Regisztráció Blogot indítok
Adatok
ash (-sly-)

10 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Igaz még januárban jött ki az amerikai trió lemeze, én csak mostanában bukkantam rájuk egy másik magyar oldalon keresztül. A Cheech Weeden basszeros, Michael Petrucci dobos és Ron Vanacore gitáros/énekes által 2008-ban létrehozott formáció hatásai között fellehető a Black…..
Adott egy Los Angeles-i banda, akik egy kétszámos kislemezzel debütáltak az EasyRider Records kiadónál. Sokat nem sikerült megtudnom a zenekarról, rendesen el vannak rejtőzve, ez a titokzatosság is nagy valószínűséggel a koncepció része, ami szorosan kapcsolódik a kiadványukhoz…..
A Vancouveri fuzz rock trió új kislemeze októberben lát napvilágot, addig is, mintegy előzetesként elküldték az egyik dalt, a „Blood from a stone” címűt.  Jó kis mocskos, koszos zúzda ez amit hallhatunk, beteg riffek, karcos ének, déli feeling, por, autók, vadászpuskák…..
 Kissé fura volt számomra első hallgatás után, hogy a berlini illetőségű csapat elküldte szerkesztőségünknek legújabb anyagát (amit mindössze egy egyszámos anyag előzött meg még tavaly augusztusban), hiszen stílusilag nem feltétlen illik ide. Hatásaikat tekintve viszont…..
 Mit is csinálhat az ember sérült térddel szombat éjjel? Naná hogy az interneten lóg. A facebook adta lehetőségnek köszönhetően írt rám a fent említett banda basszerosa, Stef Dee, hogy örülnének, ha a szerkesztőség bemutatná háromszámos anyagukat, ami nem olyan régen…..
 A szokásos véletlen folyamán ütköztem bele a finn ötösfogat második kiadványába (2010-ben egy kétszámos kislemez jelent meg elsőként). Hát azóta sikerült párszor meghallgatni, hogy mi is érkezett a fagy országából! Nem is tudnék hirtelen képeket kapcsolni a zenéhez,…..
Hát, igazából nem találtam hirtelen jobb címet ennek az amúgy is cím nélküli splitnek, amit idén a sokak számára ismerős nevű Earthless és a szintén amerikai White Hills kiadója, a Roadburn dobott piacra. Az Earthless nevű trió San Diego városából ontja már több mint 10…..
A szlovéniai zenekar nemrégiben megjelent lemezét hallgatom már napok óta, hogy átérezzem rendesen a súlyát. Jó kis döngölős, stoner/sludge zenéjük rendesen odabasz, ahogy ezeknél a stílusoknál szinte kötelező. Mocskos, koszos dallamok zörögnek a lehangolt gitárokon, ami már…..
Olykor előfordul, hogy az ember bár egy terembe jár próbálni más bandákkal, egy-egy adott, tehetséges zenekar mégiscsak elkerüli a figyelmét, még ha ismerősök is muzsikálnak benne. Így jártam én a Médeia Fiai nevű szegedi csapattal. Amikor először hallgattam meg a „Dear…..
A Buenos Airesi formáció előző és eddig egyetlen kislemezét anno – ha ugyan rongyosra nem is – meghallgattam jó párszor. Most meg mit hallok? – hát egy-két jó ismerős ütem köszön vissza a demó EP-ről. Persze nincs ezzel semmi gond, van rá bőven példa, hogy az első lemezen…..
Végre ennek is eljött az ideje. Sly barátunk irt egy két sort. Nagyon reménykedünk, hogy lesz folytatás, addig is olvassátok: "Eddig egyszer volt szerencsém írni próbatermi felvételről, a magyar Drone’osh Toth esetében, pár éve, most viszont rátaláltam egy figyelemre méltó…..
Földiek Dirty Mary Crazy Larry 2007.10.21 15:33:00
Nemrég megnéztem a Halálbiztos című filmet. Kaszkadőr Mike szerepében Kurt Russel elkezdett filmcímeket sorolni, mely alkotásokban vannak igazi kaszkadőrös kocsitörések. Mikor odaért, hogy a Piszkos Mary-ben, meg az Őrült Larry-ben, majdnem megborultam. Azt hittem csak kitalált…..
Ilyenkor szokás elmondani, hogy mennyi idő alatt mennyi mindent, mennyire jól. Nem fogjuk, mindenféle helyekről összeszámolható, kideríthető. Ellenben szeretettel meghívjuk Önt a Madagaszkár messze van zenekar első és megismételhetetlen, örüljünkmindennek-elvű…..