Regisztráció Blogot indítok
Adatok
bélabú

0 bejegyzést írt és 123 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Gigaösszegű infrastrukturális beruházásokat tervez az idén a kormány. Molnár Ágnes államtitkár szerdán jelentette be, hogy a végére összesen 61 milliárd forintot fordítanak a kerékpáros fejlesztésekre. Közel 36 milliárd forintot költ a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium…..
A Discovery Channel műsorán Állítólag... címmel látható Mythbusters egy alapvetően egyszerű, de zseniális ötletre épít: tudományos módszerekkel vizsgálnak meg mindenféle városi legendát, és beküldött sztorit, aztán majd kiderül, mennyi alapja van a biztos forrásból…..
hogyvolt VV5 - 1X81 2011.12.04 19:40:00
Te úristen, te úristen, Isten odateremtett egy ringet a nappali közepére, hát, nagyobb csoda, hogy én ma egy szál pulóverben sétáltam, ragyogó napsütésben, később vadásztunk is, azt úgy kell, hogy Pötyi felzavarja a fácánt, aztán ordítva rohan utána, hát mit mondjak, ebből…..
bélabú 2011.12.07 18:32:06
@capa05: köszi, de nem erre gondoltam. Valahol fent voltak (talán a youtube-on) 2 órás darabokban az előző esti-éjszakai stream-ek. Én ezt keresem. :-)
hogyvolt VV5 - 1X75 2011.11.28 19:15:00
Eljött végre a várva várt nap, mikor Lilu decensebb a kis kékben, mint Dúró Dóra valaha volt és lesz, illetve vége az iskolai hétnek, vizsgáznak a kis felsősök. Őszinte megrökönyödésemre az osztályfőnök a szemekben nemcsak szorongást és feszültséget, de tudást is lát.…..
bélabú 2011.12.01 01:00:28
@beacska: Köszi, de nem hiszem hogy megbánom. :-)

@Brr: Nem érzem úgy, hogy gyomorforgató lenne Péter játéka. A végső nyerésre hajt, és igen, manipulálja az embereket. De csak azokat lehet manipulálni, akik kellőképpen együgyűek ahhoz, hogy ne lássanak át rajta. Nem véletlen, hogy Attilát nem tudja megvezetni.

A Kazal, na az volt gyomorforgató, ahogy mindenféle koncepció nélkül rúgott bele vagy nyalt be tövig embereknek, a pillanatnyi érdeke szerint.

Igen, szép az elmélet, hogy egyenesen is lehet játszani. De maga a valóságshow egy olyan játék, ahol szükség van fondorlatra. Olyan mint a foci: trükkök és cselek nélkül semmire nem mész. És bár megalázó kötényt adni az ellenfélnek, meg beültetni a hintába a védőt, csak így tudsz rajta átjutni a kapu felé.

Abban az esetben lehetne végivinni tiszta cselmentes játékkal a dolgot, ha nem egymást küldözgetnék párbajra, hanem arról is a nézők döntenének. Akkor valóban nem lenne értelme annak amit csinál.
hogyvolt VV5 - 1X37 2011.10.19 14:35:00
Azt hiszem, itt az ideje köszönetet mondanunk Cristofelnek, hogy - tudtán kívül- a hátán cipeli az öfiket, ha pusztán a mellényes szociopata mesterkedéseit kéne estéről estére néznem, már tökön szúrtam volna magam. Ébredezünk, Serit és Gergőt előbb-utóbb műtéti úton kell…..
bélabú 2011.10.20 18:06:50
@Bennfenntes: Köszi a linket. Ezek szerint nem lehet kijelenteni azt sem hogy hiteles, de bizonyíték híján azt sem, hogy manipulált.

