Regisztráció Blogot indítok
Adatok
77kavics

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Még tombol a nyár, újra meleg az idő, ilyenkor pedig a fesztiválok mellett a strandokat is szívesen látogatjuk. Ha megrögzött zenerajongó vagy, vagy csak szeretnél egy jót bulizni a barátaiddal, bőven válogathatsz még a nyári események közül. Hogy szórakozásod felhőtlen…..
Gyerekszoba Ünnepi palacsinta 2010.11.30 08:56:00
Rendszeresen szoktam a lányaimnak - reggelire vagy uzsonnára - úgynevezett amerikai palacsintát sütni. Nem szoktam sokat cifrázni, főleg nem úgy, ahogy Jim, merthogy a lényege pont abban rejlik, hogy gyors és egyszerű, de így, az ünnepek közeledtével, valahogy én is fogékonyabb…..
Ahogy közeledik a Karácsony, úgy szeretnénk egyre több meglepetéssel szolgálni Nektek! Tegnap zárult le egy játék a Fuggoagy.hu-val a Facebookon, nyertesünk Hoffka Helga lett, akinek ezúton is gratulálunk az Ecuador gyerekfüggőágyhoz! Ma ismét egy újabb játékba kezdünk! A…..
Nem hittük volna, hogy ezt megérjük, komolyan aggódtunk már szegény gyerek egészségéért, a szerkesztőség egyes tagjai pedig már fontolgatták, hogy a távolság ellenére rájuk uszítják a magyar GYIVI-t, de szerencsére, úgy tűnik, végre a Cruise házaspár elért a…..
Ugye, emlékeztek még, kik azok a Mankák? Ők a Vattacukorhajú Lány bölcs és dundi nagynénjei, legalábbis megálmodójuk, Horváth Mónika szerint. Most itt a lehetőség, hogy Nálatok otthon is legyen egy saját bejáratú Manka baba, méghozzá a legbölcsebb, betűarcú fajtából,…..