Regisztráció Blogot indítok
Adatok
gwendeee

0 bejegyzést írt és 21 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ratatouille (ejtsd: ratatuj), másnéven francia lecsó   Neked mi jut eszedbe, ha azt hallod Ratatouille? Igen a legtöbbünknek egy kedves rajzfilm ugrik be, amiben Remy, a patkány másról sem álmodozik, mint hogy séfként dolgozhasson.  De persze, legalább ilyen népszerű az a francia étel, ami…..
Az XVIII. kerületi iskolák napi gondjai ellenére a helyi kormánypárti képviselők a múlt héten úgy döntöttek, hogy mintegy kétszázmillió forintot elvonnak a gyermekintézményektől. A szocialista képviselők beadványt írtak annak érdekében, hogy a…..
Uncle Goose eddig is szuper építőkockákkal állt elő, de most fejlődési ugráson ment keresztül. Legújabb, Stack and Scare termékcsaládja minden eddiginél menőbb. A Pixar kreálmányait megszégyenítő figurákat építhetünk a kockából, és nem lehet elmenni szó nélkül amellett,…..
Imádom az ujjbábokat, nálunk betegségek esetén volt rendszeres program, hogy a gyerekkel teleaggattuk mindkét kezünket bábokkal, aztán jól kiadtuk magunkból, aminek ki kellett jönnie. Van nekünk cápabábunk, királylány és bohóc, harcos és király, sellő és polip, elég széles a…..
A szerkesztőséget elárasztó, nagy mennyiségű, Playmobil ellenes (fúúúj!) levelek hatására íme, itt van, ami még nem volt! A 2012-es LEGO adventi naptár. Az igazi, a megismételhetetlen, a "pakoldmárelgyerekemdemost!" változat. A tervezők gondoltak mindenkire, készítettek sima…..
Tisztelt Mt!   A következő problémám lenne. Jelenleg Közfoglalkoztatás keretében közmunkán dolgozom raktárosként egy megyei jogú város városgondnokságánál, mint munkáltatónál.A munkáltató nem biztosít részemre munkaruhát, rendszeresen megsérti jogaimat. Olyan munkát…..
gwendeee 2012.03.29 16:06:05
Nesze!szer Szabó Győző kritizál 2012.03.27 12:46:00
  Hiába, mindig rájövünk, hogy akinek van egyénisége, annak van. Nagy bölcsesség ez, tudjuk mi pontosan. Van egy kedvenc figuránk, Szabó Győzőnek hívják. Mókás legény ő. Most éppen elment kicsit pihenni (a szallodak.hu jóvoltából.) Aztán jól megírta.…..
Nesze!szer Reggeli Nesze 2012.03.28 06:31:00
  Ma még szerencsétlennek találom a tegnapi napot, de néhány hét múlva kiderül, voltaképpen javamra szolgált, hogy minden úgy történt, ahogy történt.Szilvási Lajos..
Sokáig hadakoztam, vajon van-e helye egy ilyen posztnak a blogon, s végül meggyőztem magam a szerkesztői szabadság fontosságáról: egy ismeretterjesztő "how-to" jellegű bejegyzés egy házi kacsa feldarabolásáról talán nem vonz annyi éhes tekintetet, mint egy csokis süti,…..
  Ti nem fagytatok meg reggel? Volt, ahol már fütyültek a mínuszok rendesen. El is vágyunk ebből a télből valami pihentető, kényeztető melegségbe. Pont azt szeretnénk, amit a képen láttok. Azt gondoltuk, tán egy csodás pihenésnek ti is örülnétek. Van egy kedvenc…..
