Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Gusztibacsi

0 bejegyzést írt és 12 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Hatalmas házunkat egy kis kunyhóért – ez lehetne a mai poszt mottója, amely – őrület! – Kenyából érkezett, András küldte, aki párjával egy búvárbázist vezet az afrikai országban. Jó olvasást és nézelődést! „Idén január első napjaiban készítettünk feleségemmel…..
Gusztibacsi 2012.10.13 23:00:31
Írországból érkezett a mai történet, melyet hétköznapinak semmiképpen sem neveznék. Szerzője, drk nagyon jó állásajánlatra költözött ki, és még helyi viszonyok között is kifejezetten jól él. Pedig nagyon mélyről indult. Tanulságos történet, még tanulságosabb…..
Meglehetősen eredeti írással jelentkezett Peky, még csak azt sem állítom, hogy mindenben egyetértenék a leírtakkal, no de nem ez az első eset, és még csak nem is az utolsó. Kíváncsi vagyok, Ti mit gondoltok. TROLLFIGYELŐ: Trollt láttál? Írj…..
Gusztibacsi 2012.08.22 10:55:27
@janper: Ha atlagon aluli, akkor nem biztos hogy jo otlet a westminsteren berelni, ahogy a fizetesekben is, ugy az ingatlanok kozott is nagy a variancia. London kulvaros jo kornyeken havi 8-900 egy 2 szobas lakas, rossz kornyeken 700, es ez nem flat share. Es igen, dragabb a berlet mint otthon, de nem annyival dragabb mintha a westminsteren, vagy a docklandsben berelnel lakast

Eppen azert, mert a fizetesek (demand) hatarozzak meg az arakat