Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Jonas-R

1 bejegyzést írt és 514 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
killtheradical Béralku 2011.02.16 11:41:00
"Olyanok írhatták a kormányfő beszédének e részét, akik nem ismerik a magyar bérrendszer és béralku folyamatait – mondta a lapnak Dávid Ferenc, a VOSZ főtitkára." És közben nem baszta senki tarkón egy szívlapáttal. Értem én, hogy nehéz a Szijjártó száján…..
Jonas-R 2011.02.16 19:17:35
@mcs: :)

@spinat: a szuperbrutto nem hulyeseg. Mellesleg a nyugdijak felbruttositasat is torvenybe foglaltak, csak nem lett belole semmi es szinten nem hulyesg (keretik elszakadni a "megadoztatjak a nyugdijjakat"-tol, ez egy technikai atalakitas, amivel adokedvezmenyt tudsz adni, es osszevont jovedelmeket adoztatni)

@bs395: Jellemzoen egy normalis helyen a rugalmas munkaido azt jelenti, hogy legyen a feladat elvegezve, de rendre tobbet kapsz, mint amennyit el lehet :)
Jonas-R 2011.02.16 19:59:38
@butus: ott a pont. es a majmok megerthetnek, hogy ha elobb hozzak letre az akcio-csoportokat elemezni egy esetleges valtoztatas hatasat, es nem elobb lepnek aztan meg elkezdenek belepofazni is, akkor none a versenykepesseg, akkor jonne a toke, akkor mukodne a versenyszfera....
Élő videó- és kommentár közvetítés a Pázmány Péter Katolikus Egyetem Jog- és Államtudományi Karáról, ahol Gulyás Gergely (Fidesz), Salamon László (KDNP), Bárándy Gergely (MSZP), Gaudi-Nagy Tamás (JOBBIK), Schiffer András (LMP), Jakab András…..
Jonas-R 2011.02.16 18:56:30
„A siófoki háromnapos Fidesz-KDNP frakcióülésen Szájer József kezdeményezésére ismét elővették a gyerekek után járó plusz szavazat ügyét.” Még fogalmunk sincs, mi és hogyan kerülhetne bele – ha egyáltalán, és nem csak megint egy újabb gumicsont, amin elrágódhatunk,…..
killtheradical Supermanre várva 2011.02.10 05:03:00
Megint egy dokumentumfilm a tengerentúli valóságról, ezúttal az oktatási rendszerről. A jobboldali elfogultsággal nehezen vádolható (ez a későbbiekben fontos lesz, mert mélyen beágyazott baloldali vívmányoknak megy neki) Davis Guggemnheim rendezésében, a többi között Bill Gates…..
Jonas-R 2011.02.11 20:42:55
@bs395: oktatasi temakban imadon Sir Ken Robinson-t. Nagyon tudom ajanlani mert egyreszrol szorakoztato, masreszrol erdekes dolgokat mond.

hosszu:
www.youtube.com/watch?v=yJAL21IE9fY

rovid:
www.youtube.com/watch?v=MZIlJN0JVro
Jonas-R 2011.02.11 20:51:57
Jonas-R 2011.02.12 09:52:19
@bs395: nekem meg a film tunt tul hatasvadasznak. Barmilyen modon is kezded el vizsgalni az iskolakat, lesz amelyik jobb lesz, es lesz amelyik rosszabb.

csak egy gondolat, kivancsi lenne a tovabbtanulasi aranyokra azok kozott akik indultak (a szuleik veszik a faradtsagot ) a lotton de nem jutottak be. Szerintem egeszen meglepo eredmeny lenne.
"Három monitoring bizottságot hoz létre hétfőn a Fidesz-frakció: az egyik az emberek jövedelememelkedését vizsgálja majd a 16 százalékos, egykulcsos személyijövedelem-adó (szja) bevezetésével összefüggésben, Rogán Antal vezetésével. A testület feladata az, hogy áttekintse,…..
killtheradical Juhú! 2011.02.09 15:35:00
"Nem lesz törvényi akadálya az energetikai különadó továbbhárításának." Ezért fontos az új alkotmány, meg a szavazati jog kiterjesztése, meg a szép beszédek mondása, meg az S8-as Audi, meg a filozófusok kúrogatása. WTF is "kétharmad"? Esetleg távolítsunk el szobrokat,…..
Jonas-R 2011.02.10 02:49:54
@Vidéki: tgm nem relevans, hankiss, heller, viszont az.

