Regisztráció Blogot indítok
Adatok
d.v.d

0 bejegyzést írt és 12 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Jövőre magánszemélyből egyéni vállalkozóvá válás néhány percbe fog kerülni. Remélhetőleg idén ősszel meg fogja szavazni az Országgyűlés az egyéni vállalkozóról és egyéni cégről szóló törvényjavaslatot, így már jövőre az új szabály szerint lehet egyéni…..
Az elmúlt heti baby-boom pozitív hatásai az ország jövőjére nézve vitathatatlanok, ugyanakkor egészen idáig szinte teljes egészében az állam viselte az újoncok foglalkoztatásának és fejlődésének terheit. Az állami tréningcégek jelen pillanatban is majd' 2000 indexbébinek…..
Eredeti alapítás Gazdasági társaságok esetében beszélhetünk először is eredeti alapításról. Eredeti alapítás történhet önkéntes elhatározás alapján, egyoldalú jognyilatkozattal alapító okirat elfogadásával. Ebben az esetben egyszemélyes gazdasági társaság jön létre.…..
könyvelésdebrecen KFT alapítás 2008.10.05 14:36:55
Kft alapítás   A korlátolt felelősségű társaság olyan gazdasági társaság, amely előre meghatározott összegű törzsbetétekből álló törzstőkével (jegyzett tőkével) alakul, és amelynél a tag kötelezettsége a társasággal szemben csak törzsbetétének…..
UPDATE: Figyelem! Sajnos a Budapesten kiadott hivatalos tájékoztatástól eltérően az elmúlt napok tapasztalatai azt mutatják, a bangkoki reptéren továbbra is csak 15 napra adják meg a belépést azoknak aki ún. VOA (Visa On Arrivalt) kérnek. (2006. dec. 05.)Változtak a thai vízum…..
d.v.d 2009.11.05 16:01:00
@bala: Bár már kicsit régen érdeklődtél a cégalapításról,gondoltam megossztom veletek azt a weblapot akikkel én csináltam a cégem.Gyors és olcsó , azonnal megcsinálták, rugalmasak voltak, pluszban adtak egy számlázóprogramot is ingyen. Ha bármire kíváncsiak vagytok még, sok infó találtok erről a www.ceget.hu weboldalon.
Különös dolgok történnek. Nemrégiben egy napot én is ott töltöttem, ahol kiváltottam a vállalkozói igazolványomat hajdanán. Egy egyszerű számváltozás miatt most az egész dokumentum cserére szorul. Kiderült, hogy a lent leírt történethez hasonlóan igazolvány cserére csupán…..
2008. július 1-je óta a cégbejegyzés időtartama 1 óra lett, vagyis az ügyvéd által benyújtott cégbejegyzési kérelmeket a cégbíróságnak 1 óra alatt kellene elbírálnia és döntenie, hogy bejegyzi vagy hiánypótlást kér vagy elutasítja a bejegyzést. Gondoltam, alapítok…..
Elindult a "RUGURU, az orosz kapcsolat" Németországban és Angliában is. A magyar üzletemberek és vállalkozások mellett ezentúl a nyugat-európai ügyfeleknek is elérhető a RUGURU minden szolgáltatása. Cégalapítás Oroszországban (moszkvai vagy szentpétervári…..
Nem volt szükség pinára a minőségi népszórakoztatáshoz: a Naplóban Sváby műsorvezető kérdezés helyett hebegett és hillerebb volt Lendvay Ildikónál, miközben Orbán diadalmas ellentámadásba lendült. Olvasson az év vicces interjújáról, ahol hangosan zörgött a tévékettős…..
Skull Legion Camp Figyelem! 2009.03.23 12:46:36
Üdv légiósok!Két dolgot szeretnék a tudomásotokra hozni. Az egyik az, hogy létrejött az orgunk, a másik pedig, hogy a részvényes programunk most már élesben megy, tehát amint megvan a cégalapításhoz szükséges összeg, megalapítjuk az első (de nem utolsó) cégünket.Az org neve…..
Tamás új lakásának új mosogatógépe egy hónap után bedöglött. Először a forgalmazóhoz, aztán az építtetőhöz fordult, de minden hiába, alkatrész, megoldás hónapok óta sehol. A fogyasztóvédelem hivatalos állásfoglalása ellenére az illetékes sem cserére, sem a pénz…..
Kedves Olvasó!Dr. Veres Csaba ügyvéd-jelölt vagyok, a Tiber Ügyvédi Irodában dolgozom Budapesten. Ezt a blogot azért hoztam létre, hogy segítségére legyek mindazoknak, akik gyorsan, olcsón és egyszerűen szeretnének céget alapítani Magyarországon. Az elektronikus cégeljárás…..
d.v.d 2009.11.02 10:11:59
Ha bármilyen kérdésetek van a cégalapítással kapcsolatban,nézzétek meg a www.ceget.hu
honlapot.Nagyon sok infót tartalmaz a témában,én náluk csináltam a cégem és csak ajánlani tudom.