Regisztráció Blogot indítok
Adatok
kis-csillag

0 bejegyzést írt és 40 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ha akarsz valami jót, akkor végy jegyet a Vígszínházba, Yasmina Reza Az öldöklés istene című darabjára, előtte menj pipilni, mert nincs szünet, utána meg sétálj át a színház mögötti épülettömb sarkán lévő a Pandzsáb indiai étterembe, ahol Budapest legsutább kiszolgálásával megkapod a város egyik…..
Az itt korábban látható képen három KITAKART ARCÚ hölgy free hugs, illetve ölelés feliratú táblákat tartott - bár nem volt azonosítható egyikük sem, az egyik érintett kérésére eltávolítottuk. A mellékelt kép csapta ki a biztosítékot. Sok flúgos nőnél jártam…..
masszázsblog Kuponos átvágás 2011.04.19 13:51:00
Sosem masszíroztak még meg szakszerűen, avagy sosem voltam még masszőrnél/masszőznél, leginkább anyagi okokból.Mostanában gyakran kapok érdekes akciós ajánlatokat emailben, többször vásároltam így kuponokat - ez történt most is, így jutottam az első masszázsélményemhez.A…..
kis-csillag 2011.04.20 10:38:54
@MetálFater: Minek hagyta volna ott? Már ki volt fizetve, a kuponos akciók ugyanis ilyenek, előre fizetsz a neten. Nyilván megdolgoztatod a ház népét, ha már rájössz, hogy átverték a fejed, nem? Cseppet sem életszerű az, hogy felhúzott orral távozol úgy, hogy kimaradsz a masszázsból, ami mint olvasható, ráadásul hibátlan lett.
masszázsblog Örömkezű masszőr 2011.03.01 10:41:00
A lányom óvodás korba kerülésekor, másfél évvel a válás után, ki- és megmozdulni vágytam. Boldogult lánykorom feszességét visszaszerzendő egy bevásárlóközpont tetején tanyázó edzőterembe kezdtem eljárni. Oda, ahol az úrinegyed magukat ismert embernek tartó egyedei is…..
A Valentin-napnak hívott birkaság már begyűrűzött a kultúrába is. Sajnos. A valaha sokkal jobb  napokat megért Madách Színház kommercializálódásának újabb lépése volt a tegnapi cukormázas bemutató, a Végtelen szerelem.  Mintha a közszolgálati tévé "Csináljuk…..
My secret ..... :-(((( ...... 2010.12.12 21:37:07
Rossz kedvem van, sőt...ez enyhe kifejezés.Édesapám szüli napja van!Miután szeptember elején összevitatkoztunk azon, hogy én kimertem mondani azt, amit talán már rég ki kellett volna, így azóta 2 sms-t váltottunk és némaságba burkolództunk.Novemberben van a névnapja, akkor is…..
My secret Szerető, mint fogalom!? 2010.12.01 09:48:00
Na, akkor elsődlegesen tisztázni kellene, számomra, mint is jelent ez a szó!Látom ez kicsit zavart kelt bennetek, kedves olvasóim.Lássuk csak.Számomra nem csak fogalom, mert még a párom előtt volt egy ilyen kapcsolatom, igaz nem tartott sokáig, de az "tökéletes" volt, arra,…..
kis-csillag 2010.12.02 14:04:25
@Csak_egy_lány:
nem egészen világos, hogy mit keresel.
igen kevés az az ember (és nem csak ffi) aki mindenhol kreatív. te csak az ágy-partnere leszel, elég, ha ott kreatív. vagy ezt már ránézésre is látod rajta? el nem hinnéd, mekkorát tévedsz, ezt a gyakorlat mondatja velem ;)
kis-csillag 2010.12.02 14:10:56
@Walmer:
hah, nagyot tévedsz :)
én a Kedvesem pontosan így kanalaztam össze és 3 éve tart a szerelem, a mai napig levelezünk is, 1400-nál tartunk fejenként.
na és persze nagyokat szexelünk is, hetente egyszer, nem virtuálisan.
nem kellett 2 hónap ahhoz, hogy alaposan egymásba bonyolódjunk, pusztán a levelek tartalma elég volt hozzá - és azokban márpedig egy darab erotika sem volt :)

hidd el azt is, hogy én egy darab olyan levelet sem kaptam azon az oldalon, mint amilyet te írtál, írnál a kiválasztottnak. egyetlen ilyet nem írtak, egyetlenből sem jött le az, hogy rólam van szó.
kis-csillag 2010.12.02 15:08:57
@Walmer:
ebben:

mivel nők vagytok, nem hiszem, hogy ismeritek azt a férfiúi érzést, mikor reggel dobogó szívvel nyitjátok a levelesládátokat és találjátok benne a ...... nagy semmit.

