Regisztráció Blogot indítok
Adatok
mancaa

0 bejegyzést írt és 70 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Aliz és Gizi már-már komikussá fajult ketrecharcával ért véget az előző epizód, és megállapíthattuk, hogy a Barátok közt egyre inkább unalomba fullad és nonszensz jelenetekkel tarkítják (ld. Miklós és Dr Szöszi esetét a légzsákokkal). Kíváncsian vártam, mi jöhet…..
BabyLife Cicisztrájk 2012.06.27 14:46:00
Viccesen hangzik, elsőre én is nevettem de tényleg van ilyen. Most már tapasztalatból mondom. Nem mintha eddig olyan hatalmas mennyiségeket szopizott volna, de legalább volt némi anyatejecske is az étkezésekben nem csak a tápszer. A kórház óta (lsd. lejjebb) egyre kevesebb a tejem.…..
HeStyle Burberry Eyewear kampány 2012.04.06 13:40:00
Ezúttal az Eyewear kampányt láthatjátok a Burberrytől! Mario Testino fényképezte a fekete-fehér kampányt, amely a Burberry napszemüvegeit hivatott bemutatni. Semmi meglepőt nem láthatunk az angol cégtől, fém keretes, klasszikus formájú napszemüvegeket kínálnak. Nekem leginkább…..
  Hiába, mellet villantani már nem sikk. Angelina ugye szépen előrukkolt a virgácsával az Oscar-gálán, lett is belőle mindenféle vicc. Charlize Theron ezt most sokkal stílusosabban teszi - Vogue címlapon. A májusi szám borítóját Patrick Demarchelier fotózta, a ruha pedig…..
A zöld terület itt valóban kincs, az épülethez mégis tartozik 11 hektár és néhány szökőkút   A jó kilátás bizony nagyon sokat megér. Ez a kritérium lakásvásárlásnál fontos szempont lehet, annak, pedig aki ezt szintén lényegesnek tartja a legjobb ajánlat minden…..
Nehéz cáfolni az állítást, miszerint életünk egy nagyon jelentős hányadát munkahelyünkön töltjük el, sok esetben a négy fal közé zárva, gyakran sivár, ingerszegény környezetben. Az amúgy is fárasztó napi hajtás okozta stresszt, fáradtságot, lehangoltságot azonban nem kell…..
Artinterior Fészkeznél? 2012.03.26 10:37:00
A napokban láttam egy riportot a híradóban a hazaköltöző gólyákról. Elkezdtek ugyanis szállingózni hazafelé a férjek, és ahogy kell csinosítgatják, takarítják a fészket, foltozzák a foltoznivalót, hogy mire a feleségük pár héttel később hazaér, kifogástalan állapotban…..
Kilátás az Operára és a Harbour Bridge-re illetve 0-24 rendelkezésre álló komornyik a lakosztály legfontosabb extráiAusztrália legdrágább szállodai lakosztályának legizgalmasabb része a wc. Tényleg a világ urának érezheti magát az a vendég, aki a 9000 dolláros, automatikusan…..
Egy éve vezették be az ingyenes West Balaton kártyát, melyet mostanra több mint 90 turisztikai szolgáltató fogad el. Használatával általában 10-25% kedvezmény érhető el a Nyugat-Balaton régióban, azaz Keszthelyen, Gyenesdiáson, Vonyarcvashegyen, Balatongyörökön, Hévízen,…..
mancaa 2012.03.23 10:00:49
 A férfi válogatott szövetségi kapitányát választották meg tegnap a szövetség élére. Welesz programját támogatták az elmúlt 17 év férfi magyar bajnokai, Krajcsák Márk és Török András is, valamint az ötszörös bajnok Szombati Edina. Mindhárman bekerültek az új…..
Nesze!szer Pénteki praktika 2. 2011.01.21 10:41:00
  A cipőt a cipőboltból szlogen már rendesen a múlté. Így léteznek olyan lelőhelyek, ahol nem is gondolnád, micsoda kincsekre bukkanhatsz. Mi leginkább a Tchibo kínálatát ajánlanánk. Nem, nem azt szeretnénk, ha most felhörpintenél egy jó lattét. Az üzleteikben…..
