Regisztráció Blogot indítok
Adatok
kis ani

0 bejegyzést írt és 17 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kapcsolatiháló-kezelésre és lájkolásra jelenleg szinte az egész világ és benne a magyar netezők is a Facebookot használják. Ahogy legtöbbeteknek, a Blog.hu-nak is van saját csoportja (csatlakoztál már?), ami címlapunk oldaldobozából is elérhető. Miközben mi minden…..
kis ani 2011.08.03 21:43:38
@a qvaéletbe: - én is osztom a véleményed! - ami jól működik azt mindig megszüntetik tönkreteszik stb.!!!!!
Elkészült az Inda közösségépítő szolgáltatása, az Indanet. Pontosabban az első, nem végleges bétaverziót tesztelheti mostantól bárki, aki belép a szájtra az Indapass-szával. (Mivel a szájton minden felhasználónak egyedi oldala van, érdemes már most lefoglalni a legjobb…..
Gondolták volna, hogy már ott is lopnak? Forrás: Egy ismeretlen képviselő jegyzetei..
kis ani 2010.11.25 16:20:13
Tudtad? Adj címet a képnek! 2009.12.07 10:20:00
A képlet egyszerű, adjunk címet a képnek! ..
kis ani 2009.12.07 22:04:32
Az ORTT döntése nyomán felgyorsultak az események. Mindenki előtt ismert a tény, megszűnik a Danubius és a Sláger Rádió. Most jön azonban az igazi döbbenet:Számos forrás megerősítette azt az információt, miszerint az Index.hu megunta a piacon betöltött szerepet és egyszerűen…..
Idegen helyen szarás, ahol a WC ajtó nem zárható te kézzel tiszta erőből fogás, feloldódni nem tudás, folyamatos résen levés ezért kevéssé sikeres szarás, fele bentmaradás, azt WC papírral a seggeden szétkenés, emiatt kb 50 méter felhasználás, segged véresre törölés.…..
kis ani 2009.10.11 17:39:25
@Kevercs: - nem! - mert nem volt felvonulni.............
Na srácok, úgy tűnik a Fidesz belehúzott, pontosabban a stábvezetés. Szerintünk ezzel megkezdődött a kormányzati felkészülés. Erre mit lépsz Török Zsolti? Szíjjártó Péter a Fidesz elnöki stábjának vezetője, múlt hét végén satuba dugta a fejét (megnősült), de előtte…..
A mai magyar politikának van egy óriási hibája: nem mer bizonyos témákat feszegetni. Ilyen például a romapolitika: ha valaki kritizálni meri a jelenlegi támogatási rendszert, az jó eséllyel kap egy „radikális” jelzőt. Lehet, hogy ennek az írásnak is ez lesz a sorsa, de…..
kis ani 2009.09.30 08:42:11
@xuxu: - nem csalodtam benned! - minden re van egy jó számod.....:)))
kis ani 2009.09.30 11:47:04
@Humgor: - ez így van egyet értek Veled! - majd más véleménnyel lennének ha szomszédságukba cigányok laknának! - akkor nem lenne "gyerekcsíny" amit sokszor művelnek.
Olvasni sem tudnak akkor, hogy lenne akár kresz vizsgájuk? - veszik......! - meg? vagy el.....!
A történet valahol a Dunántúlon játszódik, egy tízezres lélekszámú településen. A városkában hozzávetőleg 500 roma származású ember is él. Kis részük dolgozik, némelyek közmunkásként vannak foglalkoztatva, míg jelentős részük segélyekből tengődik.Történt egyszer,…..
kis ani 2009.09.30 08:57:08
@gesa2: - mert mindig is lusták voltak és azok is maradnak tisztelet a kivétlnek. - élősködő faj mint a pióca rátapad és szíjja............ amíg lehet!
Jánoska, egy másik, levelet írt. A levélben kérdéseket tesz fel. Kérdéseket, amiket tilos feltenni: kisebb korban hirtelen és magyarázat nélküli pofon jár érte aputól, felnőttként pedig kocsmai asztaltársaságát veszítheti el egy életre az ember. Persze, ha valaki családi…..
Antiszociális-cinikus énem azt suttogja, hogy rendben van ez így. A másik énem jelen pillanatban nem találom, szóval szempontütköztetés most nem lesz.   A helyzet az, hogy a gyerekek újabban (úgy 10 éve) nem köszönnek a lépcsőházban.   Igazuk van, minek. Nem ismernek, én…..