Regisztráció Blogot indítok
Adatok
zsooca

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Miután a harmadik Nikon-tele döglött be másfél év alatt a cégnél, úgy döntöttem, beadom a derekamat, megnézem, mit lehet kezdeni a saját, ősrégi szettemmel. Van egy Canon 350D-m, egy japán úton vettem valamikor közel nyolc éve, amikor Európában még nem is lehetett ilyet kapni,…..
Fontos, hogy nem szabad kiszámolni, mennyit költ az ember egy-egy évben autóra-motorra. Engem viszont akkor is érdekel, ha egyszer már belefutottam egy csúnya összegbe, amikor a Mazda MX-5 eladásakor egymásra raktam a szerviz-munkalapokat, és kijött, hogy csak tervszerű megelőző…..
Belsőség Terror kultivátor 2012.11.12 17:39:32
Svédek, Volvo 240 Turbo-motor (ill. B21-es Redblock), 0,3 bar töltőnyomás, 240 newtonméteres nyomaték. Igen, helyenként be van gyorsítva, de úgy gondoljuk, hogy e nélkül is eléggé átjön, hogy a verda horzsol. Ki tudja, milyen traktor volt ez valaha... És kézigázzal burnoutolni…..
Lehet itt kipróbálás nélkül szidni az Apple telefonját, a barikádon túlról magyarázni, hogy az miért szar, miért túlárazott divatcsicsa, mindez azonban elveszti súlyát, ha megnézzük, hogy mennyire elégedettek a tulajdonosok az egyes mobilmárkákkal.A JD Power felmérése szerint…..
zsooca 2009.10.10 14:23:42
@Pdudas: valami akkor nem jol sikerült nálad, mert én amikor megjelent a 3.0 frissitettem, majd a 3.1-re és ezek a funkciók azóta is mind tökéletesen müködnek.
zsooca 2009.10.10 14:30:41
@Pdudas: az enyém német t-mobil készülék volt, majd mikor hazaköltöztem feltörtem, függetlenités és azóta megy minden gond nélkül vele. A gyári függetlenekröl én is olvasgattam ezt azt, de szerintem egy jó töréssel ezeket ki lehet kerülni, bár még gyári független telefont nem fogtam kézbe.
zsooca 2009.10.10 14:50:24
@Pdudas: A gyári független telefon nem váltja ki a törés adta lehetöségeket sajnos. Sok korlátozást ki lehet kerülni vele és még több hiányosságot és érdekességet lehet elöcsalogatni egy jó törés után. Az apple már csak ilyen.
További szép napot mindenkinek!
Múlt vasárnap, szeptember 20-án rendezték meg Ausztriában a 2009-es Cult Society Tuning Festivalt. Az egynapos eseményre a Cult-Hungarian Club delegációja is kiutazott a Linz melletti Ausee-tóhoz, ahonnan kupákkal tértek haza. A magyar srácok tehát remekül szerepeltek a…..