/* flame on */ Akkor kritizald marxot ha olvastad, (vagy legalabb egy tokei elemzest tole). Akkor kritizald hellert ha olvastad, vagy csodalkozz ancsel evan, hogy kommunista letere milyen melyen es szervesen latta a tarsadalmat, es annak problemait. Meggozodesem hogy egyiktol sem olvastal egy kurva sort sem, de osztod hogy kinek mi jar, es ki meg azt is kitalalod hogy ok mit gondolnak magukrol... gondolom magadrol, illetve hogy neked mi jar szinten ilyen hatarozott elkepzelesed van.

ha egy csoppet tisztaba lennel azzal mit mond heller agnes... o tamadta legjobban a "mindenki egyenlo"-t, o szopatta legjoban az egzisztencializmust, ostorozta a posztomodern dinamikat stb... olvass el tole egyetlen konyvet mielott kiniyilatkoztatsz te szerencsetlen.

nem azt kepzelik magukrol amit te gondolsz, de te benyalod a sok faszsagot. mirol beszelunk? 60 millarol? amit egy kozepes KKV egy honapban kitermel arbevetelnek? Ez a 1.4.-ed resze, amit a manyupokkal egy atlagembertol elvettek direkt modon.... aminek az 100X-sa egy havi adossagszolgalmunk, aminek a 1000X-set kapta meg Pinter azzal, hogy nem kell a rendorsegnek fizetni a korengedmenyes nyugdij jaradek-tobletet... 90 millarol 3 even? amibol lehet foglalkoztatni 5 embert? ... ugy hogy a jelenleg regnalo kormany celkutezese hogy nem koltson tobbet mint 4-5 milliot egy uj munkahelyre (lenyegesen alacsonyabb kepzettsegi szinten....1 millio uj munkahely ???? WTF)? te teljesen hulye vagy? te tenyleg felhaborodsz ezen es ezen kepes vagy acsarokodni? 5 Mrd hasztalan legifotozasra ugy hogy a muholdas 25 centis pontossagu terinformatikailag megalapozott, ortovetuletes, koordinatajelzett, osszessegeben hasznalhato fotokat 300-500 millaert TE IS MEGVEHETD egesz M.O-ra????, de te neked faj ha 5X5 okos ember 3 evig ennek a penznek a 6-odabol olvas, es megprobal alkotni valamit?

fogalmad nincs a vilagrol, keped nincs aranyokrol, es mondod a hulyeseged, ahelyett hogy olvasnal es gondolkodnal. Nincs, es soha nem is volt felvialgosodas, hisz tajparasztok mint te, gondolja magarol, hogy erti mi folyik korulotte, pedig praktikusan egy kamatos kamatot nem tud kiszamolni.

A let hatarozza meg a tudatot gondolat nem marxista, o azt irta az elet hatarozza meg a tudatot, de talan erdemes a kovetkezo 30-40 oldalt is elolvasni, mert ez meg csak nem is szocialista idea. (nagyjabol akkora mellefogas, mint a vallas az a nepek opiuma gondolatot a hasonszorueknek tulajdonitani negativ ertelemben) tanulj filozofiat, penzugyet, szociologiat, pszichologiat, akarmit... de tanulj es olvass, es ha ugy gondolod rajottel valamire kerlek osszd meg batran, es hidd el konstruktiv leszek. De egyenlore, ez alapjan amit mutatsz szerintem a kurva anyad de nagyon, takarodj a picsaba! teged kene a dunaba loni, mert csak artasz a tarsadalomnak, csak kart okozol es csak abba az iranyba loksz ami rossz es karos, avagy kikezdeni azt aki minimalisan erteket probal teremteni az orszagban, csak mert ezt adjak a szadba, vagy mert te erre keptelen vagy, es te szeretned hinni, hogy a belebofogeseddel jusztifikalod a tartalmatlan letezesed, igazolod, hogy te vagy a nepakart. A segghulye nepakarat.

