Regisztráció Blogot indítok
Adatok
bonyenko

1 bejegyzést írt és 15 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A politikai pornográfia nem ismer határokat. Nem lehet tudni, hogy Schmuck Andor vajon Bokros táncát irigyelte-e meg, vagy Pettkó András performanszát, esetleg a Kétfarkú Kutyáék szarkazmusába szerelmesedett-e belé, de az biztos, hogy az Önkormányzati Kampány egyik mélypontját…..
Kattintsuk végig az alábbi YouTube-linkeket:123A videómegosztó tört angolsággal megírt hibaüzeneteiből az bogarászható ki, hogy a mögöttük lévő feltöltött videókat a Magyar Tudományos Akadémia Zenetudományi Intézete kérésére, szerzői jogi hivatkozásra távolították el…..
Gyerekszoba Gyurmázzunk kakival! 2010.02.16 09:21:00
Nem halad a gyerek a szobatisztasággal? Nem hajlandó a pelenkán kívül kakilni? Hiába olvastátok rongyosra a Kaki-könyvet? Már hónapok óta együtt alszik Kakival és Pisivel, és mégsincs eredmény?Itt az ideje, hogy beszerezzétek a Kaki-időt, azaz a Poopy-time-ot! Ez a…..
w Folytassa, Cleo 2010.07.14 05:30:00
A szabadság szülőanyja, Franciaország elszánta magát, és megszülte a törvényt: a szabadság és a nők jogai nevében úgy határozott az alsóház, hogy mostantól Franciaországban a nőknek nincs joguk zacskót húzni a fejükre. Tilos az arc eltakarása úgy általában, de hát tudja…..
György fia soha többet nem vesz jogtiszta szoftver az Auchanban, de talán inkább seholse, ugyanis már egész faiatalon megtanította neki egy ügyeskedő dolgozó, hogy amit el lehet lopni azt úgyis ellopják, ő meg úgysem tehet semmi, akkor minek fizessen érte. 2010. június 06-án a…..
bonyenko 2010.06.21 16:00:40
@Xezs: ezt az örömet én sem szeretném elvenni tőle, vegye ki ő a fiókból.
bonyenko 2010.07.12 17:40:19
@Rosszindulatú Vászka:
mondasz valamit, egyszer pl. az öcsémmel kb 10 éves koromban egy második vh-s film után beöltöztem náci katonának, zsírkrétával rajzoltam magamnak egy horogkeresztes karszalagot (jól nézett ki, finom kontraszt a tartalom és a gyerekrajz stílus között)aztán úgy kergettem az öcsköst, aki orosz volt, vagy zsidó, a sztorira már nem emlékszem, csak arra, hogy a faterom (nagy jobbos de mégis)amint meglátott, azonnal levetette a cuccot, én meg nem értettem, hogy mi baja, hisz csak a tévében láttam a bácsin.
S bár még mindig lázadok a faterom ellen, ez egy jó húzása volt, elismerem.
Mandiner blog A hatalomrúl 2010.07.09 08:01:00
  Pontosan senki nem tudja mióta, az öregek is úgy emlékeznek, hogy Magyarországnak mindig is a fasiszta-náci veszélytől kellett tartania. Ettől a haladás, a Vörös Hadsereg és a Párt tudott ideig-óráig megvédeni minket. De ennek vége szakadt 1990-ben, azóta hánykódik e…..
bonyenko 2010.07.12 17:24:21
@tölgy: vagyis van rossz és jó diktatúra szerinted, ha jól értem. Kérlek, írj egy példát az utóbbira, hogy tudjam, mire is gondolsz.
  Egy egész világ ellen - ez a címe Károlyi Mihály memoárjainak, és ez sokat el is árul róla. A minap jelentette be Kövér László, hogy „pár év múlva már nem lesz Károlyi Mihálynak szobra a Kossuth téren”, amire Lendvai Ildikó rögvest az autokratikus…..
bonyenko 2010.06.17 19:11:20
@khamul: Én pl irtóra szeretem a szomszéd Juliska nénit, de szobrot nem fogok neki állítani.

Hatalmas ziccert hagysz ki. Juliska néni szobrával bekerülnél a magyar posztmodern top 10 alkotó közé.

Igenis SZOBROT JULISKA NÉNINEK!
Ez általában az a hiba, amire lehet készülni. Mert többnyire extra zajjal jár, mellesleg meg szól előre a kipufogós, a futóműves, még a szomszéd fekete macskája is leszokik átmenetileg arról, hogy befeküdjön a kocsink alá, mert még ő is érzi – baj lesz ebből. Le fog szakadni…..
Felnőtt egy generáció, amelynek tagjai idén először lesznek meghatározó szereplői és egyben aktív résztvevői a választásoknak. Ők azok, akik már alapvetően nem az átkosban szocializálódtak, nincsenek komoly személyes tapasztalataik arról, milyen is egy nem demokratikus…..
bonyenko 2010.03.24 23:06:56
@Jacko__: de azért a kacsamesebréking Antall-halálhír nekem is emlékezetes volt, már ezért jó, hogy megírta ezt a szösszenetet.
bonyenko 2010.03.24 23:02:53
@Komcsinátor: nagyon egyetértek az utolsó monatoddal.
vajon honnan ez a generációkba tömörülés? más országokban is így működik?
A Kárpátcipóról írt pozitív hangvételű bejegyzés után itt az ideje annak, hogy ismét "panaszra hajoljon gyászos énekem". Mert bár szidom ezerrel a külföldi termékeket, amelyek sok esetben egészségtelenek és van olyan is, amelyik csak szimplán mindenféle hulladékból…..
Szolgáltatásainkról hamarosan bővebben is tájékoztatást adunk.Vlagyimir Bonyenko,tisztító..