Mindez azért jár a fejemben, mert megy most a nagy esélylatolgatás, hogy Csaba jön vissza vagy Cristofel. Meg hogy melyik tábor nagyobb, átszavaz-e Veronika tábora, jobban tetszik-e a nézőknek egy csendes de korrekt ember, mint egy harsány de tökbuta, stb. De gyakorlatilag akkor ez teljesen felesleges, mert simán lehet, hogy nem az emberek által megszavazott jut továbbb.
Egy tegnapi Tények-riportról ugrott be: hát tényleg, ezekkel a villogókkal mindig bajom volt. Egyszer így, egyszer úgy jeleznek, nem egyszer időjárástól függetlenül. Képzeljünk el szép, tiszta eget, kéket, ahogy azt képzelni kell, és most nézzünk a túloldalra: olyan…..
Két éve került adásba az Éden hotel, az újkori magyar tévézés egyik legjobb realityje, aminek sem a menetébe, sem a kimenetelébe nem szóltak bele a nézői sms-ek, a játékosok egymás között döntötték el, kivel tolnak ki az adott pillanatban és hagyják pár nélkül, azaz…..
Karirobi furcsálta, hogy az összeszereléskor atomjaira robbant, amúgy törhetetlennek hirdetett üveglapot 11 ezer forintért pótolhatna, bár az egész zuhanykabin került 20 rugóba, mert arra pont nem vonatkozott a garancia. Polikarbonát nem jó? Az biztos kevésbé törik.Április 22-n a…..
Nem mindenki olyan szerencsés, hogy a saját lábán járhat, és bárhova könnyedén eljut. Ezért törekszünk mindenhol arra, hogy akadálymentesítsük a terepet és megkönnyítsük a kerekesszékes embertársaink közlekedését. Erre hivatottak a rokkant parkolók is, amelyeket általában…..
bélabú 2011.04.06 15:00:55
@Andie: a mozgáskorlátozott parkolónak nem csak az a lényege, hogy közelebb van a bejárathoz, hanem hogy _jóval_szélesebb_ mint egy sima parkolóhely. Ez a plusz hely kell ahhoz, hogy a mozgássérült kirakhassa maga mellé az összecsukott kocsit, kinyissa, és beleüljön.
bélabú 2011.04.06 15:05:12
@Maureen: ne foglalkozz DeluxeTroll-al, ő mindig mindenhol az ellenkezőjét írja a normálisnak. Nem kell komolyan venni, elvan a gyerek ha játszik. :-)
hogyvolt VV4 - 4X90 2011.03.17 15:00:00
„Először is mikor idegyöttem a bakterházhoz, az előző este is éhesen feküdtem le. Tovább pedig mindennap igen korán kellett fölkelnem. Már magam is azon csodálkozom, hogyan van az, hogy még eccer se szöktem el. Aztán itt vannak a levesek. A levesbe mindenféle vót tegnap is:…..
Az RTL Klub már felkészült arra a lehetőségre, ha Szandika beváltja ígéretét, miszerint ha nyer, ha veszít a szombati párbajon, nem megy vissza a villába, mert elege van. Rubin Kristóf, a ValóVilág kreatív főszerkesztője a Borsnak elmondta, hogy ha ez megtörténik, akkor új…..
bélabú 2011.03.10 13:14:14
@subidubinemértem: szombattól, igaz? :-) Miért nem mától? Köpködöd a műsort, de azért a párbajt megnézed, mert érdekel. Aha... :-) Ugyanúgy fogod nézni a továbbiakban is, legalább magadnak ne hazudj! :-)))
hogyvolt VV4 - 4X79 2011.03.06 11:30:00
Az hagyján, hogy a kezem úgy néz ki, mint Jackonak a hansaplastos korszakában, mert tegnap hagymaszeletelés közben jobban összekaszaboltam magam, mint a Menyaszony a nyolcvannyolcakat, az sokkal jobban aggaszt, hogy ma reggel beleénekeltem a fogkrémes tubusba, hogy „jó lenne…..
hogyvolt VV4 - 4X67 2011.02.22 16:30:00
Sok előnnyel jár, ha kiválasztott vagy, mintha kihívnak, mert így legalább tudsz gondolkodni elég sokat azon, hogy te kit vigyél ki párbajozni, és van választási lehetőséged. Ezekkel a bölcs gondolatokkal kezdjük a műsort és Liluval. Újgazdagné a szafarin, elmondtam mindent,…..
Mindig megoszlanak a vélemények, amikor arról van szó, hogy az egyik autós rendre utasítja a másikat valamilyen módon. András is ekként cselekedett nem olyan régen, nem csodálkoznék rajta, ha gyorsan ki lenne kiáltva közellenségnek meg önkéntes rendőrnek.A szlovák autópályán a…..
bélabú 2011.02.18 17:56:00
@ö...mikó?: nem tartja fel, mert megengedett max. sebességgel közlekedik. Ki ne találjuk már, hogy a jobbratartás azt jelenti, hogy a szabályosan haladó _lassítson_ le és soroljon ki a kamionok közé, azért hogy a szabálytalan elmehessen! :-)))
bélabú 2011.02.18 18:01:09
@velorex-vezető:

> A posztban nincs utalás a jobboldali sávban 80-nal haladó kamionokra.

