Regisztráció Blogot indítok
Adatok
theshadow

35 bejegyzést írt és 148 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Reuters hírügynökség szerint a német szoftveróriás, az SAP egy okostelefon alkalmazáson dolgozik, mely segítene a migránsok regisztrálásában a német hatóságoknak. Az alkalmazás használata ingyenes lenne a hatóságoknak és a migránsoknak egyaránt. A Reuters szerint a…..
Életemben egyszer nyitottam rá egy párra, amikor nem kellett volna. Igazából már túl voltak az akción, és meztelenül heverésztek, de még ezt is olyan kínosnak éreztem, hogy nem magyarul kezdtem el mentegetőzni, hanem a második anyanyelvemen - amiből ők semmit se értettek. Sőt,…..
Kedves olvasók, barátaim! Hosszú mérlegelés után úgy döntöttem, hogy a mai napon bezárom a BuheraBlog kapuit. Nem áprilisi tréfa. Ezen a lépésen már hónapok óta rágódom, a hazai szakma utóbbi időben tapasztalt mélyrepülése nem okozója, legfeljebb katalizátora lehetett a…..
theshadow 2014.05.01 10:24:28
@hillaby: Nem buherátor kollega babérjaira akarok törni, de megfordult a fejemben, hogy valamilyen módon átvegyem a stafétát. Ahogy ő is írta elsősorban a saját fejlődése céljából vágott bele. Én is hasonló cipőben járok most.

És ha ez még hasznos is lenne a közösségnek, akkor miért is ne? Végül lehet, hogy nem is biztonságtechnikai blog lenne belőle, hanem csak egy tanuljunk-együtt-debuggoljunk-szét-mindent blog. Vagy egy közösségi projekt, ahol akár többen együtt foglalkoznánk mindenféle témákkal. Ki tudja...?
Több helyen lehetett már olvasni, de itt is érdemesnek tartom rögzíteni: Kínai támadók megszerezék a New York Times összes munkatársának jelszavait és négy hónapon keresztül tevékenykedtek zavartalanul a cég hálózatában, valamint több mint 50 munkatárs otthoni…..
BuheraBlog packet-fu 1. 2013.01.27 19:00:00
Azt beszéltük apuval :) hogy a kiddós feltörések már mocskos unalmasak. Az a terv, hogy néhány módszert és technikát írásos formába öntök, ennek első morzsájaként született ez a post. Nem túl mély, de feltételezem hogy valamennyire képben van az olvasó a hálózati…..
Aki nem barlangban töltötte az elmúlt éveket, az tudja, hogy a böngésző biztonság hatalmas hangsúlyt kapott az információbiztonságon belül. Ez (a különböző bővítmények sérülékenységei mellett) a böngészők memóriakorrupciós sérülékenységeinek erős…..
Figyelmeztetés: némely képen állat és/vagy kisded is látható, megtekintése csak saját felelősségre! Kinyílt a szeme rovat - NSFW - 18+   ..
Sok őrültséget kitaláltak már, de amit Navid Baraty művel, igen előkelő helyen szerepelhetne egy képzeletbeli listán. Az amerikai fotós ugyanis azt találta ki, hogy úgy fotózza le New Yorkot, ahogyan előtte még senki: a felhőkarcolók tetejéről kilógva. Megmutatjuk a…..
masszázsblog A háti levezetés 2012.06.19 09:59:00
Vidéken tisztább a levegő, de piszkosabb lehet a fantázia? Vajon olcsóbb a kéj? Ezt nem tudom, de ez a drága oly természetességgel fogad, mintha sütihez való két tojásért ugrottam volna át a szomszédból. Holott én hoztam neki, igaz, egy egészen másfajta sütéshez valót. És…..
Általános öröm a szerkesztőségben: előkerült Nastyfiú és újabb kalandját osztja meg velünk!A masszázsblog  ötödik évfolyamát írjuk és talán másodszor fordul elő, hogy olyan sztorit közlünk, ami masszázs+dugás szolgáltatásról szól, a mesterségesen ritkuló…..
BuheraBlog Pszichológiai kutatás 2012.03.26 17:16:00
Hannibal Lecter kérését közvetítem :)  Kedves Hackerek!Néhányan emlékezhettek rám a Hacktivity rendezvényekről. Pszichológus hallgatóként, a hackerek személyiségjellemzőit szeretném vizsgálni, ehhez kérem szépen a segítségeteket. Kérlek, töltsétek ki…..
theshadow 2012.03.26 19:54:27
A TV2 nagy igyekezetében, hogy naponta jelentkező valóságshow-ja, sz Összeesküvők ne pont olyan legyen, mint a másik adóé, a villát rezidenciának nevezik, a párbajt összecsapásnak és így tovább, nem mintha nem lehetne egy pillanat alatt megkülönböztetni a műsort a Való…..
