Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Bandus91

0 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Csak hogy meglegyen ez a két videó így egy oldalon, örök emlékül ..- Reggel kiszivárog a telefonadó terve.- Az Origo és a HVG megkérdezi erről a kormánypárti képviselőket.- Délután a Széll Kálmán terv 2.0-ban a kormány bejelenti az új adót.Félelmetes, hogy ezeknek az…..
Két gyereket nevelek (nem Matolcsy miatt született a második), 26.600 forint családi pótlékot kapok. Minden hónap második munkanapján, a bankszámlámra. Nem kezelem külön ezt a pénzt, mindig arra költöm, amire épp szükség van a családunkban. Veszek rajta ruhát, kenyeret,…..
Bandus91 2012.04.20 01:40:57
@vadásznyuszi: Végigolvastam -gyerektelen és jövőtlen-20 éves srácként (MO-n jövőtlen) az össze kommented és az utolsóra reagálva feltenném a jogos kérdést, hogy milyen nyelven írják még le neked, hogy megértsd? Nem havonta költ csórikám 40 ezret ruhára és nem jó kedvében.

Ezektől az 5gyerekes nemzeti anyáktól meg óvjon az Isten....
Köszönjük Feri, megint megcsináltad, ez nehéz, sőt lehetetlen lesz túlteljesíteni! Gyurcsány Ferenc, Vadai Ágnes, Varjú László és Molnár Csaba beköltözött egy-egy avasi családhoz 3 napra, mivel egyik család levélben azzal fordult hozzájuk, hogy a politikusoknak fogalmuk sincs…..
Schmitt Pál köztársasági elnök a plágiumbotrány kirobbanása óta eltelt 168 óra alatt a következő védekezést dolgozta ki és tárta az ország elé ma reggel a Kossuth Rádióban (link, 07:34-től): 1. "Aki valaha is írt doktori disszertációt, tudja, hogy minden ilyen…..
Bandus91 2012.01.18 13:12:28
A Vastagbőr különösképpen vonzódik a szürreális politikai performanszokért, nem is értjük, hogy miért, így a hétvégi Jobbikos tüntetés egy igazán finom csemegével indította el a 2012-es évet. Kezdetnek mindjárt ott volt Szegedi Csanád, a Jobbik EP képviselője (01:52-től):…..
Bandus91 2012.01.16 13:22:49
A Jobbik elkezdené megkeresni a tökeit radikalizmus jobboldali heregolyóját, de mivel mostanában nem nagyon zavarognak a cigányok, így már csak Gonosz Unió maradt. Vona Gábor és a Jobbik szombatra szervez egy tüntetést az Unió ellen: "Szerdán Brüsszelből megjött az ukáz.…..
Bandus91 2012.01.15 14:49:03
@==T==: Igazat adok neked, de még mindig előrébb vannak mint Magyarország. Az szerintem egész egyértelmű, hogy Magyarországot nagy országokhoz (Russia, NO, Anglia...) és szerencsésekhez mint (Norvégia, Svájc) nem lehet hasonlítani. Nem állja meg a helyét a "bezzeg nekik megy" érvelés.
Bandus91 2012.01.15 14:34:21
@majomkutya: Egy 80 milliós, jelentős ipari hagyománnyal és kultúrával rendelkezdő Európai élországot hasonlítod össze Magyarországgal. Inkább Szlovákiával kéne... mindjárt kijönne, hogy nekik több eszük van. Ők a követendő példa. (Sorry, ha valakinek eltiportam a hazafiságát)
Az Egyesült Államok budapesti nagykövetsége helyreigazítást kért az ATV-től, mert félrefordították Eleni Tsakopoulos Kounalakis nagykövet szavait. Az interjúban elhangzottak vezető hír lett, így cseppet sem mellékes, hogy mit is nyilatkozott pontosan a nagykövet. Ugye az alap,…..
Vastagbőr Áldóima 2012.01.10 13:35:51
Mivel a magánnyugdíjas átbaszás ellenére is fontos számunkra a NER, szívesen segítünk Németh Szilárd csepeli polgármesternek...
Nem tudom van-e még olyan állam, ami átkúrja a palánkon, és a másik oldalon még le is szopatja a saját választópolgárainak 35%-át. Képzeljük el, hogy az USA-ban Obama megszívatna 70 millió amerikait a megválasztása után ... Csendes kis hír volt tegnap, és is majdnem…..