Regisztráció Blogot indítok
Adatok
kalap_ur169

0 bejegyzést írt és 14 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Tv2 vetélkedőjének legutóbbi adásában volt egy kérdés, aminek láttán a Sándor-palotában biztos a süppedős szőnyegre köpték a pezsgőt. Helyesírás volt a témakör, a kérdés pedig, amit az egyik bevallottan diszlexiás és diszgráfiás versenyzőnek feltettek, magyar szavak…..
Mindenekelőtt felejtsük most el az - összes agresszív, imperialista társasjátékot - Agricolát, a Catant, a Cubát és minden mást, ami sokunk számára "a társasjátékozást" jelenti. Érdekes kis apróság akadt a kezembe a minap. Ennek a kis kiadványnak a segítségével…..
Ezek a repülőgépek ma is szolgálatban állnak. Készítésekor képessé tették felderítő feladatok ellátására is, majd kis átalakítással, irányított bombák segítségével földi célokat is támadhatott. Nagyon szépen, és gyorsan repül. Jó manőverező képességgel rendelkező…..
kalap_ur169 2010.10.09 01:09:05
:O
anonim [szexfüggők] Villon 2010.06.22 08:28:00
Hazamegyek, lebaszom a táskám az ágy mellé, leülök, lehúzom a sliccem, előveszem a farkam és elkezdem verni. Korábban meglazított nyakkendőmet egyre szorosabbra húzom. De finom így. Leveszem a zakómat, a nyakkendőből is kibújok. A kendőre erősebb hurkot kötök és a…..
kalap_ur169 2010.06.23 02:46:45
@brazileiro:

Szerintem Illyés Gyuláé:

Francia vagyok, csak ez kellett,
Párizs szült (Ponthoise mellett);
Rőf kötél súgja majd fejemnek,
Hogy mi a súlya a fenekemnek.

(De ez a blog milyen rossz.)
B-oldal 15 tanáros film klisé 2010.03.05 07:37:00
Bár már lassan kezdjük elfelejteni, milyen is a suliban a padot koptatni, majd új tanárt kapni, aki hozza minden sztárallűrét és fegyvertárát, szerencsére a sulis-tanáros filmek kifogyhatatlan tárháza és klisérengetege folyamatosan visszaránt minket a tanterembe. Becsöngetés…..
Egyik kedvenc képviccem Tamás műve a szigorúan ellenőrzött Vona-tokról, de szóviccben nálunk eddig valamiért nem szerepelt az egyébként idétlen humorizálásra teremtett nevű ismert szélsőjobbos politikus. MDÁ most megtörte a megmagyarázhatatlan csendet, igazán fájdalmas, és…..
kalap_ur169 2010.02.25 09:26:22
@Plumper: Látom tökéletesen átjött a blog lényege. :)
Honnan tudni, hogy magyar vagy?Amikor több tejfölt használsz, mint ketchupot.Amikor a paprika legalább olyan fontos mint a só és bors.Amikor valamelyik rokonod Attila. Vagy József. Vagy János. Vagy László. Vagy István.Amikor szereted a Túró Rudit, de nem igazán tudod elmagyarázni a…..
Megannyi paródia, fan munka látott már napvilágot netszerte, melyek mindegyike a New Moont, annak karaktereit, történetét, és bugyuta hibáit figurázta ki. Nem kellett sokáig várnunk, míg elkészítették a film egy perces paródiáját, melyben láthatjuk a vámpírmese legfontosabb,…..
kalap_ur169 2009.12.03 03:09:04
László a művészet szemfüles barátja a Főzelékfaló falán szúrta ki a fenti kép egy felnagyított másolatát. Feltételezte, hogy talán nem  korrekt eljárás előzte meg a dekorálást, így felvette a kapcsolatot a kanadai művésszel. Aki persze meglepődött, mert még sosem…..
Mit csinál egy épitési vállalkozó esténként, és reggel indulás előtt?Csekkolja az időjárást. Napi, heti előrejelzés alapján osztja be a munkákat, küldi szét az embereit.10 évvel ezelőtt megnéztük az esti Hiradó utáni Móricka-ábrát, és az alapján döntöttünk. 90%-ban…..
kalap_ur169 2009.10.04 18:39:10
killtheradical Második blikkre 2009.09.30 06:51:00
Orbánt itt és ma kritizálni eretnekség, a kommunizmus kívánása, gyurcsányizmus, és egyebek. Jó dolog, hogy a zembereknek szánt (ti. a Blikkben megjelent) interjúban dolgos, nehéz éveket fest fel a nagyérdemű elé, nagy lépés ez a polkommunikációban, hátha rendszerré válik,…..