Bigyóblog Teáscsésze lustáknak 2011.11.30 09:36:00
Nagyon szeretek teát inni, és nagyjából fele-fele arányban iszom filteres és nem filteres teákat. A filteresnél egyszerű a helyzet, ázik, kiveszem, kidobom. A nem filteresnél már oda kell figyelni, ha készen van a tea, ki kell venni a teafüvet a csészéből. Ez azonban macerás, ha…..
...avagy Durell után szabadon: állatok a kádamban. Miután itt a Gyerekszobán felnőtt cuccosok is szép számmal fordulnak elő, nem meglepő, hogy nagy hirtelen egy másik, kevésbé színpompás jószágra asszociáltam a már több ízben emlegetett Skip Hop képei láttán. A lényegi…..
Filmdroid Golden Globe jelöltek 2010.12.14 20:31:00
Délután a Hollywood Foreign Press Association elnöke, Philip Berk Josh Duhamellel, Katie Holmesszal, Blair Underwooddal közösen jelentette be a 68. Golden Globe jelöltjeit. A király beszéde (The King's Speech) hét jelölést kapott, A közösségi háló (The Social Network) és A bunyós…..
Még a Comment:comon is feltűnnek néha azok, akik már öt éve eladták a tévét, és egyébként is Godard óta rá sem néztek mozgóképre, mert ami azóta készült, az mind csak Mónika show. Csendes sznobok, garbó lelkű hülyék az ilyenek, hiszen nem lehet Gutenberget szidni csak…..
A nyári szünet után szerencsére folytatódik sokak kedvenc történelmi sorozata, a Magyarország története. A vasárnapi részben (17:35) pedig egy szívemnek kedvenc témával, a 70-es számmal kezdődő trolikkal foglalkoznak, melyeket köztudomásúlag Sztálin elvtárs szülinapjára…..
Index anyánkon írtam meg, hogyan dolgozzák fel Stephen King regényfolyamát, nem semmi vállalkozás az NBC Universal részéről, az tuti. Tovább erre>>>..
Végtelen unalmas már ez a szüzesség-saga, mindenesetre ott tart a dolog, hogy 30 milláért mégis eladná. Annyi plusz van a dologban, hogy a 30 misi mellé Miss Spring (bahahah) édesanyjának is szimpatikusnak kell találnia a reménybeli deflorátort.- Van az a pénz, igen, amiért…..
Újra valóságshow. Nem mintha az elmúlt 5-6 év tehetségkutatói, táncos műsorai és celebfőzőcskéi nem azok lennének, de a klasszikus bezárós műfaj nagyon régen pihen. A sokáig közel azonos nézettségű két nagy kereskedelmi tévécsatorna egymást előzgette évekig. 30-35%-okra…..
Álljon itt néhány jelenség, ami miatt úgy gondolhatjuk, hogy a Sziget nem tetszetős: Mit érdemel a közeli kerületekben tapasztalható zajszennyezés?Mit érdemel a tömeg a közeli hipermarketben?Mit érdemelnek a hipermarket parkolójában tarháló punkok?Mit érdemel, aki azt hiszi,…..
Szegény Ozzy az utóbbi években már leginkább csak szánalmat keltett a rajongóiban, akik a róla és a családjáról készült reality showban követhették a leépült rocker mindennapjait. Most azonban egy vadonatúj albummal rukkolt elő az öreg, amihez egy kicsit össze kellett szednie…..
Laci, te, hallod-e? Már megint veled foglalkozunk. Nem is olyan régen e blog hasábjain próbáltunk érveket és ellenérveket találni arra, mit és miért művelsz, és miért úgy cselekszel, ahogy. Akkor írtunk egy vicces posztot, tele jó poénnal, de ez alkalommal sajnos még egy félig…..
mancaa 2010.06.04 14:25:38
Lássuk be, nem kockázatmentes egymásnak ereszteni 2*11 férfiembert, hogy a világ egyik legjelentősebb sporteseményén küzdjenek egy aranyozott kupáért! Ha ehhez még hozzávesszük, hogy talán a VB az egyetlen labdarúgó esemény, amelyet még a nők is viszonylag nagy arányban néznek,…..
Van néhány viselkedésminta, amit illene magunk mögött hagyni, ahogy elbúcsúzunk a gyermekkortól. Ideális esetben ugyanis a növekedés kéz a kézben jár a fejlődéssel, és fenekünk földtől való fokozatos eltávolodásával párhuzamosan a fejünknek is messzebb kellene…..