Regisztráció Blogot indítok
Adatok
LevLev

0 bejegyzést írt és 47 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
asztahűha Jézus arca? 2017.12.12 00:01:00
A Jézus ábrázolások 80 százaléka egy magas, vékony, fehér bőrű, világos szemű, barna hajú fiatal férfit mutatnak. Hm... Elég érdekes személyleírás...
Vasárnap eldől, hogy Szeged mellett lesz-e még egy megyeszékhely, amelynek baloldali polgármestere van, vagy a Fidesz a 2014-es bukta után visszahódítja-e Salgótarjánt. A Jobbik lényegében az egész kampányt takaréklángon tolta végig, a Munkáspárt elnökének, Thürmer Gyulának viszont épp az az egyik…..
A Fidesz által hazánkra kényszerített oktatási rendszer mindenfajta liberális értéket nélkülöz, éppen az emberközpontúság ellentéte. A jelenlegi hatalom által idealizált rendszer irányított, alattvalói mentalitásra tanítja a gyerekeket, akik így képtelenek lesznek arra, hogy…..
Nem eredménytelen az országos zöldhatóság kapcsán folytatott küzdelmem. Miután sorra láttak napvilágot olyan információk a főfelügyelőség működéséről, amelyek alapján az ügyészségnek hivatalból eljárást kellett volna indítani, végül a rendőrség lépett: vélhetőleg…..
Kevés unszimpatikusabb kormányt hord a hátán a föld mint a Fidesz-KDNP koalíció, azonban jobb lenne, ha Rui Tavares először otthon nézne körül. A gazdasági válságot politikai válsággal cukrozzák Portugáliában. A pénzügyminiszter és a külügyminiszter sem bízik abban, hogy…..
"Kedves honfitársaim! Kívánom sohase adjuk fel álmainkat!" - kívánta nekem is ünnepi beszédében Áder János, és -- figyelem, kámingáut - én nem bántam, hogy a "nappalimig eljött ezzel". Mert nem tudom ő miről álmodik, de én arról, hogy egyszervolt Tündérország…..
Fotó: Vargosz/ÉLETképek Annyira ismerős. Mintha tegnap láttam volna valahol. De aztán lehet, hogy tényleg csak gyerekkoromból emlékszem a sárga keramitkockákra? Ha tudjátok merre találni ilyet Budapesten, osszátok meg velünk! Szia!Egy szomorú hírrel kereslek: úgy tűnik el…..
LevLev 2012.09.03 21:00:39
@chiguu: És ha jól tudom védve van, nem lehet leaszfaltozni.
A blog.hu-n keresztül jogi megkeresést kaptunk, hogy távolítsuk el egy korábbi posztunkat, ami egy vicces áldokumentum volt arról, hogy Széles Gábor benyújtja az elszámolást Navracsics miniszternek a Békemenet szervezési költségeiről. A posztot eltávolítottuk. Széles Gáborral…..
Vízhajtásúvá alakítjuk Winkler tehenét. Házilag, fillérekért. Felezzük a fogyasztást, kitisztítjuk a kipufogógázt. Vagy csak simán felrobbantjuk. Mai cikkünk blogposztja...
Nem akartam azokról a méltatlan, lealacsonyító és a legsötétebb ork szellemiségről árulkodó vádakról szót ejteni itt a blogon, amelyekkel a ballib médiahorda beiktatása óta folyamatos ostrom alatt tartja a nemzet egységét megtestesítő köztársasági elnököt. Azt gondoltam,…..
Ma mutatta meg Kerényi Imre azt a 15 festményt, amit miniszterelnöki megbízottként rendelt országunk elmúlt 150 évéről (nagyjából 20 millió forintért), zseniális alkotások, nekem -ahogy Kerényinek is- természetesen a demszkys a kedvencem. Itt a többi remekmű is.kép via..