Subba Legjobb pornó intró EVER 2011.08.13 14:37:00
Elképesztő harc a töltött zoknival! ..
theshadow 2011.08.14 22:44:58
@bojlergyulabá: "A magyar pina világmárka" - hogy klásszikusokat idézzek (Rózsaszín Pitbull).
A CNBC készített egy nagyobb összeállítást Steve Jobs-ról, az Apple, meg még ki tudja, mi minden vezéréről. Próbáljunk eltekinteni attól, hogy a cikk a vége felé mintha összegezni, egyszersmind lezárná Jobs életét, és tekintsünk inkább úgy a képekre, mint egy gyors…..
theshadow 2011.06.23 13:38:10
BuheraBlog Hétvégi agymenés 2011.06.12 23:15:00
Kicsit meg vagyok lepődve néhány kolléga* kiakadásán. Ugye az van, hogy a LulzSec a csúnya-gonosz multik rugdosása után most belengette azt a lehetőséget, hogy kiderülhet, ki néz pornót az Interneten**. Abba most nem mennék bele, hogy mondjuk az X-Factor játékosok, meg a Sony…..
Eljött a nagy nap, és erről természetesen Utazónk sem akart lemaradni. Hazautazott Csaba és Dóra közös nagy igenjére, hogy megnézze, hogy néz ki egy analóg esküvő.Mi nemsokára átadjuk magunkat a féktelen tivornyának, bár nem tervezem, de szerintem ma még táncolok az asztalon…..
Hackstock iTunes 10.2.2.12 2011.04.30 16:33:00
 Egy icipicit megint változott az iTunes anti-debug. Mivel megtanultuk, hogy az iTunes.dll-t kell vizsgálnunk, ezt dolgoztattam fel IDA-val. Az importok között azonnal az IsDebuggerPresent cimkét kerestem. Három hivatkozást találtam az import-ra amelyek közül egy az __invoke_watson…..
masszázsblog Kuponos átvágás 2011.04.19 13:51:00
Sosem masszíroztak még meg szakszerűen, avagy sosem voltam még masszőrnél/masszőznél, leginkább anyagi okokból.Mostanában gyakran kapok érdekes akciós ajánlatokat emailben, többször vásároltam így kuponokat - ez történt most is, így jutottam az első masszázsélményemhez.A…..
Igen, erre is van egy app. És persze, hogy nem az AppStore-ban, hanem csak nekünk, kiváltságosoknak a Google Android Marketen. A Wank-o-Meter alkalmazással és egy csuklószorítószerű izével a készüléket a kézhez rögzítve statisztikákat lehet készíteni a világ legszemélyesebb…..
Vabe küldött nekünk egy levelet, amiben felhívta a figyelmünket legújabb munkájára. Az iTunes 10.1.2.17 magyarítását készítette el, ami ugyan pár napja már nem annyira aktuális, de aki még nem tette volna fel a legfrissebb verziót Windowsra, az most még…..
theshadow 2011.03.09 10:29:05
@vabe: Egy időben foglalkoztam én is az iTunes Windows alapú resource rendszerének elemzésével. Nagyon érdekes a projekted. Le akarom ellenőrizni, hogy mindenképpen szükséges-e lecserélni az angol resource-okat. A témában itt vannak a jegyzeteim, igaz akkor az erőforrásokhoz való hozzáférésre koncentráltam és ügyesen elhallgattam a betöltési folyamatot. hackstock.blog.hu/2007/12/09/lokalizalt_eroforrasok_itunes_ban
Vetek rá egy pillantást a napokban és felelevenítem az emlékeimet.
Azt nem tudom, melyik verzióról lehet szó, hogy ez az iPhone 4 valami spéci kiadása, vagy az iPhone 5 előhírnöke, de az biztos, hogy a következő videón egy 64 gigabájt kapacitású Apple mobil látható. A háttértár méretén kívül nem sok különbség látszik az aktuális…..
Orbánné Vica a nagylányait, Marikát és Terrát kizavarta a Parlament elé, fel kellett venniük a virágáruslány ruhát. Marika utálja, Terrát meg zavarja hogy fogdossák benne. Sötét lesz ott, legyintett az anyjuk, és a hajnali piacon vásárolt rózsacsokrokat a kezükbe nyomta. A…..