Regisztráció Blogot indítok
Adatok
genzo

2 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Már az első előzetes is felrobbantotta az internetet, megindultak a viták arról a bizonyos kardról, minden rajongó azonnal kicserélte a háttérképét valamelyik screenshotra. Aztán elcsitult a kommenttenger, erre tessék, kapunk egy új, kétperces trailert a tél (vagy sokaknak az év) legjobban várt…..
Sorozatunk előző cikkei már minden dícsérő szót elpuffogtattak erre a Christopher Nolan nevű rendezőre, én nem szeretném ezeket megismételni, csak jelzem, hogy egyetértek. Nolan bebetonozott helyet foglal el a személyes Top3 kedvenc rendezőm között (hogy ki a másik kettő, egyelőre nem árulom el,…..
Half Pécs Squad Heti klip #8 2009.12.21 03:36:00
A The Neptunes az egyik legmenőbb producercsapat, számtalan fasza slágerrel ajándékoztak meg minket ebben az évtizedben. A Chad Hugo és Pharrell alkotta páros sikert sikerre halmozott, de egyébként a N.E.R.D. nevü saját formációban is egyedi dolgokat alkottak. Julian Casablancas,…..
genzo 2009.12.22 23:24:18
Blog Mindenkinek The Tournament 2009.11.04 12:26:00
Először is leszögezném, hogy ez a film simán mehetett volna moziba. Úgy látszik azonban hogy a stúdió nem így gondolta és egyből DVD-n jött ki.A történetről röviden (hosszan nem is nagyon lehetne:)): 7 évente megrendezik a Bajnokságot, ahol a világ 30 legjobb bérgyilkosa…..
Igen megnéztük haverokkal, egyik gyengébb pillanatunkban. Az a baj ezzel a filmel, hogy úgy sz.r, ahogy van. Ezen még az a pár nem rossz női test se segít sokat. A film alapötlete szerintem már amerikában is gáznak számít lassan, de nem is ez a fő probléma. A színészi játék a…..
Blog Mindenkinek Apa kezdődik! 2009.10.30 15:50:00
Ezt a postot csak azért írom, hogy beköszönjek.Sziasztok!:)Tudom, van egy csomó ilyen jellegű blog, de talán sikerül valami újat mutatnom. Ha velem tartotok, akkor előbb-utóbb kiderül...
genzo 2009.12.02 17:53:33
Half Pécs Squad Doodlebug 2009.09.28 20:38:00
Kezdem azzal, hogy üdv mindenkinek, madcows vagyok, először blogolok itt. Első bejegyzésem témájának meg a zseniális Christopher Nolan első filmjét tárom elétek, ami egy rövidfilm, címe Doodlebug, alig három perces, de ez a három perc nem akármilyen. Nolannél már itt látszott a…..