Te tenyleg nem erted, mert tenyleg nem talalkzol vele, de ezek az emberek azert valamit letettek az asztalra, sokkal tobbet mint a politikusaink, es hulyere lehet tamadni az akademiat (tenyleg), vagy a palyaztatast (detto, ennel sokkal pofatlanabb palyazatok is leteznek), de vedd eszre hogy te nem ezt tamadod, te nem a rendszert, a tovabbra is marado, csak mas malmat porgeto rendszert, hanem konkrentan azokat az embereket, akik mellesleg osszemerhetetlenek veled barmennyire is szeretned az ellenkezojet hinni, es talan pont ezert felnek toluk es nem tgm-tol a hatalmon levok, mert tgm egy bohoc ezekhez kepest.

Elhiszem hogy faj, de leteznek nalad ertemlesebbek (nekem is faj, mint ahogy az is hogy butabbak is leteznek, es hiszem hogy az embert minositi melyik iranyba hogyan erez igazan), de tedd magad tul rajta, es probalj a sajat dolgoddal torodni. Jol szol a lozung amit irsz, de oket nem biraljak, hanem konkretan tamadjak, es fenyegetik, ami nem ugyanaz. Mindemelett nem hodolatot varnak, hanem elfogadast, es remelik az elemismerest, ami ismet iszonyatosan szep kepi csusztatas, de sebaj...

Szoval most trollkodom mert berugtam, de videki te nem vagy okos, es a melyseges ostobasagod abbol szarmazik, hogy meg csak nem is figyelsz arra ami korulotted folyik, vagy amit mondanak neked. Elhiszem hogy kenyelmes, de szemmel lathatolag neked az kell, hogy valaki mucinnal osszetapasztott, elore elkeszitett szenhidratbombakat oklendezzen a szadba, hogy az barmilyen plusz tevekenyseg nelkul hasznosithass, ervelhess vele, es magadave tehess.

/*off*/

on.

Videki elmegyek veled sorozni es szivesen beszelgetek, mert pont azert jarok ide, mert "killtheradical" es most felhuztal, de nem hiszem, hogy nem tudnek veled ertelmesen beszelni ezekrol a dolgokrol.....
Orbán Viktor összes eddigi évértékelő beszéde, szófelhőkben. (bár beszédekből úgy általában bármi konkrétat is leszűrni leginkább a madárjósláshoz áll közel, pláne, ha kontextusból kiragadva és leegyszerűsítve tesszük, a korszellemet azért visszaadják, tekintve, hogy…..
Jonas-R 2011.02.08 20:49:45
@bs395: Egyik Asimovban van, hogy R. Daneel Olivaw mereng hogy melyik tarsadalmi struktura miert bukott meg. A reprezentativ demokracia, alkotmannyal, kuldotti rendszerrel stb peldaul azon, hogy ha eler egy adott meretet, akkor mar nem valodi erdekervenyesites folyik, ugyanis tulsagosan elkezd kedvezni a karizmatikus demagogoknak.

Ezert szeretem a scifit :)
killtheradical Szárnyvédelem 2011.02.03 07:28:00
A FIDESZ megvédi: - a magánnyugdíjpénztárakat (kirámolják őket). - a vasúti szárnyvonalakat (bezárják őket). - a zembereket a vizitdíjtól (havi 3 vizitdíjat pluszba levonnak). Hogy is volt? "Majd a Zorbán kezéből jobban fogadja a nép?" Nos, úgy tűnik, jobban fogadja: az…..
Jonas-R 2011.02.05 00:28:43
@Vidéki: mert a hulye VILAGBANKNAK van egy olyan fixa ideaja, hogy a belulrol finanszirozott allamadossag az nem annyira veszelyes. Peldaul ezek a barmok azt hiszik, hogy ezert nem problema japan 200% koruli allamadossaga, vagy ezert nem aggodnak nemetorszag miatt, pedig mekkora szarban van ugye mindketto. A mannyup gyakorlatilag az allam finanszirozasa az emberek segitsegevel. (a finanszirozas itt nem tisztan azt jelenti, hogy elveszi a penzed, sokkal inkabb hogy elveszi egy idore, es fizet erte valamennyi kamatot.)

