Regisztráció Blogot indítok
Adatok
PeterGatling

14 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
PéldameseHaverom:-Öregem, tegnap elmentünk asszonnyal szánkózni. Olyan volt, mentél le a domboldalon, töködig ért a hó, a szánkód meg frissen volt zsírozva. Nagyon oda kellett figyelned, mert tele volt az egész emberekkel, oszt jöttek ki eléd a mazsolák.Mire én ezt gondolom…..
Az Avatar az évtized legjobb filmje!Rettegek. James Cameron mondjuk nagyágyú, meg van mögötte pénz, de láttam a trailert moziban. Könnyesre röhögtem magam. Közhelyes, giccses, elcsépelt frázisok egymás után -a látvány mondjuk fajin, de nem dobtam el tőle az agyam- némi iraki…..
Meglehetősen alacsony elvárási szinttel rendelkező zombi-film rajongó vagyok. Értem ez alatt, hogy abszolút Zs-kategóriás alkotásokkal is roppant jól el tudom szórakoztatni magam. Legutóbbi filmszínházban szerzett tapasztalatom viszont keserű ízt hagyott a számban (bár egész…..
Akármennyire próbálják leplezni, és az intellektus párharcának köntösébe burkolni, a kereskedelmi tévéken sugárzott műveltségi vetélkedők réges-régen nem a tudásról szólnak! Sokkal inkább arról, hogy odatesznek nagy közönség elé egy, vagy több átlagembert (szigorúan…..
Már pusztán az a feltevés, és nosztalgia kétségbeejtő, hogy hogy valakik még mindig azzal foglalkoznak, hogy a magyar lakosság körében ki-mennyire érzi magát a rendszerváltás győztesének, avagy vesztesének. Ez az egész felvetés nem más, mint idejétmúlt, dőre, demagóg…..
A félreértések elkerülése végett elöljáróban szeretném megjegyezni, hogy imádok filmeket letölteni a netről, mindamellett, hogy rendszeresen vásárolok jogtiszta dvd-ket és hanghordozókat is. Különösen régi, vagy máshol beszerezhetetlen darabokat szoktam letölteni.Közismert a…..
Van belőle sok, ahol egy van, ott többnyire másik is akad... Előfordult már a történelem folyamán, hogy balesetet szenvedett emberkék az életbenmaradásuk érdekében halott társaik húsát ették. Ezek szerint az életben maradás sürgető kényszere adott helyzetben elfogadhatóvá…..
Önmagában a kapitalizmussal nincsen baj. A baj ott van vele, mint a legtöbb megbukott, letűnt rendszerrel is, hogy képtelenek voltak változásra, képtelenek alkalmazkodni az adott kor kihívásaihoz. Nyilvánvaló, hogy ez a mostani rendszer is, ha változatlanul marad, előbb-utóbb bukásra…..
Nem vagyok biciklis. Tömegközlekedem. De volt idő, mikor például suliba biciklivel jártam. Jártam volna később munkába is ezzel a módszerrel, de akadt egy kis gond. A cégnél se zuhanyzó, se öltöző nem volt kialakítva. Öltönyös munka volt, szóval a hajtás utáni mosdás nem…..
Olvasom a különböző sajtótermékekben, hogy az egyházak hogy ki vannak készülve, hogy csökkenteni akarja a kormány az állami támogatásukat.Én azt mondom, ha már annyira kurvára történelminek mondják magukat, akkor volt rá párszáz évük, hogy nyereségessé tegyék a…..
Bajnai Gordon személyében ma a politikai elit ismét bizonyította kétszínűségét, és ennek okát, a végtelen ostobaságot. Kormányfőnk kiemelten fontos teendőnek vélte a cigányság integrációját a társadalomba, ezzel szándékozván megmenteni emez jövőjét. Ha cigány lennék,…..
A stílusos, igényes formaruha már ugye teljesen utópia, az ápolt, mosolygós BKV ellenőr úgyszintén. De induljunk ki abból, hogy mindez adott...Nagyon szeretném tudni, hogy ki volt az a lángész, aki kitalálta, hogy a metró lejáratoknál a mozgólépcsőre való fellépési lehetőség…..
Szerintem addig léteznek -etnikai, vallási, stb.- kisebbségi kérdések, amíg létezik a "kisebbség" fogalma.Én ezt, hogy a mai napig kormányok, és egyáltalán egy társadalom használja ezt a szót, egy nagyon komoly, és veszélyes politikai képmutatásnak érzem. Javaslatom a…..
Szabad egy percre! Ars Poetica 2009.09.29 19:33:00
Szevasz Mindenki! Ez a blog lészen otthona a világ szabadon, szokatlanul, groteszkül, merészen, kreatívan, bátran, elvontan, stb. gondolkodó elméinek. Ne legyünk má' mindig annyira politikailag korrektek! Zászlómra a szólásszabadság címerét (mostmá ilyen is van, hehe)…..