Regisztráció Blogot indítok
Adatok
mg007

0 bejegyzést írt és 165 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Oké, játszhatunk ilyet is. Nem kell ezt túlragozni, tiszta, világos és egyértelmű a történet. De vajon Csatárynak mi köze van a fradihoz? A Ferencváros fideszes elnöke, a fideszhuligánok haverja szerint a drapit becsempészték, aha. A bocsánat vagy a sorry esetleg a sajnálom, az…..
mg007 2013.08.18 12:50:48
Már három éve a Budapest Pride az a 3 óra, amikor a legjobb végigmenni Budapest azon utcáin, ahol a felvonulás halad. Az embert feltölti, hogy míg az utcákon a szürke hétköznapok során csak szomorú, agresszív, magábazárkozó, idegenkedő, lesújtott arcokat lát. Ezen a…..
Általában vannak bizonyos sztereotípiák az emberekben a közösségükről vagy nemzetükről, aztán eléggé meglepődnek, ha egy kutatás teljesen más eredményt hoz ki. A magyar társadalom magáról alkotott képmása alapján mi a nyugati kultúrához közel állónak gondoljuk magunkat,…..
mg007 2013.06.14 12:44:50
Kitakarták a negyvenes divatrapper fonnyadt mellkasát a Hajdú-haciendát bemutató Hal a tortán-epizódban, mivel a Tv2 betojt attól, hogy a Fidesz-rezsim vasökle lecsap rájuk a főműsoridőben mutogatott vörös csillagért és sarló-kalapácsért. A Bors szerint Ganxsta Zolee teljesen ki…..
mg007 2013.04.26 11:14:47
@willdataa: Ezek mást nem tudnak. Csak folyton folyvást ajvékolni minden apróság miatt. Remélem azért tisztában vannak vele, hogy ők ezzel a véleményükkel csak egy aprócska kisebbség Magyarországon belül. Talán pont ezért ilyen frusztráltak.
Az MTVA műsorkészítő alvállalkozóként látja el megbízásokkal a Dextramedia Kft. nevű céget, az atlatszo.hu adatai szerint tavaly 122 millió forint értékben rendeltek tévéműsorokat tőle. Az atv.hu értesülése szerint ez a cég gyártotta a nemzeti radikális N1 TV internettévé…..
Szaniszló úr, gratulálnom kell Önnek. Ön egyszemélyben bírta tajtékos tiltakozásra az izraeli és az amerikai nagykövetet, illetve a teljes magyar liberális és baloldali garnitúrát. Ez nem akármilyen teljesítmény, de mindenképp elismerésre érdemes. Öntől most visszakéri a…..
mg007 2013.03.20 14:28:43
@milyen szép a Vértes, ó:
"Azért az átlag libsi díjazott legalább meg tudja saccolni, melyik bolygón van."

Főleg ha épp be van szívva...
Ultrák, jól elqurtátok! Magukról megfeledkezett magyarok és bolgárok miatt lesz zárt kapus meccs két kelet-európai derbi. Az eset nemzetközi visszhangja és a kemény büntetés mutatja: Magyarország az európai antiszemitizmus központja, a poszt címe pedig egy svejki idézet, még…..
Bayer Zsolt egy brutális támadást etnicizált a napokban, és ez ellen tüntettek ma fiatalok a Magyar Hírlap szerkesztősége előtt. Korábbi népirtásokra utaltak, amelyek mind úgy indultak, hogy emberek embertársaikat állatnak nyilvánították, így mentve fel magukat mindenfajta olyan…..
mg007 2013.01.08 22:12:45
Az amerikai Fox televíziós adó úgy döntött, nem vetíti le a hétvégére tervezett Family Guy- és American Dad-epizódokat, helyettük ismétléseket adnak majd. Az ok a Sandy Hook általános iskolában történt tegnapi lövöldözés, amiben eddig 28-an vesztették életüket…..