Szeressük együtt a mi Viktorunkat. De tényleg, komolyan. A csatornalé lassan a szánkig ér, ám a Kedves Vezetőnkből áradó cinizmus még így is röhögésre késztet napról napra. Szerencsétlennek már nincs egyebe, csak a hülyébbnél hülyébb hasonlatok mantrázása, amivel szép…..
Ricky Gervais az egyik olyan standup-komikus, aki senkit és semmit nem tisztel, ha valamiből viccet akar csinálni, akkor megcsinálja, és leszarja, kiket bánt meg vele. belerúgott ő már mindenkibe, aki él és mozog, a melegektől a kerekesszékesekig, szóval minket annyira nem lepett meg a…..
„Még aznap este közölte, hogy beszélnünk kéne valamiről, amit „csak most van bátorságom elmondani”, de én azt mondtam, hogy nem derülhet ki olyasmi, ami miatt aggódnom kéne” – pedig ki fog! Mai posztolónk egy meglehetősen rázós történetet hozott, ezen…..
Kemény fellépést sugalló akcióval üzent hadat az illegálisan pakolóknak a litván főváros polgármestere. Artūras Zuokasnak elege lett a parkolási tilalmat rendszeresen figyelmen kívül hagyó luxusautó-tulajdonosokból, páncélozott katonai szállító járművel hajtott át Vilnius…..
A zsidó naptár szerinti Adar hónap hetedik napja minden évben kiemelt fontosságú az izraeli hadsereg számára (is). Ekkor van ugyanis Mózes próféta halálának évfordulója. Miként Mózes sírhelyét is csak az Úr ismeri, Izraelben ezen a napon emlékeznek meg azokról a katonákról, pilótákról és…..
Karácsony Gergely a mai Népszabadságban minden bizonnyal nagy vitákat generáló gondolatkísérlettel állt elő. A felvetés lényege röviden: a következő választáson indítson közös jelölteket az ellenzék három pártja, nyerjék meg kétharmaddal a választást, felhatalmazásukkal…..
Lehet, hogy nekiállnak kezdeni valamit a környékkel? Esetleg a Neo Centerrel? Vagy van valami más tipp? A hivatalos válasz érkeztéig várom a helyes megfejtést, mert nekem egyelőre gőzöm sincs róla.   Sziasztok! A Határ úti metrómegállónál lévő parkolási helyzet már…..
Miután végre nyomdába került az ígért két pofonból az első, a milicistakérdés le is van tudva, így most megint arról lesz szó hetekig, hogy náci gárdát alakítani sem szép dolog, de talán ha a cigányok abbahagynák a cigánykodást, akkor eleve nem lennének gárdisták se. Ezt…..
LevLev 2011.05.08 09:01:42
@Csacsicska: Nagyon jó!
Geréb Ágnest foglalkozás körében elkövetett gondatlan veszélyeztetésért ítélte el a Fővárosi Bíróság két évre. A letöltendő fogházbüntetés mellett a szülésznőt öt évre eltiltották foglalkozása gyakorlásától. Geréb Ágnes a bíróság előtt 2010 decemberében…..
Tisztelt Praxis! Gimnazista lányom történetét szeretném elmesélni önöknek és egy olyan problémára felhívni a figyelmet, amely sokakat érinthet. Minden iskolában szokott lenni orvosi vizsgálat, évente egyszer, vagy kétszer. Ilyenkor megmérik a gyerekek magasságét, súlyukat,…..
Felkavarta az indulatokat Tarlós István főpolgármester bejelentése, miszerint a Szigetnek ezentúl területhasználati díjat kell fizetnie a fővárosnak. 2,5 milliárd forintra taksálta Budapest első körben az összeget, amit másnap maga Tarlós tompított azzal, hogy ebből 1-1,5…..
A régi olvasók tudják, rettenetesen elégedetlen vagyok a kábelszolgáltatóval. A viszály  a digitális tv körüli mizériával kezdődött, és aztán pedig a drága programcsomag felhígításával folytatódott.A 2011-es év beköszöntével újabb mélységet sikerült elérni. Ez…..
LevLev 2011.01.06 11:09:06