Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Attila.M

7 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mostanaban is eleg sok dolog tortent, de ugy dontottunk nem irunk le mindent, mert akkor nem lesz mit meselni otthon. Roviden: voltunk a vilag legnagyobb homokszigeten, voltunk a vilag legszebb helyen (szerintunk), ahol lattunk oriasteknost, delfint, voltunk olyan tengerparton, ahol…..
Írta: Balázsy Bernadett :)A cairnsi kiruccanásunk végső állomása volt az világ hét csodájának egyike. Ez volt az eddig egyelten szervezett program, amin részt vettük. Amit azt jelenti, hogy reggel 8-ra a kikötőben kellett lenni, hogy útra keljünk. A hajó elképesztő modern volt,…..
Mostanában csak iskolába járunk, Barna meg dolgozik, úgyhogy sokminden írnivalónk nincs a blogra. Illetve lenne mit, de akkor nem marad mit mesélni otthon :) Addig is leírom(juk) mik vannak itt fordítva, vagy máshogy mint otthon:az autók a bal oldalon közlekednek jobb kormánnyala…..
Az elmúlt két hétben sokminden történt, de most a legfrisebb élményekről írok csak. Merhogy ezek a legfrissebbek :) Most jelenleg Cairns mellett, Mossman faluban vagyunk, "rokonoknál". Akiknél vagyunk ott a lány félig magyar, de nem beszél 1 szót sem magyarul, a srác meg…..
Az Attila, tólt egy csomó infót már nektek,de mivel dolgozik,keveset irt a szállásról,közlekedésről,és érthető okokból az iskoláról. Ezen dolgokról irnék néktek(Barna)! Mint Akksány(Attila)irta már, elköltöztünk a nagymamához,aki egy akkora házban lakik mint állat!Simán…..
Na vegre internet kozelbe jutottunk. A helyzet nem is olyan egyszeru, mert igaz hogy az iskolaban van internet, viszont ido az nincs. Az iskola tart mindne reggel 9 tol du. 3 ig, 2 db szunettel. Az meg nem eleg a blog irasara. :)Hol is kezdjuk... A megerkezes utan gyakorléatilag rogton lett egy jo…..