az orszagos kotelezo magannyugdijpenztar csinalt 5.9%-ot eves szinten atlagosan (2000-2009), tisztan, koltsegek miegymas utan. Egy Allianz csinalt 6-7%-ot, volt olyan aki gyakorlatilag penzpiaci referencian mozgott vegig... ami azert eleg jo egy hosszutavu befektetesre.

most nekiallhatnek e/3 szemelyben sertegetni, de picit kevesbe acsarkodva gondold vegig mi tortenik. Valojaban hosszutavon a manyupok pont hogy levesznek egy hatalmas terhet az allam vallarol, csokkentik az ujraelosztast, finanszirozasi bazist teremtenek az allamhaztartasnak azaltal, hogy torveny altal szabalyozott aranyu tokefedezetet kell biztositaniuk, ergo megvan mennyi kotelezoen tartando magyar allampapirjuk illetve magyarorszagi tozsden jegyzett reszvenyuk kell legyen. Ez valojaban jot tesz a gazdasagnak, szenben a feloszto kirovo rendszerrel, ami instabil az oregedo nepesseggel, valamint folyamatos "nagy merlegosszeget" kell hogy tartson a TB kasszaban.

Nezz utana, es ne hidd el a papagajoknak ezt a sokmindent mindent, a maganyugdijpenztarak a joleti rendszerekben eleg jol mukodnek, vagy csak siman gondold vegig, hogy 3000K-bol 10% toke maradt, ami befizetesre vetitve nagyjabol 15% bertomeget jelent.BIztos vagyok benne hogy legalabb annyian nem maradtak azert, hogy hozamot realizaljanak, mint ahanyan dacbol nem akartak visszamenni. Ez azt jelenti hogy gyakorlatilag a hulye sokat kereso gazdagok maradtak a maganyugdijpenztarban, de vajon miert? Mert olyan szarul muzsikalnak? Mert az o balliberalis bibsitokes lelkuket olyannira megfertozte a fidesz vegtelen utalata, hogy penzrol is hajlandoak lemondani, hogy nevuket cimuket adva dacoljanak a nep akaratat megtestesito torvenyben? .....
Jonas-R 2011.02.08 00:25:38
@Vidéki: ereztem hogy sikerul kiragadni az egyetlen mondatot....

tisztazzuk. A manyupok valoban sokba kerulnek, raadasul iszonyat cross-sail tevekenyseget folytattak a bankokkal, nem egy szimpi banda, ugyanakkor ezert egy gyenge (es a banki lobbi hatasara gyengen, es tovabbra is gyengen tartott ) PSZAF a felelos, kozvetve a politikai elit.

A nyugdijrendszer resze a masodik piller, de ez nem az allam penze, mint ahogy az elso sem. illetve ilyen nincs hogy allam penze, mert ez a te penzed es az enyem. Az a penz amit azert fizetek be hogy jo pedagogusokat kepezzenek, meg legyen rend, es kozhivtalok, amik garantalnak nekem dolgokat (es igen most mar ado). Meg persze legyen amit direktbe azert vonnak, hogy odaadjak annak aki raszorul, vagy finanszirozza a beteg gyogyitasat. (ez lenne a jarulek, ami kockazatkozosseget kepez) De ez attol meg az en penzem, meg a te penzed, nincs olyan hogy az allam penze, kis parafrazissal, az allam mi vagyunk.

Azzal, hogy kivonjak a nyugdij finanszirozasat az allam alol legalabb reszben, azzal nem hogy allamadossagot generalnak, de hosszu tavon csokkentik azt. Az allam nem egy csaladtag, nem a legfobb testver aki finanszirozza a nyugdijjakat es akar adossagba is veri magat de segiti a csaladot. Azaltal, hogy legalabb reszben befekteted a sajat penzed, es azt fogod hasznalni idos korodban, egyeni szintre viszed a finanszirozast, es az mar lehet vita targya, hogy ezt mennire kotelezo jelleggel kell megtenni (jellemozen a szakirodalom azt mondja, hogy minel eloregedobb a tarsadalom, annal jobb egyeni labra allitani minel elobb az idoskori finanszirozast).

