Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Tibor Éva

4 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A kedvenc színésznőm, mégsem neki szurkolok idén az Oscar díjkiosztón. Az Augusztus Oklahomában nem tetszett, és ezúttal Meryl Streep sem nyűgözött le igazán benne. Jó volt persze, de a csoda ezúttal elmaradt. Márpedig a zsenialitást szoktuk meg tőle, ezért kevesebben nem is…..
Új ellenséggel találták magukat szemben Orbán Viktor kihívói: az időjárással. Juhász Péter, az Együtt-PM politikusának hétfő délutánra tervezett sajtótájékoztatója közleményük szerint az "esős időjárás miatt" maradt el. Az első reakció sokaknál az volt, hogy elég…..
Egyre többen csiripelünk rendszeresen – a többség a twitter weboldalán keresztül. Lépjünk túl ezen a korláton és nézzünk körül, melyek azok a funkciók, amelyekért érdemes egy programot telepíteni gépünkre, vagy másik oldalt felkeresni. A téma szaktekintélye…..
Megint a gyakorlati síkra viszem a dolgot. E héten fogalomtérképet kellene készíteni valamiről, és nekem semmise jut eszembe. Az viszont eszembe jut, hogy én mindig lerajzolom a szintaktikai szerkezeteket, szóbokrokat használok a táblán, sőt, a mondatok dallamát is le szoktam rajzolni…..
Azt igértem, hogy a netes angoltanulásomról fogok írni, de azzal most várnotok kell pár napot. Beiratkoztam ugyanis egy másik netes tanfolyamra, ami a htk01 fedőnevet viseli és a tanulás jövőjével foglalkozik. Itt pedig házi feladatul kaptuk, hogy írjunk a tanfolyammal kapcsolatos…..
Az internet hatása a tanulásra-oktatásra szerintem olyan jelentőségű, mint annakidején a könyvnyomtatás feltalálása volt. Szinte minden tudás és majd mindenki számára elérhető, csak keresni és válogatni kell megtanulni, de még ahhoz is van tananyag...A mai tanárok már az…..
Hasznosnet I love Internet 2010.01.12 22:45:00
Ahhoz az informatikus nemzedékhez tartozom, amelyik még a szobányi számítógépek korában kezdte pályafutását. Gimnazistaként a matematika tagozaton Ada-Winter tanár úr úttörő munkásságának köszöhetően már programokat írtunk, de lefuttatni már csak külön…..
Hasznosnet Beköszöntő 2009.12.08 19:00:00
Ezen a blogon arról szeretnék írni, hogyan spórolok pénzt, időt, fáradságot az internet segítségével. És hogy emellett miért örömforrás is számomra az internet. Azt remélem, hogy a kommentekben vagy vendégiróként Ti is leírjátok majd saját tapasztalataitokat, így adhatunk…..