Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Terrorsaurz

24 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
                            Egyesült államoki barátomra már nagyon régóta figyelmes lettem sok zenei érdekességet kihozott főbb ként a sötétebb árnyalatokban helyezkedik el egy elég korrekt mixet szeretnék…..
                Walen D3lon első értelmezhetőbb halálnyugodt némi elmezavarral kifejtett zenei válogatása.             Walen D3l0n - soul river…..
   Otaku Hardore Revolution 3  Online J Core-Hard Core Maddnes mely, 2db 6 órás mixet tartalmaz sajnos nem sikerült megszerezni az összes hang anyagot de aki szereti a hard core-t happy hardcore-t és egyébb műfajokat nem fog csalódni ezt…..
  Kicsit szégyenlem magam, mert mint, h. megmutattam volna az embereknek, h. mit érdemes meghallgatni, kivel érdemes megismerkedni :D inkább szartam a blogra, ha szabad így kifejezni magam. Most már igyekszem bepótolni lemaradásom Pém barátommal szemben! Remélem annyira nem…..
      Egy tipikus seggrázó dubstep mix. Aki punnyadni szeret meg a popsiján ücsörögve sörözgetni, illyetve egyéb élvezeti cikkeket fogyasztgatni, annak nem annyira ajánlatos. Erős basszusra alapuló pörgős mixecske kicsiknek,…..
A hajnali köd a külváros koszos utcáin lepett meg, ahol minden sarok mögött sejtelmes neszelést és rejtelmes árnyak libbenését láttam. Szerencsére egy régi barát, a dubstep vírus-donor Kode9 és egy próféta bölcsességét árasztó barátja, Spaceape velem…..
Szintén egy barátunk kérésére.Mostanság egyre nagyobb divat lett a hörgős nintendo efektekkel telehajingált metálos emo zene, hát ez az a fajta.   töltés:http://www.2shared.com/file/8179798/c6251481/EnterShikarDiscography_TO.html?..
Akik igazán csípik az Underground Hip-Hop muzsikát azoknak bátran ajánlanám jóbarátomék álltal szerkesztett oldalt mej folyamatos frissítés alatt áll.Friss infók a legtutibb vidik, zenék letöltése garantált számotokra szintúgy jó szórakozást kívánok midnenkinek ki a honlapot…..
Szeretném figyelmetekbe ajánlani jó cimboráim oldalát mejen az ő általuk készített dalokat hallgathatjátok.Természetesen Hip-Hop zenével kedveskednek nektek.Jó szórakozást kívánok nektek.Srácok nektek meg sok szerencsét az új…..
Ez szintúgy egy albumuk és nem tudok egyebet kifejteni az albumról maximum azt, hogy nekem bejön.       töltés:http://www.2shared.com/file/8163320/7ede2470/All_Things_Set_Aside.html?..
 Remélem, hogy sikerül az igényeiteknek megfelelő szolgáltatást nyújtanunk drága barátommal és mikor ezt az oldalt látogatjátok nem arra gondoltok, hogy már megint egy buzi blog és abban a percben lelövitek az oldalt. Én igazábol a saját igényeim szerint szerkesztem, de ha…..
Ezt egy barátom kérésére halásztam elő a semmiből ez igaz h. nem igazán sorolható az eddigiek közé, de remélem h. sok élvezetet fog nektek nyújtani.töltés:http://www.2shared.com/file/8163011/20b2f97c/The_Common_Mans_Collapse.html? ..
Ez egy lightos vegyes stilusu mix de inkáb a drum n bass és a jungle meg a dubstep az ami komojabban észlelhető a keverésben.       Töltés:http://www.2shared.com/file/8161573/342435b6/TC_-_Radio1s_Essential_Mix__19-01-2008_.html? ..
Egy igazi különlegességet fogtok most kapni, méghozzá egy háromtagú csapattól, az Evol Intent-től. Nehezen behatárolható a album stílusilag, de pont ez a jó benne. Az intro lényegében egy beszéd a mai elbaszott társadalomról meg világról, ami még egy kis rappel is…..
 Most pedig egy nintendo grincore-ral szeretnék nektek kedveskedni. A stilus nagyon érdekes első hallásra mert sok olyan embert ismerek aki meg hallja azt a szót h metál vagy grind core és kirázza a hideg ojan szinten elkapja az utálat, de mikor mondtam h. erős nintendó efektekkel…..
Kétlemezes album az electrostep legnagyobb alkotójától. A stílusról annyit érdemes tudni, hogy az electro zenében megszokott szintetitzátorok, robothangok, effektek hallhatóak csak drum and bass ritmusú/tempójú törtütemekkel. Persze a zenei alapban is az elektro hangzás játszik…..
rég bóklásztam jútyúbon :) és egyszer csak rábukkantam egy érdekesen elnevezett személyre kinek már csak úgy kíváncsiságból megnéztem az egyik videóját és arra jutottam h. mikor végig néztem a videót szószerint lenullázódtam ennyira gyönyörű a zenei és a videó…..
              A júliusi időjárás keleten eléggé borongós, és néha hátborzongató is estefelé a hatalmas viharokban. Valószínűleg pont az ilyen alkalmakra írta meg Burial ezt az albumot. Alapvetően dubstepről van…..
 Ehhez a mixhez csak annyi a hozzáfűznivalóm hogy nagyon zúzós, és rengeteg előadó van összegyurmázva egy lemezre. Aki igazán szereti ezt a stílust az nem fog csalódni.             1. europe – the final…..
 Ez az album nagyjából az újak közé tartozik a darkstep királyától. NeoFunk számában SPKTRM is közre működik ami már elhangzott a therapy session 6 lemezen is. Nagyon durva, nagyon zúzós albummal állhatunk…..
Elgondolkodtató, gyors atomtört breakcore és lightosabb IDM muzaxxal érintkezhetsz az album hallgatása folyamán persze némi chiptune…..
23 perces gyors, pörgős, változatos mix.Rengeteg olyan régi zenét dolgozz fel melyek számomra szép emlékeket elevenítettek fel, szóval ajánlom figyelmetekbe a…..
FFF a BreakCore világ régi nagy lovasa, ezért is szeretném figyelmetekbe ajánlani új 2 trackos EP-jét mely nekem személyszerint nagyon is bejött.Az album eléggé oldschool beütésü de mégis modern és…..
Ahogy már elhangoztatta barátom törtzenei blogba fogott bele, de mit ér az ember magában, így én is mellé álltam ebben a kihívásban. Igyekszünk a tudásra éhes kis agyatokba elég tudást bejuttatni, füleiteket pedig zenével szórakoztatni. ..