A lenyeg hogy amit amugy is befizetnek a kalapba, azt transzparens, ... figyelj kerlek videki, mert ez az ami kurvara nem megy a fidesznek (sem) ... tervezheto modon, eletem folyaman vegig kovetve tudom figyelni, es asszerint valtoztatni ahogy elethelyzeteim megkivanjak, nem fuggok attol, hogy ki van eppen hatalmon, nem fuggok a kozos kalapba bedobalt penzektol, nem vagyok annyira kiszolgaltatva.

Ez a dolog errol szol, es ha ezt nem erted, akkor tedd meg hogy nem szavazol, ha nem ertesz egyet hogy ez a dolog :
1. Segiti a tarsadalom fejlodeset, a gazdasagot, es a tarsadalom "polgar" (citoyen) tudatossagat
2. Hosszabb tavon leveszi valamennyi terhet az allam vallarol a nyugdijfinanszirozas atalakitasaval, ahol a felhalmozast idoben szethuzza, tehat nem a mindenkori termelestol fugg az aktualis idoskori eletszinvonal, hanem a felhalmozas alatti termelesi szinvonaltol. (ez tudom bonyolult mondat volt, de probaljuk meg...)

akkor pedig vitatkozz, es vitatkozz ervel, ne targytalan idezettel ami ugyanazt a baromsagot szajkozza. Mi volt az ertelme annak, hogy egy adott celra felrerakott 3000Mrd-os vagyont visszavettek allami kezbe amibol (es most a stilust hagyjuk) a jarulek adova minositese miatt barmire kolthetnek, es nem az egeszbol (de meg csak nem is a felebol) allamadossagot fognak csokkenteni, a tobbit meg elokoltik "valamire"

(es egy szeljegyzet, amennyiben csak egy egyszeru hitel-atcsoportositasrol lenne szo, akkor jelzem hihetetlenul nagy hulyeseg a jeleng kamatszintkulonbsegek mellett ezt a debtet eltuntetni az emberek szempontjabol, ugyanis ez jol fizeto allampapirokban van, mert a manyupoknak muszaj volt finanszirozni az allamot, az egesz ugy vegtelen cinizmusanak a netovabbja, hogy egy raklap olyan 5-10 eves allampapirt egethet igy el az allam, ami boduletes hozamokat fizetett volna... praktikusan ki, es praktikusan nekem, a nyugdij formajaban. plusz egy csomo magyar cegbe ezzel bevasarolta magat az allam gyakorlatilag. ez a harom legyet egycsapasra.)
Jonas-R 2011.02.08 20:09:30
@bs395: es majd valami bizottsag fog donteni a likvidalasrol :)

mas, szinten a penzugyes vonalon, szernted hogyan teremtik elo a magannyugdijjak a hozamkifizetesre a cash-flowt ? :) utana majd lehet mutogatni, hogy milyen rosszul gazdalkodtak.
 Minden magyar tudja, mire gondolok, ha a „menni vagy maradni” kérdést napjainkban felteszem. Új fogalmat nyert ugyanis ez az egyszerű kis eldöntendő, a kereső állampolgár nem tud már arcrángás, gyomorgörcs nélkül válaszolni rá, akkor sem, ha egy lepukkant…..
Selmeczi Gabriella, nyugdíjvédelmi megbízott megtartotta a diadalmas sajtótájékoztatóját, valószínűleg napok óta erre készült. Minden mondata csodálatos: "Óriási siker, hogy a nyugdíjvédelmi program keretében a magán-nyugdíjpénztári tagok 96,8 százaléka választotta…..
Jonas-R 2011.02.01 22:34:54
Majdnem elsiklott a figyelmünk a múlt hét legfaszább írása felett, de szerencsére egyik olvasónk jelezte nekünk, hogy a Magyar Hírlapban már megint a blogokkal foglalkoznak. Szombaton jelent meg Huth Gergely publicisztikája, és mivel mi is meg vagyunk említve, kénytelen leszek…..
Orbán Viktor nyilatkozata szerint ebben az évtizedben nem reális cél bevezetni Magyarországon az Eurót.De miért nem? Tehetjük fel a kérdést, hiszen párhuzamos ígéreteik szerint az államháztartási hiányt már ettől az évtől kezdve tartósan 3% alatt kívánják tartani, az…..
Jonas-R 2011.01.22 23:57:42
@bogancs: CPI+3% fix kamat, es nem CPI+3% fix hozam, eleve sokkal pontosabban kene hasznalni a definiciokat.

a manyupodban meg ugyanugy tudjak, es ha te az elozo 4-5 evben nem realizaltal jelentos hozamot, akkor te vagy a balek. (volt CPI+600bp 3 eves, 2008-ban jegyzett ...)

