Regisztráció Blogot indítok
Adatok
GD

0 bejegyzést írt és 14 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
2010 a tehetségkutató tévéműsorok éve. Fél tucat izlandi vulkán, két kormányváltás és néhány mediterrán államcsőd sem tud ezen nagyon változtatni, sőt talán még az sem, ha Liptai Claudia egy meleg bárban összejönne Szijjártó Péterrel. Akkor is mindenkinek arról kell…..
A Tankcsapda Minden jót albumához kapcsolódóan már láthattunk egy klipet a Köszönet doktor című dalra, de azt még jóval a nagylemez őszi megjelenése előtt, tavaly nyáron készítette a debreceni trió. Most viszont itt a következő videó a Mindentől távolra, amit Tokay Péter…..
GD 2010.03.29 10:38:32
@Bukowszky: A klipet a rendező találta ki, és mivel a szövegben vannak utalások a 30-as évekre , ezért meglovagolta azt. Lukács nem a '30-as évek amerikai szeszcsempészetéről énekel.
El kell, hogy szomorítsalak :D
U.I.:Vagy tényleg ukrán volt a cigi a jenkiknél?!:)
Egy 'Two Days A Week+1' nevű fesztiválon (hallott erről már valaki?) Limp Bizkit a fellépők között van. Az egész szeptember 2-4 között kerül megrendezésre, és rajtuk kívül fellép még pl. a Faith No More vagy a Placebo. Itt találtam egy magyar honlapot, ahol lehet jegyet rendelni.…..
Sokszoros lelkesedéssel és önbizalommal folytatja pályafutását a Kistehén Tánczenekar nemrégiben kilépett négy tagja. A múltat lezárták, csak a jövőre koncentrálnak, és nem mellesleg szűk húsz nap alatt megalkottak a semmiből egy komplett koncertprogramot. Dorogi Péterrel,…..
GD 2010.02.10 14:31:28
Limp Bizkit Történik ma valami? 2010.01.13 21:23:59
Today, right now, is the start of a brand new beginning. If you feel like it's time for you, then let's start together. Now! Oké Durst úr. Én megtettem a részem. Ön következik..
Lassan indíthatnánk egy rovatot az RTL nagysikerű (a műsor elején büszkén harsogják, hogy az ország legnépszerűbb vetélkedője, pedig az most éppen a BKV-totó lesz szerintem) vetélkedőjének, a Széfnek, mert ismét sikerült elnézniük egy első ránézésre triviálisnak tűnő…..
GD 2010.01.13 14:01:18
@Ori Iro: 1916-ban csak oda tervezték az olimpiát, a VH miatt elmaradt!
Januárban megnyílik a játékospiac, korábbi sajóthírek szerint Koman Vladimir iránt a Liverpool érdeklődik, Korcsmár próbajátékon volt a Feyenoordnál és a Celticnél, Gosztonyit vinné az Everton. Megnéztük, hogy a transfermarkt.de mennyire tartja az U-20-as bronzérmeseket. A…..
GD 2009.12.29 19:14:06
@Hopeful John Doe: Ezt az értelmes reakciót sasoljátok:
De hát még nincs is január!... :D
Csütörtökön jelenik meg a Subscribe Contradictions című EP-DVD kombója, amiről a Lángoló Gitárok most bemutatja a Anxiety Found Shape In Contradictions - Act I. The Fall Of Mercia című 8 perces eposzt, amiben - most kicsit spoilerezünk - van egy olyan szimfonikus metál-téma, ami még…..
Különös eset történt a svéd másodosztály Leksand–Björklöven mérkőzésén. Henrik Andersen, a hazaiak csatára gyönyörű csel után megszerezte első gólját a szezonban, aztán úgy döntött, lendületesen fejezi ki örömét. Lehet, óvatosabban kellett volna. ..
GD 2009.11.19 14:48:30
A minden idők legrosszabb beköszönőszövegével indító Legénykonyha nem akkora baromság, mint amekkorának a legelső adás legelső pár percéből tűnik. Hajós András lassan indul be, lassan találja meg a szerepét, persze amíg Hajós szerepet keres magának, addig peregnek a percek,…..
Van itt bőven hörgés, és szerintem lesz is amíg a pártok döntenek olyan kérdésekről is, mint a rádiófrekvenciák kiosztása. Mi is megmondtuk a magunkét, de szerintem nem szabad sokat foglalkozni ezzel. Ebben országban nincs akarat és szándék, hogy ez megváltozzon. És hát, ha…..