Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Affeneegyemeg

0 bejegyzést írt és 37 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kifejezetten népszerű lett az elmúlt években az elektromos kerékpárok használata, hiszen jelentősen nagyobb utazási sebességet érhetünk el a motorikus alkatrészeknek köszönhetően, továbbá kevésbé fárasztó, ha például emelkedőnek felfele megyünk, hiszen az elektromos motor ilyenkor rásegít. Az…..
  Olvasom a hírt, hogy vezető nélkül ment egy szegedi villamos. Rögtön eszembe jutott a zugligeti villamos esete a 20. század elejéről. A nagy port felvert szerencsétlenség 1900 nyarán esett meg. A zugligeti villamos végállomásán egy zsúfolt, vélhetőleg kirándulókkal teli…..
Étteremmarketing Ne nyald be! 2016.05.18 08:15:28
Elöntötte a médiumokat (köztük még a RTL Híradó is beszámolt róla) a gödöllői cukrász bácsi, Barna Illés története, miszerint egy névtelen bejelentés miatt be kell zárnia az üzletét. Az internet népe elkezdett aláírásgyűjtésbe kezdeni az idős cukrászért, a cukrászdájáért, és persze, mély…..
Az elmúlt években sokakat elgondolkoztatott a fővárosban élő újságírók és civilek közül, hogy miért ilyen összehasonlíthatatlanul koszos Budapest más európai fővárosokhoz képest. Aki sétált már fővárosunk bármelyik részén, általában olyan utcaképekbe fut, mintha…..
Az internetadó leple alatt számos egyéb adóemelést jelentett be a kormány, amit nem hangsúlyoztak ki, és az emberek figyelmét is elkerülte a tiltakozási hullámok közepette.  Új különadót vezet be a kormány, amely a befektetési alapokat fogja érinteni. Növekedni fog a…..
Affeneegyemeg 2014.11.05 11:24:10
@beszoptuk: és akkor mi lesz, ha van egy faszbuk csoport?
A túlzsúfolt viktoriánus város gondjait megoldandó a brit honatyák úgy döntöttek, megépítik a világ első földalatti vasútját. Az építkezés során három fontos vasúti csomópontot – Paddington Stationt, King's Crosst és a Farringdon Streetet – kötöttek össze. Az építés az úgynevezett "cut & cover"…..
Affeneegyemeg 2014.07.07 09:27:07
@white wizard: Nekem a négyes metró nagyon is tetszik! És ezzel nem vagyok egyedül! Azt is írhattam volna, hogy akinek nincs ízlése, kussoljon, de akkor pont olyan lennék mint te!
Náci tudósok azt tervezték, maláriaszúnyogokat tenyésztenek nagy mennyiségben, majd repülőgépről elengedik őket ellenséges területek felett.   A tervet, ami sohasem valósult meg, Klaus Reinhardt, a Tübingeni Egyetem biológusa fedezte fel, amikor náci feljegyzéseket, köztük…..
Affeneegyemeg 2014.02.03 13:09:21
@Lacusch69(Sch.Lacika): adat lelőhelye, link stb.? Ki tud erről még valamit? pl.: J.Zs.?
Szőke hajú lányok Bally 2014.01.26 07:34:00
..
Affeneegyemeg 2014.01.27 15:16:57
@Dudibaby: Ha te úgy gondolod, hogy a nőknek - bármilyen területen is - de támaszkodniuk kell külső megjelenésükre, mint általános előnyre, nos akkor te pontosan olyan kurva vagy, mint ő, mert a testedre akarod alapozni sikereidet!
Már bocs, hogy felbőszültem, de ez a hely nem az erkölcsprédikátorok helye, hanem itt szoktunk gyönyörködni szép női testekben. Igen, ezt a tevékenységet általában kurvulásnak tekiti/tjük, de ez minket nem zavar.
Egy ideje csak a fehér monitort bámulom, miközben ujjaim a megszokott pózban, ugrásra készen állnak a billentyűzet felett. Hallgatom az óra ketyegését de nem tudom rávenni magam, hogy bökjek egyet a kis fekete kockákra.  Mindig ettől féltem... Attól, hogy nem akarok majd…..