De sebaj, elegetik azt az irdatlan allampapirt amit megettek az MNYP-tol, dongetik a mellkasukat mennyivel csokkentettek az allamadossagot, es "nem az emberekkel fizetettek meg".

a feltetelezeseid naivak, az hogy az allam bacsi nyuljon be, es forditsa negativrol pozitivra a kamatokat a lakossagi lekoteseken.... megintcsak ertelmetlen beavatkozas, egeszsegtelen, es megvalosithatatlan. Nezz utana, ertsd meg, a kamat tartja az arfolyamot, az arfolyam viszi az orszagkockazatot a devizakitettsegen, es iranyitja az inflaiot.

Alacsony kamat valoban osztonzi a beruhazast, de kinyirja az allam finanszirozasat. A legeslegnagyobb baj, hogy nem latszik, hogy erdemben valtozna maga az allam, leginkabb kiszamithatosag, tervezhetoseg szempontjabol, (de koltsegvetesileg sem) viszont hoz egy irdatlan veszelyforrast, megpedig az onkormanyzatok eladosodottsagat, akik leginkabb fideszesek, es vartak, hogy majd jon a fidesz kormany, es jol segit nekik. Csak nincs mibol, es amit terveznek az neheziti, hogy legyen... ez a baj.
Jonas-R 2011.01.23 11:21:12
@bogancs: Persze, sokkal bonyolultabb ennel, de mar igy is sokkal tobb idot toltottem el valaszolgatassal, mint amennyi az irasod alapossaga utan gondoltam szentelni erre. A rovid-kozeptavu arfolyamokat csak a marginalis kereslet kinalat mozgatja, ami pontosan az allam finanszirozasi igenyenek valtozasa kitett, kis gazdasagokban, es egyeb nagyon kis hatasok. Japan es svajc nem forintban adosodik el eloszor is, masodszor pedig belulrol van finanszirozva az allamhaztartasa. (ez igaz meg nemetorszagra, vagy nezd meg protugaliat, ahol 3X akkora az adossagallomany, nagyjabol M.O.-val azonosak a parameteri, es 4 rating grade-el vannak felettunk. Ez nem feltetlenul a rating agency dilettanizmusa)

En kardosokdom, hogy jol fizetnek a magyar allampapirok, es azt kene venni az embereknek, mert gyoztes-gyoztes helyzet lenne, hisz hozamban (!) a banki megtakaritasok folott teljesitenek, IPB-kel inflaciovedette is lehet valni, meg USD vagy EUR alapon is lehet jegyezni, nem rossz konstrukcioval, es innentol ez szegyen es gyalazat a magyarorszagi befektetesi bankarokra (csokkeno penzpiaci alapo... stb) A legnagyobb problema, hogy aranytevesztesben vagy szerintem. egy 70-80%-os eladosottsag, strukturajatol fuggoen jelentheti hogy akar a GDP 130%-at is meg kell tudni finanszirozni 2-3 ev alatt, fuggetlenul attol hogy mennyi a folyo deficit.. najo nem fuggetlenul, de szoval nem az szamit hanem a debt tomeg lejarati strukturaja. Innentol ez a robosztus hatas, a tobbi az elhanyagolhato. (es nem allunk nagyon jol ebben)

