Regisztráció Blogot indítok
Adatok
klackner

0 bejegyzést írt és 218 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Most már egyértelmű, amiről azért a kampány elején is lehetett tudni: az LMP és az MDF nem csupán a küszöb átlépésével, de egymással is küzd majd ezen a választáson. Miközben a két párt programja jelentősen különbözik, többé-kevésbé mégis van átfedés a megcélzott…..
Félrefordítások Elkúrták? 2009.02.07 20:27:00
Tiwi küldte: http://webcast.tv2.hu/dynamic/index.php?m=video&video_id=389586 A Tények február 4-i adásában adták le a fenti bejátszást. Fordítói szempontból annyi a probléma a párhuzamba állítással, hogy a 'screw up' jóval enyhébb kifejezés, mint a magyar…..
klackner 2009.02.08 02:15:40
@osborne:

"Anno nem véletlen amúgy, hogy fucked it up volt a CNN-en v BBC-n az őszödi elkúrtam"

Osborne: nem az volt. Screwed up volt - furcsa, hogy nem vetted észre, hiszen ezzel kezdődik a poszt. Screwed up volt a Washington Postban, a Spiegel nemzetközi kiadásában, a Fox News-on, a CNN-en, a CBS-en - mindenhol. Sőt így fordították a youtube Gyurcsány-ellenes videóin is.

Tudom hogy így kicsit kevésbé lehet mocskos összeesküvésről beszélni, de hát mit tegyünk...

origin.foxnews.com/story/0,2933,214371,00.html

www.guardian.co.uk/world/2006/sep/19/1

www.telegraph.co.uk/news/1529268/Caught-on-tape-prime-minister-who-admitted-lying.html

www.spiegel.de/international/0,1518,437991,00.html

www.cbsnews.com/stories/2006/09/19/ap/world/mainD8K8504G0.shtml

www.timesonline.co.uk/tol/news/world/europe/article644751.ece

www.youtube.com/watch?v=jBhheC1qP1o
Magyarázza már el nekünk valaki, hogy miért gondolja minden filmes azt, hogy egy valamire való falusi komédiába feltétlenül kell egy vasútállomás, meg egy kigombolt zubbonyú, borostás állomásfőnök, aki pálinkaszagot tol maga előtt 20 méterrel. Meg egy Csuja Imre. A Duna tévé…..
Ahhoz képest, hogy ritka unalmas rész volt a második, és még Vadon Jánosék is inkább a disznó hasát vakarták műsorvezetés helyett, azért ebbe az epizódba már becsúszott egy beszélgetés - naná, hogy teljesen spontán, annyira, hogy azon se csodálkoztam volna, ha súgógépről…..
Igen, mi is láttuk, amikor Kapócs Zsóka tegnap este megzavarta az időjárás-jelentést, átbukdácsolt az operatőrökön és a pirosan villogó figyelmeztetés ellenére egészen a virtuális Celsiusokig menetelt, hogy megkérdezze, merre is van az XXL stúdiója. Igen, mi is láttuk, hogy a…..
comment:com Nagyot kapott a Tv2 2008.10.08 19:11:00
Megdöbbentő vereséget szenvedett tegnap a Tv2 az RTL Klubtól. Nem az a különös, hogy főműsoridőben a Fókusz és a Barátok közt is a tévé előtt ülők 39 százalékát kötötte le, amíg a Hal a tortán közönségaránya csak 29,6 százalékos volt. (Bár azért ez is szokatlan,…..
 A mai vasúti baleset után újra felmerült bennem a kérdés, amin már sokszor morfondíroztam: mikor kell lemondania egy tárcavezetőnek és mikor nem? (A másik dilemmám, hogy egy miniszter vagy miniszterelnök a helyszínre siessen-e ilyenkor, vagy tartsa távol magát a mentési…..
comment:com 1879, hát persze! 2008.09.25 11:24:00
Hagytunk egy kis időt az m1 új kvízműsorának, mégis "tudás alapú" interaktív telefonos játékról van szó, és különben se ugorjunk csizmával a kiscsirke nyakára. Kedden azonban fejest ugrottunk az alacsony nézettségi sávba. A Tiszta kvíz a nézők 288 forintjáért…..
A nálunk Áll az alku? címen futott táskanyitogatós vetélkedő amerikai kiadásában, sőt, ha minden igaz, a vetélkedő egészének történetében sem fordult még elő egyszer sem, hogy egy játékos elvigye az abszolút fődíjat - bármenyi is legyen az. Nos, az ilyen rekordok azért…..
Nézőszavaztatós dalvetélkedőt rendezett már egy párat az MTV, épp most ismétlik a Csináljuk a fesztivált!, A társulat győztesei pedig vígan turnéznak, így hát nem volt más hátra, mint megpróbálkozni egy táncos műsorral. Ráadásul mertek nagyot álmodni, mert nem hétről…..
Megtaláltuk az egyik legpajkosabb műsort a hazai kínálatban, töltsön egy órát a dekoratív szőke doktornővel (igen, pontosan, mint egy pin-up girl), aki erotikusan pöszítve mond olyasmiket, hogy "egy kiadós orrmelléküreg-gyulladás, egy bélhurut, egy aranyér". Vagy huncut…..
klackner 2008.07.26 16:11:58
Isten hozott az utazási kultúra hiányától szenvedő kicsiny országunkban. Nem értem miért kell parasztmódon elfeküdni az üléseken, amikor tömeg van. Persze azt sem, milyen perverzió vezérelte a MÁV-ot, hogy 4 kocsit lekapcsoltak Győrben... Tisztelt Megintallunkvazze!…..
Azt azért nem gondoltuk volna, hogy az utóbbi napok irgalmatlan hírözönében még hallhatunk olyat, amitől percekre megáll az ember kezében a fröccsöspohár, és csak nézünk, hogy most mi van, ez vicc, vagy tényleg megkattant az MTA egyik akadémikusa élő adásban? A Kossuth…..
Bizony, nem vicc, július 10-én, azaz alig egy hónappal a pekingi Olimpiai Játékok megnyitóünnepségét megelőzően derült ki, hogy a kínai bürokrácia eddig bírta a nyomást, és a NOB és a tévétársaságok folyamatos nyomásának engedve badta a derekát: lehet élőben közvetíteni…..
Éseztígyhogy-rovatunk mai nyertese R., aki a megtépázott Várban fedezett fel egy újabb érdekes anomáliát. Szerencsétlen Halászbástyát kapták el megint, ezúttal egy vendéglátóipari egység foglalta el az alsó szintjét székpakolgató turistáknak álcázva: A Lebontották a Budai…..
Mókás szembesülni azzal, hogyan próbálják instruálni a tanárok az érettségizőket, hogy szegény diákok félreértésből ne rombolják le a szoba berendezését. És legfőképpen véletlenül se adjanak ki állathangokat. A képeket BKV Figyelő lőtte Budapesten, a Trefort Ágoston 2…..
Fodor Gábor nyert is, vesztett is. A párt, amelyet 1993-ban otthagyott, jelenleg huszonvalahányszor annyi szavazóval rendelkezik, mint az, amelyiknek most az elnöke lett. Arról nem is beszélve, hogy a Fidesz egykori alelnökének politikai ambíciói és karrierje az SZDSZ-ben sem alakult…..