Puli Space blog A kétségek éve 2012.07.25 09:30:00
Egy holdutazás során a légkörbe való visszalépés azt jelenti, hogy egy 65 kilométeres célt 370 ezer kilométerről kell eltalálni - ez olyan, mintha hat méterről hajítva próbálnánk meg egy emberi hajszálat borotvapengével kettévágni. Ez volt az egyik kihívás a hatvanas évek…..
Affeneegyemeg 2012.07.26 17:34:49
@]{udarauszkasz: Akkor a nemrégen az űrállomásra kapcsolódott és onnan hibátlanul visszatért magánvállalkozásban működtetett teherűrhajó a földönkívüliek próbálkozása volt?
Hiába vagy nagyonokos, nincs ide írva semmi.                                                                                                                                                                    …..
Affeneegyemeg 2012.07.26 12:37:44
Börtönbüntetésre ítélt a bíróság egy embert Magyarországon 2012. június 13-án azért, mert nyilvánosan tagadott egy történeti tényt, a holokauszt megtörténtét. Az ügynek csak a jogi oldalát veszem szemügyre, a rossz szabályt és az első alkalmazását. 1. A büntető…..
Nem voltam válogatós gyermek, de mint annyian, én sem szerettem a spenótot. Nem tudott elcsábítani a jutalomcsoki ígérete, és Popeye spenóttól duzzadó izmai sem villanyoztak fel, ha erről a túlságosan is zöld főzelékről volt szó. Popeye-t a mai napig az egyik legellenszenvesebb…..
Proszektúra Obersovszky 2 2012.05.11 13:40:00
Oberszovszky Péter a mai Ma reggel műsorában Kun Miklós történésszel beszélgetett, többek között Julia Timosenko egykori ukrán miniszterelnök jelenlegi helyzetének megítéléséről. De most nem erről az egyébként tartalmas és tanulságos pertraktálásról akarok írni. Hanem…..
Affeneegyemeg 2012.05.11 16:39:11
@Styxx: Nagyon jó! Bolhakotonfoltozás! Ezt védettnek (copyrigt) tekinted, vagy továbbadhatom. Ha igen, milyen forrásmegjelölést kell hogy használjak?
Mindannyian tudjuk; a parkolási szabályozás kaotikus, különösen igaz ez a kerékbilincs alkalmazási lehetőségeire. Volt időszak, amikor csak a KRESZ-t megsértőkkel szemben jártak el ily módon, míg egy időben (és a tapasztalatok szerint mostanában is) lejárt parkolójegyért is…..
Ez egy nemrecept, nem lesz hosszú leírás, csak egy gasztroötlet, amihez szinte semmi sem kell, főzési tudás végképp nem. Az eredmény viszont nagyon szuper. Kecskesajtos, mézes-körtés melegszendvics: Ami kell: -kecskesajt -körte -méz -kakukkfű -jóféle barnakenyér (lehet persze…..
Testimese Cigi 2019.01.31 10:05:00
A múltkor kitalálta a csajom, hogy ő dugás közben cigizne.   Normális?..
Pár napja már a magyar Music Television is nyomja a Jersey Shore-t, ami az első adás alapján tényleg az, aminek látszik. Hóteccerű fiúk és lányok reality show-jának, amiben semmi más nem fontos, csak a "tengerpart, a sör, meg a baszás" – hogy az egyik versenyzőt…..
Az utóbbi napokban talán mindenkinek feltűntek az utcán a Humanic legújabb kampányának plakátjai. Nekem esélyem sem volt arra, hogy ne vegyem észre őket, ugyanis furcsa módon többen is felhívták rájuk a figyelmemet. Ennél is furcsább volt, hogy a levélírók egy része amiatt…..
Rájöttem! Szemétszállítás 2009.10.21 08:59:00
Valamilyen okból a háztartási hulladékot nagy, drága autókkal viszik egyik helyről a másikra, keresztül-kasul az országon, sőt az egész földrészen. Ez a megoldás nagyon sok közlekedési balesetet okoz, és igen sok az - állítólagos üvegházhatásért felelős - gáz is…..