Azok a dolgok amiket emlitesz, csak es kizarolag egy defektes adorendszer atturemkedesei, es boduletes koltseguk van ugy, mint ahogy ezt te is elismered, hogy valodi hatasuk nincs. De megegszer, a monetaris politika csapdaban van, es nem ezen a blogon fog megoldodni a helyzete, ugyanakkor legalabb a problemat lathatnad, es elfogadhatnad. En ide tobbet nem irok.
Több, mint 50 perc, angolul, de bőven megéri. Röviden: a statisztikai amerikai átlagcsalád összehasonlítása 1970 és 2003 között, avagy hogyan drágult az életszínvonal fenntartása harminc év alatt két és félszeresére, és hogyan vannak a zemberek egyre kiszolgáltatottabb…..
Subba Új méret a Starbucks-ban 2011.01.18 15:41:59
Az új, bevezetésre kerülő jegeskávé méret amit a Starbucksban kérhetsz nagyobb lesz, mint egy átlagos felnőtt gyomra. Taps! ..
Ha az okokról és a lehetséges következményekről el is térnek az álláspontok, tapasztalataim szerint azt még a kormányzati szereplők sem vitatják, hogy 2010 utolsó két hónapjában valami megváltozott: megtört a Fidesz korábbi lendülete, támadások kereszttüzébe kerülve…..
Az alábbi kérdés a vitatott RTL Klubos tudósításra is igaz, vajon tényleg megszegte-e a KET határidőkről szóló előírásait a Médiahatóság? Tisztelt Zugügyvéd,Eltekintve az NMHH Ice-T és Tilos Rádió esetének tartalmiabszurdumairól, érdemesnek tartanám megvizsgálni azt,…..
Jonas-R 2011.01.10 23:42:02
@[Lombroso]: :) Fancsi a wanabe.
killtheradical Most komoly? 2011.01.07 09:49:00
Az év legmeglepőbb híre! Döbbenetes! "Novák Előd, a Jobbik országgyűlési képviselője a Heti Válasznak elmondta: természetesen már írt cikket a Kuruc.info hírportálra." ..
Jonas-R 2011.01.08 15:06:31
Jonas-R 2011.01.10 21:12:13
@Itt a tej...: igazad van, de igenyelni nem fogok, viszont a meglevorol is szivesen lemondok ha neked van, mert azert a sze-fo musorert amit itt lenyomtal jobban szegyenkezem, mint akarhany elutes miatt.

Ez ellen szavad nem lehet, gyoztes-gyoztes.
 Tegnap arrról írtunk, hogy Rogán Matolcsyékat leiskolázó kommunikációját csak Orbán Viktoré lesz képes túlszárnyalni. És tényleg. Ma bemutatták a miniszterelnök nyugdíjasoknak írott levelét.  Orbán elképesztő pofátlansággal kifinomult profizmussal próbálja…..
  „Megkérdezték tőlem, hogy szeretnék-e tovább élni az emberek emlékezetében, de én tulajdonképpen a saját nappalimban szeretnék tovább élni.”   Hetvenöt éves lett Woody Allen, és valahol tagjai lennénk annak a klubnak, ahová még őt is felveszik.  …..
Jonas-R 2010.12.02 01:14:08
OP
hángörienidiocc Elméletek 2010.11.22 18:33:00
Most, hogy egy új névvel bővült a nekem-semmi-közöm-a-röhejes-és-dolgozatnak-is-csak-a-legjobb-szándékkal-nevezhető-íráshoz (a fészbúkon még önálló csoportba nem tömörülő) emberek listája, érdemes komolyabban is elgondolkodni, hogy mi is történhetett. Íme néhány…..
Októberben 10 napon belül volt szerencsém 4-4 napot Prágában és Brüsszelben eltölteni, és az ottani tömegközlekedést használni. Hát igen, ég és föld ... Az új fővárosi közgyűlés lassan neki fog állni a BKV 2011-es jegy és bérletárairól szóló döntésnek, és…..
K report A nap kérdése 2010.11.10 22:25:00
 Utána járt már valaki annak, hogy a 2007-es Excel egy munkalapjának hány sora lehet maximum? És azt is tudja valaki, hogy miért annyi?   Továbbá: volt már olyan, aki ezt tényleg teleírta? (adatgyűjtő eszköz által feltöltött tábla nem ér)   Nos?  ..
Vastagbőr A nemzet tolla 2010.11.11 09:21:00
Ezzel a Pali bá'-val nem lehet betelni ... nem tudom, ér még rajta gúnyolódni? Vagy már nem? Pedig olyan "szorgalmas" a drága ... Az nem volt elég, hogy időközönként részt vesz a kormányüléseken, most már azt találta ki, hogy a Parlamentben írja alá a megszavazott…..