Regisztráció Blogot indítok
Adatok
vackorbanshee

0 bejegyzést írt és 36 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
vackorbanshee 2010.03.12 13:27:49
Nincs pénze csokira? Kevés a tojás a sütihez? A macska megcsócsálta a húst? Sebaj, minden alapanyag helyettesíthető. A nagyszülők háborús tapasztalatai alapján összeszedtem néhány trükköt, mert a gazdasági válságban sem árt a kreativitás.  Rengeteg jó indokunk lehet…..
vackorbanshee 2010.02.08 23:46:38
Legyen szó csak egy polcnyi könyvről vagy egy hosszú-hosszú évek alatt összehozott házikönyvtárról (benne Tolsztojtól az évek óta gyűjtött vaskos magazinokig), egy egyszerű praktikával átalakíthatod vele az egész szoba hangulatát.   Ez, a színek szerinti rendezés.…..
Mától folyamatosan kerülnek fel relikviák a Szomszédok sorozatból. A teljes tárlatot 2010. Január 8-án tekinthetik meg az érdeklődők a Szomszédok party keretein belül a Tűzraktérben.Hajszárító búra (Gábor-Juli szalonból) Eme kultikus darab szolgált évekig a…..
vackorbanshee 2009.12.29 19:00:41
Menyasszonyiruhás drum and bass tánc! Ott tartunk, hogy felnőtt egy generáció akiknek már teljesen normális dolognak számít az esküvőn X-elgetni.   ..
vackorbanshee 2009.12.28 19:09:01
@alig se: én biztos azt fogok.:)
Eredetileg olyan retróklasszikusok után kutattam a net eldugott flashturkálóiban, mint a Double Dragon és az Interkarate, de összeakadtam ezzel a fura Mario-klónnal, a Sint Nicolasszal, amit így karácsony előtt 5 perccel muszáj posztolni. Pixelhősünk, a nagyszakállú, püspöksüveget…..
A Trap Master szépen ötvözi a várvédő-lövegtonyos stratégiákat a hagyományos disztrojjal. A címszereplő csapdamester, azaz a játékos feladata, hogy megvédje a várában levő kincsesládát, amit egyre erősebb hullámokban támadnak behatoló harcosok, katapultok, varázslók és…..
vackorbanshee 2009.11.18 14:42:58
A béka marad Önhétfogás 2009.11.10 23:01:00
A neurológia egy izgalmas kérdéséről lesz szó, olyanról, ami azután messzeható filozófiai következményekkel is bír, elsősorban az empirizmus (a világ tapasztalat általi megismerhetősége) egyfajta kritikájaként. A kérdés egyszerű: Miért nem tudjuk magunkat csiklandozni? Több…..
testmódosítás a kezem 2009.10.28 13:50:00
a kezemen lévő koncentrikus scarification-nal kapcsolatos jegyezeteimből összerakott beszámoló, 3év távlatából. Az elkészítésről, a minta jelentéséről, akkori gondolataimról. "...egy hullámhosszra kell találnunk belső, igazi lényünkkel, nem pedig műholdvezérlésű,…..
vackorbanshee 2009.10.31 01:26:12
@ergerberger: nekem eléggé úgy tűnik, hogy te nem tudod elviselni, hogy valaki más, mint te. a te egyéni, birkaszellemből táplálkozó véleményedre verve kihasználod a webkettő egyik, és pont ilyen kisebbségi komplexusos egyének számára nagyon vonzó tulajdonságát; a névtelenséget, és az ezzel járó lehetőséget a hatalmaskodásra. táplálod magadban a "valaki vagyok" érzést, miközben körberöhögteted magad az ide járó, szerinted nyilván génhulladék emberekkel. körberöhögteted azért, mert mi túlléptünk azon a butaságon, hogy mások véleményét mérvadónak tekintsük, pusztán azért, mert nagy mellénnyel mondják. nem fogjuk, mert nekünk is vannak elveink, életünk, félelmeink és komplexusaink mint neked, csak mi magunkban szervezzük ezeket, és nem oktalan kijelentésekkel és hamis önbizalomnövelő módszerekkel teszünk ellene, ahogy szerintem te. szerintem vattacukor és közüled te sokkal korlátoltabb vagy, és ezt abból az egyből vonom le, hogy nem_fogadod_el_az_átlagostól_eltérőt. nincs szó se piercingről vagy vagdosásról, hasraütésből megállapított stílusigazságokról, egyszerűen támadod azokat, akik nem arcoskodással viselik el az életet, hanem befelé fordulással, maguk alakításával-lelkileg és testileg is akár.
"a tetovált és a nem tetovált között annyi a különbség, hogy a tetovált nem fog a nem tetováltnak ezért beszólni..."
jöhetnek a kövek.
remélem senkit nem sértettem meg a "mi" fogalmazásmóddal.
ROFL-net Mi mi mi mi mi mi mi 2009.10.07 05:52:00
vackorbanshee 2009.10.30 14:46:02
Hínnye, hogy mi ment itt a gyros recept kommenjei között. Kellemesen megmosolyogtatott a sok "a pulykáig jutottam, onnantól szar az egész, mert az eredeti az bizony a tevehúsból készül", meg "ennek semmi köze a gyroshoz, meg amúgy is én vagyok a királyságosság"…..
vackorbanshee 2009.10.25 00:32:11
@Zabaman: szia ugyanaz vagyok, én dr ötkert használok, a zöld zacsisat. de csak azért mert undorodom az élesztő állagától, biztos működik azzal is, de ezzel van kipróbálva, arra inkább nem mondok semmit. nekem ez szobahőmérsékleten 1-1,5 óra kelesztésse, melegedő sütőben elősütéssel, hogy ne ázzon át a feltéttől sikerülni szokott, remélem neked is bejön:)
Szenzációs mesterlövés következik a „minden szentnek maga felé” mozgalom jegyében. Történt ugyanis, hogy írt nekem a Doctor Puzzle nevű gyűjtőoldal képviselője, mégpedig a következőt: I can see you have completed Untangle Deluxe. That is very impressive, we were quite…..
vackorbanshee 2009.10.15 21:56:09
@-sg-: na ezér irigylünk:)
Ritkán van amikor férfinak kell köldökpiercinget szúrnom. Ezt az ékszert általában lányok szeretik viselni a hasuk kihangsúlyozása miatt, azonban ritkán előfordul az is, hogy egy férfi is ilyet szeretne. Eddig ha jól emlékszem összesen talán három fiúnak csináltam…..
vackorbanshee 2009.10.01 23:52:14
@Libelle: @Rózsaszín Vattacukor: pedig egyenlőre egyetértünk h szőr az fincsi:) tök uncsi:P
Nem szeretem, ha valaki nem hajlandó helyesen írni; de — rájöttem — azt még kevésbé szeretem, amikor valaki a kiváló helyesírásával fölvág. Fölvágásnak nevezem azt is, amikor valaki tényleg hibátlan helyesíró.  Az ilyesféle perfekcionizmustól a hideg…..