Tüntessünk ellenük? Pár ezer ember kimegy néhány transzparenssel, zászlóval, kiordítozza magát, aztán megunja és hazamegy. Most így a vasárnapi „nácizmus elleni tömegtüntetés” után még jobban látszik, hogy a demokrácia mindig bajban van az ilyen dolgokkal kapcsolatban.…..
mg007 2012.12.03 20:24:57
Szándékosan félreérteni egy nyelvbotlást – hazugság. Feltűzni a sárga csillagot – az áldozatok emlékének meggyalázása. Nácinak bélyegezni a jobboldal kulturális identitását – gyalázatos kirekesztés. Indokolatlan félelmet kelteni – hideg cinizmus. Antifasiszta tüntetést…..
mg007 2012.12.02 22:49:49
@rockjano:
Mégis ki vagy te, hogy kiirtással fenyegess másokat?!
Megmondom én, te egy senkiházi gyűlölködő féreg vagy. Bármelyik náci különb mint te.
Kommentelj, tombolj nyugodtan, mutasd meg milyen egy szánalmas fehérjehalmaz is vagy valójában, legalább láthatják az olvasók mekkora véglények vannak a ballib oldalon.
Kiváncsi lennék, hogy a bíróság előtt hogyan magyaráznád ezt a kommented. Gondolom behúznád füled farkad, hazudoznál összevissza hogy nem is úgy értetted.
Gyöngyösi Márton szinte órák alatt vált a leghíresebb-hírhedtebb magyarrá, hazánk pedig a fasizálódás elrettentő példájává a nemzetközi sajtó segítségével. A Gyöngyösi javaslat nem várt mellékhatásaként összeborultak a magyar politikai élet kibékíthetetlen…..
mg007 2012.12.01 23:16:33
mg007 2012.12.01 23:17:52
@mg007: most helyesen is: Győzzön a Jobbik! :)
Gyöngyösi Márton szerint fel kellene mérni nemzetbiztonsági megfontolásokból, hogy hány zsidó ül a kormányban és a parlamentben. A jobbik külpolitikai tagozatának vezetője ezt az izraeli-palesztin konfliktussal kapcsolatban vetette fel. Én magam őszintén sajnálom Gyöngyösi…..
mg007 2012.11.27 02:03:40
@delano: Mit kérne írnom szíriáról?
Ott egy polgárháború folyik.
Az egyik oldalon egy diktátor, a másikon meg egy rakás nyugat által pénzelt harcos, meg alkaidás terrorista. Ez a két csoport vitatkozik azon hogy kié legyen az ország irányítása.
Nem pártolom egyik oldalt se. Szóval sajnálatos hogy ez megy ott, de nem tudom mit kéne írnom rá.

Izrael esetén azért van pár egyértelmű dolog. Megannyi be nem tartott megállapodás izrael részéről, apartheid politika, a legutóbbi összetűzést megelőző fegyverszünetet is ők szegték meg, és még hosszan sorolhatnám.
Szóval ebben a mostani konfliktusban eléggé sárosak.
mg007 2012.11.27 02:36:49
@delano: elrugaszkodsz a valóságtól.
Jelen esetben senki nem lőtt izraelre rakétát.
Izrael egyszerűen likvidált hamasz vezetőket. Nem volt semmi bírosági tárgyalás, egyszerűen gyilkosságnak nevezném.
Innen kezdődött aztán a legutóbbi adok-kapok.
Aminek a végeredménye elég egyoldalú. 20 palesztin halottra jut kb 1 izraeli.

Nem magyarázkodni kéne össze vissza jó izraeli szokás szerint, hanem ragaszkodni a tényekhez. Izrael kezdte most a balhét, tehát ő a bűnös.
mg007 2012.11.27 03:29:19
@pcomment: amit írsz az nem igaz. Tűzszünet volt a 2 fél közt. Izrael megszegte.
