Regisztráció Blogot indítok
Adatok
olaszkonyha

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Egy kedves barátunk külföldre költözik, és eléggé izgult. Rendeztünk neki egy búcsupartit :) Előfordul, hogy 8-10 vendég is összejön egy BBQ-ra. Az étel mennyisége megbecsülhető, de hátha doggybag is kell. Nemrég főztem egy kisebb adagot, mert csodaszép sertés oldalasokat árult a Li.l . El is…..
olaszkonyha 2022.07.14 13:58:05
@Andrass9: Azért erre ne fogadj nagy tétekben, mármint, hogy nálam többet főztél. De ha mégis így lenne, akkor kérlek cáfold tételesen, hogy észrevételeim melyike nem állja meg a helyét. Amíg ezt nem teszed meg, addig azt kell gondolnom, hogy mégiscsak nekem van igazam. Amúgy ha figyeltél, az ételt nem kritizáltam, sőt, elhiszem, hogy finom lett. Csak nem BBQ ahogy írtad.
... azt vetik az emberiességi szempontokat érvényesíteni kívánó ellenzék szemére, hogy a vészhelyzetben is politikai szempontok vezérlik őket. Teszik mindezt (telj)hatalmi pozícióból, még a lélegzetüket is totálisan átpolitizálva, az ország ellenségeinek felcímkézett ellenfeleik megsemmisítésének…..
olaszkonyha 2020.05.06 06:36:49
@D E G L O B A L I Z A T I O N:
Egyes, ülj vissza a helyedre!
Egy gyógyszertári vásárlás után vannak dolgok, amikre különösen nem számítunk. Például, hogy az ott vett terméknek nem mi vagyunk az első használói. Olvasónk egy vércukorszintmérő esetében találkozott a jelenséggel, ráadásul a patikába visszatérve még magyarázat és felháborodás is fogadta, a pénzét…..
olaszkonyha 2020.04.21 15:44:49
@Majmász Gedeon:

Megfogtad a lényeget , gratulálok! :) Javaslom tartsál online nyelvtan órákat és ott éld ki vágyaidat.
Az egész koronavírus-járvány gyakorlatilag rávilágított arra, hogy ez az ország bár működik, azért ez nem annak köszönhető, hogy minden szép és jó, hanem leginkább annak, hogy fantasztikus és elhivatott emberek dolgoznak a nem-vezető pozíciókban. Nekik köszönhetjük, hogy most nem állunk annál is…..
olaszkonyha 2020.04.15 12:31:13
@Hungryhorse: Szerinted ugye mintegy 6 hónap alatt lettek rühesek az idősotthon lakói? Vagy ez egy sokkal régebbi probléma, ami bőven Tarlóshoz köthető? Kérlek mesélj még.....

Az egyéb felvetésekhez nem kívánok hozzászólni, mert nincs politikai kötődésem egyik irányban sem. Azonban felháborít, hogy ebben az országban mindenki árkot ás és a politikai haszna szerint nyilatkozik. Az, hogy közben emberek életével játszanak az fel sem tűnik senkinek.
Szerző: Németh Ákos Szombat délután három körül verőfényes napsütésben a búcsúi határon, Ausztriától 20 méterre megbüntet a Magyar rendőrség két marcona képviselője, mivel nem világított a lámpám! Természetesen jogos volt a büntetés, sajnos tényleg elfelejtettem felkapcsolni. Elismertem,…..
olaszkonyha 2018.06.15 08:17:05
@Pár dollárral többért: Van olyan ami hátul is világít a nappali menetfénnyel. Egy sokak által lesajnált francia modell :) nem írom a típust, mert nem reklámozunk :)
 Mint sok blogger, akik az elmúlt napok eseményeinek legszörnyűbb jelenségét tollhegyükre tűzték, én is utálom a nyugdíjasokat. Egyszerűen hányingerem van az egész korrupt, inaktív, mi több ingyenélő bandától, akik a ledolgozott élet, befizetett nyugdíjjárulék, és…..