecsettel és rengeteg álommal, ötlettel a tarsolyomban. Annyi mindenen töprengtünk kedvesemmel az elmúlt pár napban. Hosszan latolgattuk, miként érdemes élni, mi az, amitől gusztusunk támad a létre. Elővettük hát az…..
Nem megy ez nekem, ihlet nélkül még egy szakdolgozat is életképtelen. Addig is Macskaduett. ..
Az árkádtól csak egy gépgenerálta üzenetet kaptam, hogy ez a cím már nem létezik. Annyira nem vonz a hőbörgés, hogy postázzam is a panaszolványt.Az utóbbi pár napon minduntalan megcsapott a kísértés, hogy az abszurdisztáni gyönyörszép fonákságokról írjak... hosszú távon…..