Regisztráció Blogot indítok
Adatok
bécika

0 bejegyzést írt és 105 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A magyar kormány az elmúlt napokban igen zavartnak tűnik – írta ma a Véleményvezér. Valami hasonlót érzek egy ideje én is, bár egy másik tünet alapján. Régi meggyőződésem, hogy egy hatalmi helyzetben lévő politikai erő „iránykeresési válságának” fontos…..
bécika 2011.04.12 08:25:56
@Szimba: Így működik a nyenyi. Nem igaz, nem is lehet, de suttogjunk róla.
Kikaptunk. Ez van, nem kell túlcifrázni. A lényeg egy ilyen meccsen - pláne ebben a szezonban, pláne-pláne a Laziónak - nem a győzelem, nem lőtt gólok, még csak nem is a dicsőség. Ami számít, az pontosan egy valami: odabaszni a másiknak, keményen, ellentmondást nem tűrően.…..
No, bár már tolmácsoltam véleményem a mai meccsről, és annak számomra jelentett izgalmi faktoráról, de egy kis beharangozó azért jár neki, még akkor is, ha ezek a derbik már jó ideje nem olyan izgalmasak és feszültek, mint pár évvel ezelőtt, a várható nézőszám és a…..
bécika 2011.03.13 18:19:06
Olasz fórum Ha okos, visszavonul 2011.03.13 17:20:00
Mikor a labdát letették a szabadrúgáshoz már lejátszottam a fejemben: Totti belövi, a Roma nyer, s a 10-es bejelenti visszavonulását a győztes 90 perc után. A 2-0-t jelentő tizenegyes értékesítése csak a nyomaték lehetne. Láttam, mikor felállt néhány buktatás után –…..
E-nek magával ragadó aurája van. Jól megtermett, vidám, nyílt nő, akivel az első pillanattól kezdve öröm együtt lenni.  A szobája, mint nyugodt, kora esti tengeröböl. Tükrök, tégelyek, selymek, a masszázságy körül mécsesek apró lángjai imbolyognak. CD-ről Celine Dion…..
bécika 2011.02.09 19:10:32
@Atomot az indexre!: Most miért? Ez kurva jó :)
2010. szeptember 13-án írtam:"Amint lesz egy kis időm, kikérem a Szíjjártó bérezésére vonatkozó adatokat is, mert nagyon érdekel, mennyi pénzért hajlandó folyton segget csinálni a szájából."Nos, jól megfizeti Viktor az ő szóvivőjét, aki bármit hajlandó…..
A napokban felhívott egy francia újságíró hölgy a Marianne című, 300 ezres példányszámú hetilaptól, és arra kért, hogy beszélgessünk kicsit az utóbbi hónapok magyar gazdaságpolitikai kormányzati döntéseiről. Nem tudom, ez a lap mennyire volt eddig kemény Magyarországgal…..
 És még azt mondják, hogy vannak szakmák, ahol nem lehet lopni. Naivak vagyunk nem vitás.Habár bizonyára nem elegáns a sajtószabadság pusztulásának napjaiban azok viselt dolgaival foglalkozni, akik legelöl hordozták mindenkoron az erkölcs el-el lobbanó mécsesét,…..
bécika 2011.01.09 13:07:10
@Aszi: Ha ez igaz, akkor asszem befogtad a pofáját ennek a sok süketnek. :)
bécika 2011.01.09 13:29:55
@Várúr: Petike!
Azért, mert azt mondod hogy hazugság, nem lesz igazad. Az államadósság meg nem volt pluszban akkor sem. Te kis csekélyértelmű
Tegnap éjjel kapcsolgattam a tévét és valahol a magyar Kylie Minogue koncertje ment (=Zséda pff), de ez nem is lényeg, az viszont az, hogy mögötte is Borlai Gergő dobolt... Kezdem azt hinni, hogy Magyarországon, abban a produkcióban, ahol nincs állandó dobos zenekari tag, ott mindig…..
bécika 2011.01.02 14:06:31
bécika 2011.01.02 14:29:19
@Interstellar Overdrive:
nah, mire ezt végignézem... :)
A médiahatósághoz panasz érkezett, valakinek nem tetszett, hogy a Tilos Rádió szeptember 2-án délután előzetes figyelmeztetés nélkül leadott "egy kiskorúak erkölcsi, szellemi és pszichikai fejlődésére hátrányos hatású" Ice-T számot. Az NMHH ezért most vizsgálatot…..
bécika 2010.12.30 09:10:56
Évente egyszer feltűnik valamelyik blogon Szalai Annamára zalaegerszegi szexlapja, pedig nem egy billiárdgolyóval kipeckelt szájú pornómagazin az, csak egy vidéki erotikus lap, amiben a padon ücsörögve, műszálas fürdőruhából veszi elő a mellét a helyi jó csaj. Arról persze…..
bécika 2010.12.29 17:40:28
Egy szubjektív és rövid felsorolás pár olyan nagy névvel, akiknek a halála megrendítő volt számunkra a 2010-es évben. Az eddigiektől eltérően most nem egy ranglista és nem is egy kimerítő lista következik, pusztán egy szubjektív és terjedelmi kereteink közé szorított…..
bécika 2010.12.29 11:01:28
Subba Xmas: Ho ho ho! 2010.12.23 16:32:00
Szupersztár (tényleg) mix a Mashkulture-tól a karácsonyi hangulat eléréséhez. Boldog karácsonyi hangulatba kerülést!  ..