az első hónap után kezdtem el figyelni magam, hogy mi az a lázas igyekezet, amivel a gép felé veszem az irányt, ahogy kinyílik a szemem. a második végén már szerelmet vallottam. de a mai napig nagyot dobban a szívem, amikor meglátom a jelzést, hogy üzi jött.
Kedves blog olvasók!2010.11.27-et írunk, és én csak ma találtam rá erre a blogra.Jó pár történetet, hozzászólást elolvastam a mai nap folyamán! Volt amikor jókat nevettem, és volt amikor sajnos én is csak sajnálni tudtam, amikor olyat olvastam, ami a masszőrökre nézve…..
Tudom, tudom, még csak november közepét írunk.Ennek ellenére a kollégáim péntek óta ebben a lázban égnek.Mi lesz, hogy lesz idén?!Mivel leépítések voltak, és még várhatóak (nem véletlen keresek állást), így tippelgetnek, mi lesz idén?!De nehogy már kihagyjuk, nehogy már az…..
....földbe döngölnöm, amikor éppen kezd felállni a padlóról, erőre kapni, lendületet venni?! Tegnap este ezt a kérdést kaptam, mikor csendesen jeleztem neki, hogy mennyivel jobb lett volna a tegnap este, ha nem ragad le a tévé előtt megint. Tegnap nem volt kedd, nem is…..
kis-csillag 2010.11.16 13:35:59
@Csak_egy_lány:

dehogynem, lehet hülyülni 40 év fölött is, csak ez olyan jókedvet generál, amit lehetetlen nem szexszel befejezni. Valamit elszúrsz, ha ezt ő nem érzi, ha nincs kedve hozzá;
a perverziót meg úgy is érteném akár, hogy ő egy egészséges férfi, akinek egészséges számú természetes erekciója van, csak állandóan nélküled rendezi le magát.
Nem biztos hogy megcsal, de hogy feláll neki rendszeresen, az fix. És inkább egyedül rendezi le, minthogy valami olyannal szembesüljön a szex közben, ami elbizonytalanítja. Kisebbrendűségi komplexusa nincs véletlenül? A doki mivel zárta le a vizsgálat végét?
Ettől függetlenül még mindig azt gondolom, hogy minden adott lehet a közös boldogsághoz egyetlen emberben; az a kérdés, hogy neked milyen szempontok a legfontosabbak?
Nálam például a külalak nem kimondottan meghatározó, az anyagiak meg sehol sincsenek. Ennek a két tényezőnek kiiktatása máris közelebb enged hozzám hatványozottan több férfit, akik között biztosan ott van Ő. (megjegyzem: igen, ott volt.)
Nyilván elég leélt életév (vagy közösen leélt év) kell ahhoz, hogy ki- és beiktass olyan tényezőt, ami selejtessé/fontossá vált időközben.
így, hogy sejtem a korodat, pláne javaslom a fenti hatos pontot :)
Jönnek a szex évei, most mondanál le erről?
Ifigenie is rátalált valakire, aki valamit adott a meglévő kapcsolat mellé, ami addig hiányzott. És nem csak az derült ki, hogy hiányzott, hanem az is, hogy mennyire. Aztán innentől ki-hogy kezeli a dolgokat...
És ha szembesítenéd a párod (férjed?) azzal, hogy eljársz erotikus masszázsra - bár jobban szeretnéd tőle megkapni?
Az érzéki masszázs nem a számtalan masszázsfajta egyike, hanem egy stílus. Szinte valamennyi masszázstípus legtöbbje működik szigorúan érzékiség-mentesen is, de a masszőrtől, a vendégtől és a helyzettől függően a legtöbbe belecsempészhető némi - vagy éppen nagyon sok -…..
kis-csillag 2010.11.13 15:51:38
@hawkeye:

"..tehát a szolgáltató a kezét használja.."

a szexuális érintkezésen itt a nemi szervek találkozását értik, ami ha megtörténik, az valóban más témakör.
a levezetést megkapod, csak nem punci által, ergo vidáman és dalolva mész ki az ajtón. hol itt a hiba?
kis-csillag 2010.11.16 12:47:16
@nemértekhozzá(m): ez nagyjából olyan vélemény, mint ha azt mondanánk, mindegy, merre indulsz el Zalaegerszegre, mert a Föld gömbölyű.

