Regisztráció Blogot indítok
Adatok
jaku

0 bejegyzést írt és 15 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Két tanulságos interjút olvastam a minap - a maga nemében mindkettő kommunikációs bravúr. Egyrészt persze a mellébeszélés, a csúsztatás és a semmitmondás magasiskolája - hadova a legfölsőbb szinteken -, másrészt viszont professzionalizmus a köbön.Bevallom, én…..
Most mondja azt valaki, hogy nem az! Valójában nem is értem azt a sok acsarkodót, akik itt a neten olvashatók.De akkor nézzünk egy mérleget az elmúlt egy évről:Negatívumok:1. Magánnyugdíj rendszer átalakítása. Ez egyértelmű negatívum, ha az egyének szempontjából nézzük,…..
jaku 2011.06.01 18:04:19
@droland: Mennyire igazad van! A sok buta nem is tud erre mit reagalni, inkabb tovabb szidja vagy dicseri a posztot:D
A kereskedelemben, csakúgy, mint oviban és általánosban, ami ragad az tapad. Gondolta olvasónk, VV, aztán nagyobbat csalódott, mint a fideszes alkotmánybíró. VV Iphone 4-est szeretett volna, amit a T - díjcsomagtól függően - 29900 forinttól ajánlott. Olvasónk ki is választotta az…..
jaku 2010.11.15 21:25:13
RÖVIDHÍR Az a gazdasági válság, amihez az ezredfordulót követő évtizedben, elsősorban is a hornista-gyurcsányista párt, akkori nevükön a szocialisták, kormányzása vezetett, lassan véget érni látszik. Így reális esély van arra, hogy a Nemzeti Erők Minden Jóval Felkent…..
A T-Mobile nemrég közzétette az árait, ami sokakat meglepett, hiszen magasabb árakon kínálják a készüléket, mint az iPhone 3GS-t, és nemzetközi viszonylatban sem mondható éppen alkalmi vételnek a magyar iPhone4 (most összevonva írom, hogy ne kavarjon be a 4-es a sok…..
Mandiner blog BKV vs. Volánbusz 2010.01.12 14:01:00
  Nem anyázni jöttem most, hanem dicsérni. Persze nem a BKV-t. Se a vezetést, se a szakszervezeteket. Számos jel utal arra, hogy a vezetés nagyüzemi módon, ráadásul szemérmetlenül magánosította a közvagyont. „Lopni, megyünk lopni, mert senki nem szól…..
A múlt heti első részben röviden felvázoltuk a szabadkőművesek vélt (vagy valós?) genézisének több forgatókönyvét és megismerkedhettük a két nagy áramlattal (az angolszász és a kontinentális, vagyis a reguláris és az irreguláris közötti különbségekkel). Nézzük meg…..
A Connecticut államban található New Havenben, az USA egyik leghíresebb egyeteme, a Yale University Ritka Könyvek és Kéziratok Könyvtárában (Rare Book and Manuscript Library) számos érdekesség áll a megfelelő engedéllyel rendelkező kutatók rendelkezésére. A rengeteg, nagy becsben…..
Olvasónk december 2-án a 240E jelzésű busszal utazott. A buszt a Sasad ligetnél egy csapat gyerek szállta meg. Egyiküket, vagyis csak a táskáját a busz ajtaja odazárta. Az utas szólt a sofőrnek, de az nem foglalkozott vele, ezért rákiabált. Mondta neki, hogy odacsukta a gyerek…..
jaku 2009.12.04 18:21:31
@Húzzunk bele!: :D

Az engem nem izgat bobby. Ellenben igazam van, csak hat szegeny kislanyt lehet sajnalni mert olyan cuki. A biciglisre fel lehet nezni, mert kornyezetbarat. A sofort meg le lehet ugatni mert bkv.

Tehat 3 szereplonk van, akik tesznek masokra, a posztolo meg csak idegesito (lehet az eletben).

Tehat igazam van.