Baszki, olvasd el már a posztot rendesen! :-)
bélabú 2011.02.18 18:06:25
@fetyisob: a posztoló lement, ahogy befejezte az előzést.
hogyvolt VV4 - 4X64 2011.02.17 14:00:00
Köszikösziköszi, hogy eljöttél, ébred a VV4 századik adásának reggelén Éva Ádám mellett. Kutyanyakörvben. Ádám úgy megy, ahogy jött, vévészűzen. Mosatlan fogakkal, zuhanyzás nélkül, Évának annyi esze sem volt, hogy készítsen neki egy kis reggelit és tálcán bevigye a…..
bélabú 2011.02.18 13:13:51
@Bandecuccoli: jó az okfejtésed amit a romákról és az eléjük állított példáról írsz, de jelen esetben ez nem ül. Mivel a testvérek nem romák. A párbajon láttuk a szüleiket is, kb. annyira voltak ők romák mint Britney Spears. :-)

Attól, hogy valaki fekete hajú és sűrű fekete szemöldöke van, még nem okvetlenül roma. Lásd Baumgartnet Zsolt, Pete Sampras, stb.
bélabú 2011.02.18 14:11:07
@zoxó: ha a kinézetük nem árulja el (márpedig nem), akkor mi alapján mondjuk a Ráczokra hogy cigányok? :-) Ők sem mondták el magukról, nem is látszik rajtuk, apjukon-anyjukon sem látszik, de mi mégis "tudjuk" hogy azok? :-)))
hogyvolt VV4 - 4X61 2011.02.14 13:45:00
Felszisszenek, nem Lilut vártam, férjem rápillant a képernyőre, „na, ez a szerencsétlen vászoncseléd holnap is megkapja a magáét”, aztán tovább rendezgeti a Juve zászló redőit, én vihogok, hogyne kapná, a kinyúlt szürke kardigán, körömcipő, halottrózsaszín…..
bélabú 2011.02.15 02:04:28
@MegLepke: oké, de engem főleg a "szerelmesek" jelző lepett meg. Évával kapcsolatban ezt a szót szerintem még az életben nem használta senki, és nem is fogja. :-)
bélabú 2011.02.15 02:14:53
@King of Shadows: na most kék vagy nem kék? :-)

Rendszám: jec-220
Gyártmány: BMW
Típus: 325 IX
Szin: KÖZÉPSZÜRKE
A jármű körözés alatt áll? NEM
A kötelező gépjármű-felelősségbiztosítás adatai: A Magyar Biztosítók Szövetsége (MABISZ) állásfoglalása alapján adat nem adható ki.
Egyéb: A lekérdezett jármű forgalomban van
A Való Világ hétvégi párbaja előtt azon morfondíroztam, hogy vajon mi a fenéért kell a villalakóknak felkészülniük a párbajra? Egészen pontosan milyen felkészülést igényel az, hogy ott üljön a zember egy székben, és nézzen maga elé báván, meg kis szívecskéket rajzoljon a…..
bélabú 2011.02.14 14:21:26
@Anthony-Mourinho a király-: miért, szerinted hogy kellene ejteni a neveket? Gigit g-i-g-i -nek mondja, Jerzyt pedig j-e-r-zs-i -nek. Igaz, ez utóbbi lehetne "r" nélkül is ejteni, mert a lengyelben (mert ugye a srác lengyel származású) ez az "r" elég gyenge.
hogyvolt VV4 - 4X60 2011.02.13 15:30:00
Simor Olivér nyolcvan napot töltött a Villában. Akopaliptikus este volt, köszönhetjük ezt rögtön Lilunak, akinek csipkedíszítéses, kétarasznyi aranyövvel összefogott konfekció tunikája maga volt a vizuális Armageddon, ha már. Ezen a vonalon haladva a plüssgombócos…..
bélabú 2011.02.14 00:19:29
@Trevlovics: ennek már ott elejét vehette volna Olivér, amikor Anikó meg Szandi nyafogott, hogy de mi lesz velük nélküle, és mennyire önző viselkedés Olivértől hogy ki akar menni.

Olivérnek csak annyit kellett volna kérdeznie, hogy "azért jöjjek vissza, és legyen NEKEM rossz, hogy NEKTEK jó legyen?" Ezzel az egy kérdéssel lenullázhatta volna a két hisztist.
hogyvolt VV4 - 4X59 2011.02.12 11:45:00
Már a kádban fekve tudhattam volna, hogy kemény estének nézek elébe, csendesen sírok Karda Bea, Csodálatos férfiak. Érkezik is egy a stúdióba, Balázs, orgonalila póló, szürke sál, tenyészbikák és fotózás. Szandika révedezik az ágyban. Kicsi szívem, szerelmem, kérleli…..
bélabú 2011.02.12 14:39:29
@krumplicukor: köszi. Én már valami gigantikus dühkitörést vizionáltam, meg hogy Olivért hárman fogták le, miközben egy elefántnak is elegendő nyugtató nyomtak a seggébe. :-) De hát ezek szerint nem...
hogyvolt VV4 - 4X58 2011.02.11 11:00:00
A VV4 kezdete óta először érzek hálát, ha jövő szombaton lett volna a párbaj és addig a tribunusok kampányát kellett volna néznem, kiakadok. Most meg nézhetem Olivér hisztijét, csöbörből vödörbe, Andrisnak legalább jól áll a szemüveg és mostanában nem is tudálékoskodik.…..
bélabú 2011.02.12 02:21:18
@King of Shadows: egy ilyen sms-t vajon miért engedtek be? Eddig csak mindenféle humorost, meg semmitmondót kaptak meg...
bélabú 2011.02.12 02:26:20
@King of Shadows: erről lemaradtam. Így jár aki este is dolgozik... Abban is ilyen kedves beszólás volt? :-)
Minden különösebb kommentár nélkül szúrnám be nektek Magpet három perces filmjét. ..
bélabú 2011.02.11 17:40:17
@Aabroncs: várjál, te valami fura bolygón élhetsz. :-) Számtalan szabály van az életben amit annak ellenére ismerünk hogy nem verték belénk tanfolyamon.
bélabú 2011.02.11 18:01:23
@Aabroncs: ott a komplett PTK és BTK, egyiknél sem hivatkozhatsz a törvény nem ismeretére, ha vétesz ellene.
bélabú 2011.02.11 18:14:42
@Mohawk: viszont ez most úgy néz ki, hogy jön az autós, nem ad elsőbbséget "a kerékpáros úgyis félti az irháját, meg fog állni" felkiáltással. Tehát visszaél az én defenzív közlekedésemmel.