bécika 2010.12.24 13:48:48
@droidkiller: Na, Atha már fel is jelentett, sajnos nem látni az oldalt, na de mindegy. Mindet nem törölhetik le ezek a mocskok :)
A nyugdíjrendszerrel kapcsolatos döntést nem nevezhetjük szabad választásnak. Mivel a magyar politikusok néhány éve a Pomádé király szerepét játsszák, nem árt szólni: hiába gondolják azt, hogy ha sokat beszélnek a király új ruhájáról, akkor nem vesszük észre, hogy…..
bécika 2010.12.01 23:44:38
@Iustizmord: ez a tölgy szerintem részeg. Mindig."De ön felettébb távolra lát. Imádnivalóan távolra. Mikor jön vissza az 500 mrd huf-ra becsült költségvetési bukta és az ugyanennyire becsült hiány a manyupoknál? Álljon elő a manyupok ellenadataival és győzzenek meg, most. Ez az "egyszer jobb lesz minden" szöveg az igazán komancs szöveg.
Nyöhehe. "
Mondja ezt egy Matolcsy fan. :D
  „Megkérdezték tőlem, hogy szeretnék-e tovább élni az emberek emlékezetében, de én tulajdonképpen a saját nappalimban szeretnék tovább élni.”   Hetvenöt éves lett Woody Allen, és valahol tagjai lennénk annak a klubnak, ahová még őt is felveszik.  …..
bécika 2010.12.01 23:22:17
Gulyásdemokrácia Mitől félnek? 2010.11.29 22:17:00
A nyugdíjvisszareform ma esti vitája valami igazán újat hozott az életünkbe. Nem gúny: határozottan érdekes példája volt a kormány kommunikációjának. Olyasmi, amit még alig láthattunk itthon, és amit különösen nem várhattunk a Fidesztől.Az történt ugyanis, hogy nemes…..
Nem értek egyet azzal, amit mond, de az életemmel adnám, hogy elmondhassa." Evelyn Beatrice Hall Nem, nem, nem olvasok ilyen magasröptű olvasmányokat, ellenben a Liberatórium blogot, Lord_Valdez nagyszerű blogját igen, és onnan loptam ezt az idézetet. És pont kapóra jött ez az…..
bécika 2010.11.30 07:57:27
Szakmunkás tanuló , Kereskedelmi iskolába járok és Műszaki cikk eladónak készülök.2 gyakorlati helyünk is van a városban.Abban kérném a segítségüket, hogy több diáktársam nem kapja meg az ösztöndíjat „időben“. Oktatóink is folyton más ürügyet találnak ki…..
bécika 2010.11.26 18:37:14
@manyuska: Te nyomorult szarrakás!
Update 1.0: Matolcsy az Estében azt mondta, őt meggyőzte a kormány döntése (amit részben ő hozott), és nem kockáztatja a nyugdíját mnyp-ban. Tehát enged a saját zsarolásának :)Update 2.0: Az elkobzott pénzeket a nyugdíjkassza hiánytalanítására és…..
Az Országos Választási Bizottság (OVB) tegnapi ülésén hitelesítette a fideszes politikust érintő népszavazási kezdeményezést. A Kreatív Jogértelmezők Baráti Köre által útjára bocsátott népszavazási kérdés így szól: "Egyetért-e Ön azzal, hogy Lázár Jánost…..
bécika 2010.10.27 12:33:47
@R. Daneel Olivaw: látod mekkora idióta vagy?
nyomorult szarrakás...
Kedves Blog!   Munkanélkülibe ajánlottak nekem egy takarítónői állást,megkaptam a telefonszámot. Kicsit reménykedve mentem haza,felhívtam a vállalkozott ,egyből azt kérdezte 100%-ban támogatható vagyok-e. Válaszoltam igen,mivel most végeztem egy tanfolyamot és e miatt…..
bécika 2010.10.22 17:48:51
@Tomasz_a_gozmozdony: Szóval, de. A lépcsőháztakarítás egész napos elfoglaltság, még szombaton is. Tudom, mert csináltam vagy két hétig, amíg nem jött jobb. Nem volt rossz pénz, viszont fárasztó és ciki. A kedves vállalkozónak van szerződése 200 lépcsőházzal, és azt ki kell takarítani rendszeresen. Meg azok a mocskos kukák, a tízemeletesekben. Pföjj
Ha a rendszerváltás óta eltelt két évtizedet végigtekintjük, akkor a legismertebb sportág, a labdarúgás területén alig néhány cigány származású focistát tart számon a lelátók szájhagyománya. Aki egyáltalán szóba jöhet, az a délvidéki Kerekes Zsombor, Pisont István,…..
2006 tavasza, választási kampány, Mikola István, a legendás mondatok: "Meg kell próbálni nyerni, de nemcsak négy, hanem húsz évre: "Ha négy évre nyerni tudnánk, és (...) utána mondjuk az ötmillió magyarnak állampolgárságot tudnánk adni, és ők szavazhatnának, húsz…..
Hölgyeim és uraim!Jön a radikális adócsökkentés! Remélem, hogy a kedves olvasó radikálisan pozitív mérleggel fog kijönni ebből, a többieknek pedig ... kitartást!-Marad a szuperbruttósított adóalap, vagyis az adót a bruttó bér 1,27-szeresére vetik majd ki. -Az…..