Regisztráció Blogot indítok
Adatok
dokibá

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Jajj,de csúnya! Pink naezmiez 2012.03.21 12:00:00
Régen volt naezmiezünk, így most ezzel kedveskedünk: Lovely car. Mindent a csajosságért. Szívecske nélkül.Annyit segítek, hogy felénk nem ismert sem a márka, sem a típus, és ráadásul hülye neve is van.Aki kitalálja, annak egy vacsoralehetőséget ajánlunk fel Kiszel Tünde…..
dokibá 2012.03.21 18:51:16
Briançon by nexus500 Mindenkiben élnek ilyen-olyan sztereotípiák a különböző országok lakóival kapcsolatban. Egy bizonyos szintig ez teljesen normális, az ember kategóriák mentén gondolkodik, egyszerűbb így eligazodni a világban. Akkor viszont már nagyon nem oké, ha valaki…..
dokibá 2011.11.26 19:38:06
sziasztok,
tavaly voltunk val d allos-ban, (jan vége-feb eleje) a pályák környéke már olvadt le, az utánunk következő turnusnak kellett vna vinni bringát is h tényleg ellegyen egy hétig, de mindegy, ilyen megeshet máshol is..
én akkor voltam először fro-ban, előtte olaszoknál voltunk, és az olaszok tényleg barátságosabbak, de alapvető gond nem volt itt se. HACSAK nem az apartman körül intézett dolgokat vesszük:
- megkaptuk úgy h az erkélyajtó nem záródott, elferdült (előttünk vkinél) a zárnyelv, kívülről ugyanakkora erőfeszítés volt kinyitni, mint bentről. (fsz-i ap.)
- egyik kinyitható ágy középen kettérogyva, a hólánc és egy 6os ásványvíz javított rajta annyit h a hálótárssal nem gurultunk mindig egymás ölébe, illetve valszeg 7 éjszaka alatt teljesen kettéhajlott vna;
- szobaleltárhoz képest erősen hiányos valóság;
nos, ilyenek szintén megesnek, NADE jön amikor visszaadtuk:
- megérkezik a különítmény, lepróbálják az ágyat, erkélyajtót, számolnak szimatolnak, műszaki ellenőr hozzájuk képest senki.
KONKLÚZIÓ:
- az erkélyajtót valszeg fizettették az előzőkkel, mert rá kellett h jöjjenek h szar, (és volt tétel a romboló árlistán arra a zárra) otthagyták h vagy megcsináljuk, vagy kifizetjük mi is, ágy ugyanez.. kicsit büdös helyzet.
- megismerkedtünk kint magyarokkal, ők csak 1 kulcsot kaptak, nem gondolták h kettő kéne, így nem is foglalkoztak vele 1 hétig, majd horroráron fizették a soha nem látott 2. kulcsot.
Figyelni kell, mert úgy néz ki oda is elért a hiéna módszer..
Ja, olaszoknál ap visszavétel: bejöttek, mikro, tv, mosogatógép megvan, OK, see you!
nem elrettenteni akarok, csak figyelni kell, alapvetően tényleg olcsó ország, jó pályákkal
üdv,
sok havat
Péter a felvidéki Totalcar-olvasók népes táborába tartozik, idén pedig végre rászánta magát, hogy egy tényleg pofás kis beszámolóban mutasson rá arra, hogy hiába jobb a szlovákok gazdasági helyzete, szervezni továbbra sem tudnak normálisan. Annak idején, a kilencvenes évek…..
dokibá 2011.10.08 19:34:32
-ferrarin a műanyag rsz keret eléggé odab*** :)

@totyy528: attól még az. de mivel nálunk az élni hagyás kevésbé érvényesül, maradnak a kiskapuk.. nem vagyok sk rendszámos, de ki így, ki úgy.. that's all folks..