Mint amikor a kamionos úgy vált sávot, hogy közben mellett van egy autó. Majd fékez a lúzer a kis két tonnásban, amikor húzódik felé a 20 tonna...
hogyvolt VV4 - 4X43 2011.01.27 10:00:00
Meredten nézem Andrison az övet, amit már John Travolta is sírva tépkedett volna le magáról a Staying Alive c. film jeleneteinek felvétele előtt, aztán lemondóan legyintek, tán még sóhajtok is. Amit mond, ugyanolyan érdekes, mint az, mit keres egy negyvenes pasin egy szegecsekkel és…..
bélabú 2011.01.27 14:58:43
@Patria stuck up oafish: itt van pár kép:

www.blikk.hu/galeria/Valo_vilag_0124

Nem látszik hogy baja lenne az üvegnek, de tényleg gyanús, hogy épp az a redőny van most már állandóan lent.

Más: nem egyszer előfordult, hogy egy adott napi összefoglalóba belekerült 2-3 nappal ezelőtti eset is. Az meg teljesen megszokott már, hogy az összefoglaló nem időrendi sorrendben mutatja a dolgokat. Elég csak a klipek elején megnézni az időpontot. A tegnapi jacuzzis beszélgetés vagy egy nappal előbb, vagy aznap, de még a pénzes-játék kihírdetése előtt volt.

Valami VV expert válaszolhatna nekem három kérdésre:
1. Ki a villamester? Mi alapján dől el?
2. Amikor kiterelik őket a kertbe mint a lufis játék előtt (vagy amikor bent karbantartás folyik) hol megy be a stáb a villába? Melyik helyiségnek van ajtaja a külvilág felé?
3. A riportszobában személyesen beszélnek valakihez, vagy BB módra csak a kamerába?
bélabú 2011.01.27 16:51:14
@Patria stuck up oafish:
@flanker:
@vörös áfonya:

Köszi a válaszokat a rejtett ajtós és a riportszobás kérdésre. Már csak a villamesteres maradt! :-) Arra emlékszem, hogy kb. két héttel ezelőtt Alekosz volt, ő hozta be a raktárból a kiválasztásnál a koffert. De most ki a villamester és miért ő?
Jó, nyilván senki nem kap a szívéhez, ha arról hall, hogy a dobozos tej nem száz százalékosan tej ‒ ott az a sok tartósítószer, meg víz, meg "inkábbnemakarjuktudnimi", de az a Homár kérges szívét is megdobogtatja, ha csak 51% benne a valódi tej. A Pista által…..
bélabú 2011.01.26 16:26:54
@Bruno: Te miről beszélsz? A tehénből kijön a tej. Ezt feldolgozzák, így lesz a vaj, a tejszím, a tejföl is. A feldolgozás során van olyan anyag, ami alapvetően _benne_volt_ a tejben, de az adott tejtermékhez nem kell. Ilyen a permeátum is. Ehhez adnak némi vizet, és kész az az ital, amit most itt mindenki ekéz. Nincs benne semmi olyan, ami ártalmas lenne, nincs benne E-betűs adalék sem.
bélabú 2011.01.26 16:40:42
@Secnir: Most akkor gondolj bele, hogy a kefír meg a joghurt is milyen broáf... A kefírben kvázi gombák okozzák az erjedést, a joghurtot pedig tejbe oltott baktériumtörzzsel készítik. Vagy azok jók, csak a permeátum nem, ami eleve a tejből származik?

Tényleg ennyire nem akarod érteni?
bélabú 2011.01.26 16:41:57
@Döncike: sajnos nem úgy néz ki. Próbálkozz más érvvel, mert amit írtál, az tárgyszerűen téves volt.