Mutass 1 hírt a médiából, ami a harcokat megelőzően hamasz rakétatámadásról szól.
A KARD LMP: jön a borotvaél 2012.11.18 14:59:00
Fabius barátom a Varánuszon már temeti őket, turul_2k2 a Mandineren viszont irányváltást vizionál. Valóban, van még lépéslehetőség a játékban, még ha elég nehéz is elhinni a csapatról, hogy képes meglépni. A Mandiner szerzője által felvetett jobbközép irányváltás ugyanis…..
mg007 2012.11.18 23:59:09
@Putyilov gyári melós: A Jobbiknak nem muszáj kormányoznia, hogy végrehajtsák a programját.
Már most is részben úgy táncol a fidesz ahogy a Jobbik fütyül (trianon emléknap, határontúli állampolgárság, bank és multi adók, segélyek feltételekhez kötése, keleti nyitás, stb). Próbálják kifogni a szelet a vitorlájukból azáltal, hogy átveszik a programjuk jónéhány elemét, és amolyan fideszes verzióban végrehajtják azt, mivel csak így tudják megakadályozni a további erősödésüket.
Biztos vagyok benne, hogy a Jobbik nélkül a parlamentben másképp kormányozna a Fidesz is.
Szóval ha egy 18%-kal is ilyen hatásra képes a Jobbik, mire lenne képes 30-40%-kal, anélkül hogy voltaképp kormányozna.
Az a baj, hogy az emberiség történetén végig húzódó és napjainkban is mindenhol érzékelhető jelenség kapcsán, a rohadék nácik, ócska módon „cigányozni” kezdenek. Az a baj. Bizony, a családtagok közötti szex nem a beteg romák specifikuma és fordítva, a jelenség létezik…..
Édes istenem, ez már tényleg a legalja: újra forrong a turbómagyarok vére, háborgó, álszent cikk a kurucinfón és a szlovmagyar kurucon, a bumm.sk oldalon is, feszül már a magyar ököl, pattannak a magyar erek, egy olvasó izibe fel is jelentette a csehszlovákiai tehetségkutató…..
Nahát, ilyet sem nagyon hallottunk még, mármint azt, hogy egy valóságshow szereplő a testéből él, és azzal keresi a kenyerét, hogy húszért kúr és tízért szopik és talán még nem AIDS-es (szevasz, Laci!), de eljött ez a nap is. Döbbenten vetjük képernyőre a biteket, egy világ…..
ANNENN 100% sárm 2012.08.27 20:09:52
Valójában 100% Wool az editorial címe, engem azonban nem a kötött, gyapjú holmik fogtak meg a lent látható fotókban... A modell ugyanis elképesztően sármos, már nagyon régen láttam ilyen férfias férfit egy divatanyagban. Csodás, még sok ilyet! Fotók,…..
Kíméletlen harcot vív az ország a rasszizmus terjedése ellen. Nem elég, hogy a holokauszt-üldözési mániába belebetegedett hazai zsidóság birkózik az antiszemitizmussal, a közelmúltban amerikai legátus is vizsgálta és találta aggasztónak a magyarok rasszizmusát, nemrégiben a…..
mg007 2012.08.23 14:42:33
A Helyi Téma („Magyarország legnagyobb hetilapja”) már eddig sem volt különösebben szégyenlős, ha címadásról volt szó, de augusztus 22-i címlapjával valószínűleg minden eddigi határt átlépett. Choli Daróczi Józseffel közölt interjút a Helyi Téma legutóbbi…..
Slovensko, do toho! Pszeudomagyarok 2012.08.20 13:02:00
Az ősmagyarok megérkezése a Kárpát-medencébe és Szent István államalapítása történelmünk egyik legjelentősebb eseménye. Ennek ellenére még csak annyira sem ünnepeljük, mint Cirill és Metód szlovákiai látogatását, még ennél is rosszabb: azt gondoljátok, a győri vagy a…..