Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Thrall

0 bejegyzést írt és 15 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nagyot kaptak az arcukba tegnap a magyar televíziózástól az online szerepjátékok (MMORPG-k) fogyasztói és ismerői. A kereskedelmi és a közszolgálati televíziózás zászlóshajói véletlenül egy napon mentek neki az átlagnéző és –műsorszerkesztő számára valóban furcsa…..
Subba Szeretetünnep: 1992-12-24 2006.12.12 00:38:00
Most mindenki csukja be a szemét egy pillanatra, és próbálja maga elé idézni az elképzelhető legborzalmasabb karácsonyt. Sikerült? Na fogadjunk, hogy legalább Trokán Péter, Bajor Imre és Gábor Gábor nem kaptak benne szerepet! A Szomszédok 1992 Szentestéjén vetített epizódjában…..
Én a Fábry helyében roppant hálás lennék a Gergényinek, térden csúszva közlekednék a főkapitány szobája előtt, és fényesre csókolgatnám a kezeit. Hiszen a 23-ai balhé után mostmár minden Fábry-show-ból öt percet lazán le lehet tudni egy…..
Nem is tudjuk mit gondoljunk, de amerikai katonák azt állítják, éjjel látó kamerával sikerült rögzíteniük egy szamarat dugó irakit...
Életmódshow-t indít az MTV, amiben az egészséges életmód fájdalmai mellett a terhességet is nagyon közelről mutatják majd be. Egyenesen az anyaméhből jelentkeznek majd, ráadásul Soma mellett az elálló fülű Szántó „Harry Potter voltam nagyon sok pénzért” Dávid…..
Thrall 2006.11.10 04:55:53
Subba A hét videója 2006.10.26 16:16:00
 Nem értjük, nem tudjuk megmagyarázni, nem tudunk mit hozzáfűzni. ..
Thrall 2006.10.26 20:44:36
A konkurens tévécsatornák is rájöttek arra, hogy a tüntetők nem bántják a HírTV-t. Mindenki más meg ugyebár az országot rabszolgasorban tartó kozmopolita nagytőke kiszolgálója, ezért a többi tévéstáb akkor vannak biztonságban, ha nem nagyon reklámozzák magukat. A Tv2…..
Perceken belül megindul a rendőrattak, tudósít a Tények. A vonalban Garamvölgyi László, elmondja, hány ezer rendőr, milyen felszereléssel, honnan, mikor és hogyan fogja felszámolni a randalírozást. A tudósítók legyenek szívesek eltávolodni. Ezzel Bárdos András…..
comment:com Rémmaszkban az MTV 2006.08.23 18:05:00
Elkezdődött. Az MTV felvette a Freddy Krueger-gumimaszkot, mélyen a szemünkbe nézett, majd egy kis hatásszünet után azt mondta, hogy búúúúú. „Budapesten négyszázezer ötven évnél idősebb fa van a közterületeken, és akármelyik kidőlhet akármikor” – hangzott…..
Aaron Sorkint előszeretettel nevezik a televíziózás fenegyerekének, meg nem értett zseninek, összeférhetetlen alaknak, és így tovább, pedig ő nem más, mint egy nagyszerű drámaíró, akinek a stílusát van aki szereti, és van aki hidegrázást kap tőle. Már a…..
comment:com Szex és tarsoly 2006.08.16 08:00:00
A szélsőjobbos műsorok, újságok mindig ugyanolyanok, kesergés, sirám, nyavalygás, meg ökölrázás, magát az ideológát pedig egy Commodore 64 magától megírja öt perc alatt. Egyébként most hülyeséget mondtam, mert ha gép írná, akkor lenne benne logika.  A Magyar…..
Thrall 2006.08.16 22:32:02
comment:com Visszavárunk, Henrik 2006.08.02 11:33:00
Két hónap után tök világos, hogy Jakupcsek nem vált be a Mokkában. A magyarul csak alapfokon beszélő Klaudia legalább kedves volt, meg intuitív, saját pocakja mögül kikandikálva minden nőt megdicsért, hogy milyen fiatal, meg szép, és még Juhász Árpád is a…..
A CBS 2000-ben indított útjára egy új sorozatot, mely témájában ugyan nem volt korszakalkotó (Quincy, a los angelesi halottkém története pl. évekkel megelőzte), de mégis elnyerte a csatorna fejeseinek tetszését - főleg a főszereplő Will Petersen, és a kreátor Anthony Zuiker…..