Mindenért fizetsz, csak nem mindegy, mit nevezel (minőségi) szolgáltatásnak.
Ha én érzékimasszíroznék, csak azokkal tenném, akiket ránézésből képes lennék "szeretni" a masszázs idején belül. És akkor nyilván olyan szolgáltatást adnék, aminek a VÉGÉN örömmel honorál a kedves vendég, KÉRÉSTŐL FÜGGETLENÜL. Az egy dolog, hogy az ilyen szolgáltatóból kevés van, de van, az meg egy másik dolog, hogy te ezt még nem tapasztaltad és így adsz "bölcsességet"
Ha kedves boltosnénitől veszel kiflit, akkor legyen is ingyen?
És ha mondjuk a plázacica barátnődet kéred meg, hogy legyen olyan kedves és érzékimasszírozzon meg, már a kedves szónál elakad a szövegértelmezésben és sikítani kezdesz a legújabb divatú hegyes műkörmöktől, ahogy hozzád ér. De ingyen van legalább? Frászt, holnap kéri az új csizmáját. Ugyan! Híg a szakma, az vitathatatlan, nem biztos, hogy azt kapod, amiért fizettél. De nem azért, mert fizetős a szolgáltatás!
A zombit a régi vudu-tanokból az evolúciós folyamat és a  horrorfilmek közösen emelték át a mindennapjainkba. Még 10-20 éve is a zombi közönséges élőhalottat jelentett, olyan tulajdonságokkal, mint a minimális agy, a nulla belátási képesség, a brutális erő,…..
A lingam masszázs nőnemben a jóni masszázs. Vagyis ha van szakszerű kezelés a péniszre, akkor kell legyen a puncira is. Van. Egy másik blogból vettük át a következő írást, a szerző engedélyével. ....egy kis erotikus élmény. Minap nézelődtem, egyelőre szeretőre nem sikerült…..
kis-csillag 2010.10.19 11:14:20
@Sixx! Anyádat is nyuggernek hívod?: oké, hát legyen kamu "csak-egy-lány" sztorija, ismerni nem ismerem a blogját, de elhiszem neki a posztot.

Valamennyire csak van hiba a nőben, ha a társa szerint is türelmetlen és rosszul kommunikálja le a problémát ("Egyébként meg a végén az jött ki, hogy bennem van a hiba, mert türelmetlen vagyok és rosszul kommunikálom le a dolgokat.
Remek! Lehet, hogy rosszul kommunikálom le a dolgokat....de az elmúlt 3 évben azt hiszem már mindent megpróbáltam...."

Ez utóbbi mondatrészt jó lett volna pontosabban is kifejteni, hogy mi az, amivel próbálkozott, és hogy viselkedett, amikor zsákutcába ért ismét. Sebaj, majd idővel megtanulja ezt is. Egy kis kurvaságot, női csábot is bele kéne vinnie a bánásmódba, nem kell feltétlenül adnia az aktatáskás okosbogyót éjszakánként; a na-ma-lesz-valami? szókombinációra én is inkább elhagynám a farkam, ha volna - éspedig éppenséggel ez is nevezhető próbálkozásnak...
Régóta nem találkoztunk, úgyhogy először leültetett beszélgetni. Ahogy szép lassan végigpásztáztam a szobát, örömmel láttam, hogy nem változott semmi. Még az illatok is ugyanolyanok. Semmit nem változott az elmúlt évek alatt, pedig rajta talán már jobban kellene látszania az…..
kis-csillag 2010.09.24 09:35:44
@NUI: én is fantasztikusz vagyok de hülye nem, ez egyértelmű reklám. és rosszkor írtad be :)
Nem egészen tudom, hogy kerültem ebbe a megalázó helyzetbe. Utólag érzem persze csak ilyennek, akkor az első meglepetés elmúltával még élveztem is és a kamera sem zavart, meg ahogy az operatőr keze remegett a kuncogástól. Szóval elnyúlva pihengettem, amikor megérintettek. Ott, a…..
kis-csillag 2010.08.27 12:51:37
@Tamáss: ott van kitartóan a balszélen 300-400 kutya :)

tény, hogy voltak itt már jobb írások is, bár azokra meg nem írtunk ennyi kommentet sem :)
masszázsblog Amikor a nő beindul 2010.08.04 12:36:00
Kedves Publikum!Félek, hogy a kalandomra adott reakciók között lesz olyan is, hogy "kizárt, hogy nő írta". Pedig elhiheted kedves Kételkedő, hogy nem csak hogy nő vagyok, de konkrétan ez után az esemény után pláne éreztem, hogy az vagyok.Dél-Franciaországból jöttünk…..
kis-csillag 2010.08.04 16:55:18
@Peetee: Hát nem hiszem, hogy rögtön a francia masszőrrel akarna közös jövőt építeni :D
Könnyen mutat olyat egy masszőr, amit más, normál férfiember nem tud, mivel mindenkinek 24 órából állnak a napjai (magyarán foglalkozásfüggő a dolog). Talán a hölgy is egy normál halandótól várja ezt, vagy valami hasonlót, de egy bizonyos kor felett szerintem már senki sem fárad ilyesmivel (magyarul: nem érintenek, hanem fognak egy idő után) és ezért foglalta össze a tapasztalatait ilyen keserűen. Vágy, emberek, vágy! Ki mire.
kis-csillag 2010.08.10 10:16:08
@TBal: na végre egy magasabb érzelmi intelligencia!
kis-csillag 2010.08.10 14:28:22
@Ízisz, a macska: szerintem én csak fele annyi idős vagyok mint ő, ezt a blogot nem is ismertem eddig, a kommentelésbe is csak most jöttem bele :)