PopKult Twilight hírek 2010.06.13 14:43:00
Twilight rajongók/érdeklődők figyelem! Néhány információt gyűjtöttem össze (időrendi sorrendben) Edward-Bella és Jacob "életéről". Mik az új információk a témában? Először is megjelent a negyedik könyv, a második DVD, lesz rajongói fesztivál és nemsokára jön a harmadik…..
gwendeee 2010.06.17 11:33:45
@enbee: Juhuj, az Anita Blake sztorik kissé már átmentek pornóregénybe :D
A Napfogyatkozás-filmről van valami infótok? Magyarországon mikor lesz bemutatva?
gwendeee 2010.06.17 15:52:58
@enbee: a gugki azt adta ki, hogy 29.-én is lesz egy vetítés, de nemtom mennyire VIP.. Mindenesetre a coke.hu/twilight.html lapon lehet még jegyet nyerni rá, de csak 20.-áig... Gyorsan regeltem pár pontot, hátha :)
A másik Laurell K. Hamilton sorozatot olvastad? A Merry Gentry-set? Na, szintén így "izélte" el. (szó szerint) Az első nagyon jó, a másodiktól átmegy pornó-hiszti regényekbe... :(
gwendeee 2010.06.17 16:14:23
@enbee: Igazad van, fantasy-jellegű, de én szeretem :) Szerencsére nem hisztisedik el, hanem felköti a bugyogót :p De hiába szidom, tudom, hogy a következőt is elolvasom :D
Megvettem a könyvet, de nem kezdtem el rögtön olvasni. Vártam valamire, talán egy meghittebb kis zugra, vagy csak egy kis csendre.. Igen, a panel átka az állandó zaj és a sok idegesítő szomszéd, így hát elhalasztottam a dolgot egészen szombatig, amikor hazautaztunk nagyszüleimhez.…..
Forrás: http://www.ifitwasmyhome.com/ - Visualizing the BP Oil Spill DisasterElképzelted már, hogy mekkora a Mexikói-öbölben most kiömlő olajfolt? Ugye nehéz NASA műholdképek alapján betájolni? Akkor segítek. Hazai viszonylatokhoz illesztjük, és hopplá: kész is a…..
gwendeee 2010.06.04 15:06:20
Gyakori vád a hiperek ellen, hogy szándékosan írnak alacsonyabb árat a címkékre, hogy a vásárló megvegye a terméket. Aztán persze a kasszánál többet fizet, de hát nem mindenki veszi észre, és a “sok kis 100 Ft bizony nagy pénzzé gyűlik össze a végén!”Lássuk ezt a…..
gwendeee 2010.05.06 17:21:17
@Tomi from Space: Aham, a cetlizés low priority, mert szopó? Mikor én kezdtem a szakmát, tollal kellett felírni az árakat... ESETLEG árazócímkére, de árazópisztoly a kanyarba sem volt, nemhogy előre nyomott cetli... Még olyan főnököm is volt, aki a vaníliás cukrot beáraztatta tasakonként, mert ha arrébbcsúszik a doboz a sütőpor ára fölé, már becsaptuk az embereket... Low priority.. Ja. Arról nem beszélve, hogy mostanában egy A..I-t délelőtt hárman, délután négyen vittünk. De nem az üzletlánc a köcsög, hanem mi.
A lányt egy vicces félreértés hozza össze egy pasival, de mint tudjuk, a komédiában született kapcsolatok valamiért nem túl hosszú életűek. A biliárd legalább annyira divat manapság, mint a póker, főhősnőnk is a kezébe kapja a dákót és célra tart… mint ahogy a háta…..
  Vállalhatatlannak tartja Horváth Csaba díjmentes BKV-ról szóló kijelentését Szanyi Tibor, aki szakítana a szocialista párt eddigi irányvonalával és markánsan balrá tolná azt. A Mandinernek adott interjújában a képviselő többek között az átjelentkezős…..
Egy egészen egyszerű fekete cipő lenne ez, ha... igen, a sarka kicsit érdekes. Nem nagyon, csak kicsit. Nevezhetjük hagymasaroknak, de egy helyen azt írták róla, hogy olyan golyvás sarok...Örülnél neki, ha ez lenne az új magassarkú divat? Fekete hagymacipő 244€…..
A TvAddict jó szokásához híven ismét kiadta az ehavi premierek listáját összefoglaló, naptárszerű izéjét, mi meg persze lelkesen meg is osztjuk ezt a jónéppel, hiszen senkinek nem káptalan a feje (akinek igen, jelezze, kitesszük a testrészt a blogra). Klikkre nagyobb lesz. ..